Peste 1,5 milioane de vizitatori în centrele de promovare a lui Galaxy S9

968
În cinci zile peste 1,5 milioane de vizitatori au fost în studiourile de prezentare și promovare a celor mai noi smartphone-uri ale companiei Samsung deschise în Coreea de Sud. După ce a prezentat noul model Galaxy S la Barcelona pe 25 februarie, Samsung a deschis mai multe centre de promovare Galaxy S9 în toată Coreea de Sud pentru a promova noul telefon. Centrele de promovare Galaxy S9 se numesc „Galaxy Studios”. Samsung apelează la aceste centre de promovare pentru S9 și le-a înființat în locuri importante din toată Coreea de Sud, după ce Galaxy S9 și Galaxy S9+ au fost prezentate la sfârșitul lunii trecute. Galaxy S9 de 5,8 inch și Galaxy S9+ de 6,2 inch se remarcă față de modelele anterioare, deoarece camerele foto suportă o deschidere variabilă a diafragmei care poate comuta între f / 1,5 și f / 2,4. De asemenea, smartphone-urile au un senzor de imagine dual-pixel, care poate înregistra 960 de cadre pe secundă. Vizitatorii din aceste centre pot testa Galaxy S9 și pot încerca mai multe funcții noi, cum ar fi camera cu diafragmă variabilă, funcția Super Slow Motion și multe altele. Ei pot crea chiar și propriul AR Emoji cu smartphone-ul Galaxy S9 din aceste centre, pentru a încerca această nouă caracteristică distractivă. Samsung și operatorii de telefonie mobilă au început deja să preia precomenzi pentru noul smartphone emblematic din Coreea de Sud și înscrierile pentru precomenzile vor continua până joi. S9 va fi lansat la vânzare în Coreea de Sud pe 16 martie. O recentă informație din Coreea de Sud sugerează că precomenzile pentru Samsung Galaxy S9 sunt până în acest moment sub așteptări, dar merită să menționăm aici că situația precomenzilor a fost luată foarte devreme încă din ziua în care au fost deschise precomenzile. Este posibil ca numărul să fi crescut în ultimele zile. Samsung încă nu a confirmat până în acest moment cifrele precomenzilor pentru Galaxy S9 și Galaxy S9+ din Coreea de Sud sau de pe orice altă piață.

20% din PIB-ul (Produsul Intern Brut) al Coreei de Sud vine de la compania Samsung Electronics. Practic este firma care aduce cel mai mare venit. În prezent, Coreea de Sud are un produs intern brut în valoare de peste 1.530 miliarde dolari, ocupând locul 11 în lume. Țara are o populație de 51,5 milioane locuitori, peste jumătate fiind situată în jurul capitalei Seul.

Compania Samsung prezice că vânzările de S9 vor depăși cifrele predecesorului sau, Galaxy S8. Compania a afirmat anterior că răspunsul pieței pentru noul său model emblematic a fost mult mai bun decât se anticipase. Mulți observatori de piață sunt cu siguranță foarte interesați să afle dacă această afirmație se va dovedi a fi exactă sau nu. Dispozitivele vor ajunge oficial pe rafturile magazinelor din 16 martie în majoritatea țărilor.
VIASamMobile
SURSĂYonhapNews