10 caracteristici care vă vor îmbunătăți experiența pe Galaxy S10

1201
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Odată cu evoluția continuă a tehnologiei smartphone, descoperirea unor funcții noi pe cel mai recent dispozitiv poate părea aproape imposibilă. Numai că seria Galaxy S10 vine cu mai multe lucruri noi și caracteristici mai puțin cunoscute. În afară de inovațiile cunoscute cum ar fi Wireless PowerShare, scaner ultrasonic și obiectiv ultra-larg, pentru a numi doar câteva, cele mai recente telefoane Galaxy S10 au numeroase caracteristici inedite.

Este posibil ca unii dintre voi să fi descoperit aceste funcții dar, probabil cei mai mulți nu le cunosc. Veți descoperi lucruri noi și surprinzătoare pe aceste excelente smartphone-uri Galaxy S10. Vă prezentăm, prin intermediul News Samsung, zece funcții avansate pentru a ajuta utilizatorii să trăiască experiențe extraordinare pe Galaxy S10.

1. Treceți în siguranță la aplicațiile preferate cu „Shortcuts App”
Shortcuts App
Shortcuts App

Securitate și comoditate în comenzile rapide ale aplicației ecranului de blocare pe Galaxy S10. Cu această caracteristică îmbunătățită, puteți securiza aplicațiile fixate pe ecranul de blocare. Pur și simplu scanați amprenta dvs. ca de obicei, apoi glisați în sus de la senzorul de amprentă digitală la o pictogramă de aplicație, pentru a deschide aplicația respectivă. În situațiile în care trebuie să accesați rapid aplicațiile cele mai utilizate, accesați-le direct de pe ecranul de blocare fără a compromite securitatea.

Acum, scanerul dvs. de amprente nu este doar o măsură de securitate de primă importanță, ci o platformă pentru lansarea rapidă și sigură a aplicațiilor preferate.

2. Îmbunătățește-ți viața cu „Bixby Routines”
Bixby Routines

Imaginează-ți că de îndată ce intri în mașină dimineața, muzica pornește și Bixby pornește comenzile vocale, toate fără ca tu să trebuiască să atingi ceva. Apoi, când ajungi la serviciu, modul de vibrații este activat și Wi-Fi se deconectează. Pe măsură ce vă continuați ziua, asistentul dvs. inteligent se mișcă fără probleme prin diverse alte rutine pre-stabilite, asigurându-te că dispozitivul este întotdeauna complementul perfect al locului unde te afli. Mai mult, odată ce ați stabilit manual câteva obiceiuri, Bixby învață din obiceiurile dvs. și sugerează noi rutine care crede că ți se potrivesc. Nu este nevoie să introduceți mereu noi rutine pe Galaxy S10 când aveți „Bixby Routines”.

YouTube a fost creat în februarie 2005 și are sediul în San Bruno, California. În octombrie 2006 Google a anunțat că a ajuns la o înțelegere să achiziționeze compania pentru 1,65 miliarde $. Afacerea a fost încheiată la 13 noiembrie 2006. În 2014, YouTube a făcut aproximativ patru miliarde de dolari din vânzări, cea mai mare parte din reclame.

Setarea de rutine manuale este de asemenea ușoară. Când vă plimbați stabiliți o rutină, astfel încât muzica să fie redată de îndată ce vă conectați căștile. Apoi activați telefonul Wi-Fi și deschideți YouTube când veniți acasă. Setați o rutină pentru a intra în modul „Nu deranjați” la deschiderea jocului pentru ca notificările să nu vă distragă atenția.

Lista de situații care pot fi programate pentru a declanșa ajustări de setări și acțiuni noi este nesfârșită. Cu ” Bixby Routines”, cu cât mai multe rutine ați stabilit, cu atât viața este mai ușoară.

3. Aveți o mână liberă cu „One-handed Mode”
One-handed Mode

Aproape oricine când folosește un smartphone și are o mână ocupată, trebuie să-l folosească cu o singură mână. Câți dintre noi în timpul gătitului sau a altor activități când avem doar o mână curată, trebuie să folosim telefonul. Ecranul lui Galaxy S10 este optimizat pentru folosirea cu o singură mână, One-handed Mode.

