Viv AI va înlocui S Voice pe cele 2 variante de Galaxy S8 speculate

1263

Samsung are cale lungă de urmat cu Galaxy S8, deoarece va încerca să își reconstruiască reputația după situațiile generate de unitățile Galaxy Note 7 cu probleme.

Zvonurile despre următorul flagship de ultimă generație continuă să vină și acest lucru ne provoacă să aflăm mai multe informații despre acest terminal.

Au fost speculate modificări uriașe pentru hardware-ul lui Galaxy S8, iar cel mai recent zvon din China, susține că vor există două variante ale lui S8.

Cele 2 variante speculate promit:

  • Ecran curbat de 5.1 inch, 2K Super AMOLED;
  • Ecran curbat 5.5 inch, cu un ecran 4K Super AMOLED.

Samsung Galaxy S8 va fi propulsat, probabil, de un procesor Qualcomm Snapdragon 830, în unele piețe și o variantă cu procesor Samsung Exynos 8895 pentru alte piețe.

Zvonurile despre sistemul dual-camera de pe S8 par să se confirme doar pentru varianta cu ecran mai mare.

Odată cu lansarea lui Galaxy S8, zvonurile întăresc informația că un nou asistent din lumea inteligenței artificiale, denumit Viv, va înlocui sistemul S Voice. Merită menționat aici și faptul că Samsung a confirmat recent achiziționarea Viv Labs.

Foarte interesat este de observat că oamenii care au fondat această compania Viv Labs și au lucrat în trecut și la Siri.

A fost sugerat faptul că Galaxy S8 poate fi lansat mai devreme pentru amortizarea situației speciale a lui Galaxy Note 7, însă momentan acest lucru este improbabil.

După trendul deja cunoscut, ne putem aștepta ca Samsung să dezvăluie terminalul Galaxy S8 în Februarie la MWC 2017.

VIASamMobile