Conform unui raport publicat ET News din Corea de Sud, Samsung a confirmat că va produce 10 milioane de unități de Galaxy S8, în timp util pentru lansarea programată în luna aprilie.

Conform sursei citate mai sus, firma Samsung a afirmat că a emis un plan de producție pentru furnizorii săi la începutul acestei luni, ceea ce relevă faptul că primul lot de piese va ajunge la liniile de fabricație în luna februarie.

Producția de masă este programată să înceapă în luna martie.

Deci, de ce 10 milioane?

Ei bine, Samsung a reușit să vândă un uimitor număr de 10 milioane de unități din Samsung Galaxy S7, în prima lună după ce acesta a intrat pe piață, care a fost un record pentru companie.

Samsung Electronics are în mod clar încredere în noile caracteristici ale lui Galaxy S8, și presupune că acesta va fi primit de către consumatori într-o lumină similară.

Pentru cei care au fost în urmă cu scurgerile de informații și zvonuri – deloc surprinzător cât de multe au fost și probabil vor mai fi – Galaxy S8 este considerat a fi un dispozitiv extrem de puternic, cu un Exynos 8895 Octa / Snapdragon 835 CPU (în funcție de regiune), 8GB de memorie RAM, camera spate cu 12MP , cea din față pentru autoportret 8MP și un scanner de iris.

Va fi, de asemenea, disponibil în două modele – unul cu un display de 5 inch, iar celălalt cu unul mai mare de 6 inch. Din păcate, acesta din urmă ar putea costa cu până la 20% mai mult decât predecesorul său.

Samsung ar putea face, trecerea la tastele de navigare 3 D pe ecran, o miscare care ar putea necesita montarea unui ecran mai mare, de formă similară cu gama Galaxy S7 a companiei.