 Această caracteristică este activată cu ușurință fie printr-o glisare rapidă din colțul ecranului, cu ajutorul funcțiilor „Gesture Controls”, fie prin atingerea triplă a tastei de pornire. Odată pornită, caracteristica aduce o versiune miniaturală a ecranului. Aveți chiar și caracteristicile din partea de sus a afișajului la îndemână. După ce utilizați modul cu o singură mână pentru a naviga la caracteristica pe care doriți să o utilizați, atingeți pur și simplu zona neagră de lângă ecranul redus pentru a readuce afișajul la dimensiunea normală.

4. Folosiți ecranul cu „Gesture Controls”
Gesture Controls

Dacă doriți să obțineți maximum de la afișajul AMOLED folosiți controlul prin gesturi. Seria Galaxy S10 folosind „Gesturi pe ecran complet”, va elimina bara de navigare din partea de jos a ecranului dvs. și vă va permite să efectuați aceleași acțiuni prin simpla mișcare de la stânga spre dreapta și spre centrul punctelor din partea inferioară a ecranului. Dacă preferați mișcări diferite, puteți personaliza aspectul și schimbați comenzile pentru pozițiile „înapoi – back” și „aplicațiile recente – recent apps„. Punctul central de lovire rămâne opțiunea „home”.

Plăcut și intuitiv, sistemul de control al gesturilor pe seria Galaxy S10 permite îndepărtarea butoanelor de navigare care ocupă spațiul de pe ecran. Trei linii gri minime sunt vizibile în partea de jos a ecranului, pentru a evita orice confuzie asupra pozițiilor de glisare. Activarea comenzilor prin gesturi vă permite să profitați din plin de proprietățile ecranului și vă oferă o privire într-un viitor cu adevărat fără butoane pe telefoanele Samsung.

5. Faceți o pauză inteligentă cu „Temporary Mute”
Temporary Mute

Într-o lume în care „detoxifierea digitală” devine obișnuită, tot mai mulți utilizatori folosesc funcția „Nu deranjați – Do not disturb„. Această caracteristică întrerupe toate apelurile, alertele și materialele media (cu excepția cazului în care sunt introduse anumite excepții), până când utilizatorul alege să o dezactiveze din nou.

Dar, uneori, utilizatorii care au intrat în modul „Nu deranjați” atunci când se îndreaptă spre o întâlnire sau vor să doarmă, riscă să-și piardă alertele importante dacă uită să reactiveze alertele. Introduceți noua caracteristică Samsung „Mut temporar – Temporary Mute„. Aceasta permite utilizatorilor să aleagă, cât timp va rămâne telefonul lor pe silențios. După ce se termină întâlnirea sau se trezesc dimineața, dispozitivele utilizatorilor revin automat la modurile de sunet anterioare, astfel încât să nu piardă niciun avertisment important.

6. Asigurați-vă energia bateriei cu „Smart” sau „Adaptive Power Saving”
„Smart” sau „Adaptive Power Saving”

Cu modul „Adaptive power saving” aflat pe seria Galaxy S10, telefonul dvs. va ajusta setările bateriei pe parcursul zilei și va maximiza durata de viață a bateriei fără a fi nevoie să mișcați niciun deget. Bazat pe tehnologia AI a companiei Samsung, „Adaptive power saving – Adaptor pentru economisirea energiei” studiază modelele de utilizare și menține aplicațiile frecvent utilizate. În același timp împiedică consumul bateriei pentru altele din fundal.

În perioadele de utilizare îndelungată, în care utilizatorii vizionează o mulțime de videoclipuri sau jocuri care necesită multă energie, dispozitivul va intra automat în modul de economisire a energiei pentru a prelungi timpul de utilizare. De cele mai multe ori nu avem timp să verificăm durata de viață a bateriei și să schimbăm setările în mod corespunzător, dar cu „Adaptive power saving”, telefonul este în siguranță.

7. „Shot Suggestion” vă va îndruma către imagini uimitoare
„Shot Suggestion”

Seria Samsung Galaxy S10 are AI și modul de învățarea a mașinilor. Caracteristica „Shot suggestion” obținută din analiza a peste 100 de milioane de fotografii, vă ajută să faceți fotografii ca un profesionist. Odată ce activați funcția, trebuie doar să urmați instrucțiunile vizuale de pe ecran.

Shot Suggestion este ideală atunci când doriți să fotografiați o singură persoană sau un anumit loc într-o mulțime de locuri diferite. Galaxy S10 cu AI sugerează o gamă variată de stiluri compoziționale pentru a alege cel mai bun care vi se potrivește. Shot Suggestion este utilă și pentru fotografiile și peisajele din natură, caracteristica să vă îmbunătățiți proporțiile și poziționarea.

8. Compune Visual Media ca un profesionist cu „Grid Lines”
„Grid Lines”

Există mai multe unghiuri, puncte de vedere ale camerei, un unghi mai mare sau mai mic, importante atunci când faceți o fotografie. Când faceți o fotografie dintr-un anumit unghi trebuie să vă asigurați că țineți camera corect pentru a vizualiza complet subiectul.

Caracteristica „Grid Lines” de pe seria Galaxy S10 vă ajută să realizați fotografii echilibrate din orice unghi. După ce caracteristica este activată în setări, în mijlocul ecranului va apărea un ghid de nivelare pentru a vă asigura că țineți telefonul perfect plat. Pur și simplu aliniați cercul din centrul ecranului cu ghidul și voila! Chiar și un începător poate face fotografii foarte bune de fiecare dată. Cuplați vizualizarea „3X3 Grid” a lui Galaxy S10 cu alte caracteristici inteligente de optimizare a camerei și capturați materiale media care vor face pe oameni să spună „wow”!

9. Permiteți AI să vă editeze fotografiile cu funcția „Stil” a editorului de fotografii
Photo Editor’s ‘Style’

Știați că puteți lăsa AI să vă editeze fotografiile pentru dvs.? Aplicată pentru prima dată pe seria Galaxy S10, caracteristica „Stil” utilizează învățarea profundă pentru a vă analiza inteligent fotografia. Vă va asigura că subiectul este distins de fundal, folosind în același timp diverse efecte, printre care „Color Pencil”, „Comic”, „Watercolor” și „Pastel”. Aceste efecte vii sunt folosite în moduri diferite pentru fiecare imagine individuală și fac într-adevăr imaginea să pară ca și cum ar fi fost creată inițial în oricare mediu selectat.

Toate aceste caracteristici sunt incluse în aplicația „Galerie” aflată pe Galaxy S10. În acest fel utilizatorii pot adăuga cu ușurință efecte la fotografiile lor fără necesitatea de a instala aplicații separate. Pur și simplu selectați o fotografie din „Galerie”, faceți clik pe pictograma creion din partea de jos a ecranului și selectați „Stil” din meniul „Mai multe opțiuni” din partea dreaptă sus a ecranului.

10. Animați-vă cu „Mini Motion AR Emoji”
„Mini Motion AR Emoji”

Seria Samsung Galaxy S10 oferă o experiență îmbunătățită „AR Emoji” cu noua sa caracteristică „Mini Motion”. Galaxy S10 utilizează o tehnologie avansată de urmărire a mișcării și permite utilizatorilor să capteze mișcările întregului corp și să le vadă reproduse de avatarul lor în timp real. Cu multe caractere îmbunătățite, mișcări și expresii naturalizate, acum avatarul dvs. poate face tot ce doriți.

Caracteristica „Mini Motion” pe Galaxy S10 face viața mai ușoară pentru creatorii de conținut și poate oferi chiar și un partener de dans pentru copii. Cu o tehnologie de urmărire a mișcărilor în continuă evoluție și capacitatea de a detecta chiar și cele mai mici modificări faciale, „Mini Motion” oferă o experiență inedită.