3D Spatial Audio pentru Samsung Galaxy Buds Pro și multe noutăți

466
3D Spatial Audio pentru Samsung Galaxy Buds Pro si multe noutati
Sursa Foto: @ishanagarwal24

Samsung va anunța noi căști fără fir alături de seria Galaxy S21 luna viitoare. Perechea de căști TWS – True Wireless Stereo va fi lansată cu numele Samsung Galaxy Buds Pro. În ultimul timp au apărut mai multe informații și chiar fotografii cu viitoarele căști wireless Samsung. Acum, o altă scurgere a dezvăluit câteva caracteristici cheie la noile căști Samsung, printre care 3D Spatial Audio.

Potrivit lui Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24), Samsung Galaxy Buds Pro va avea suport pentru „niveluri multiple de anulare activă a zgomotului și sunet ambiental” și pentru 3D Spatial Audio. Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor putea ajusta funcția de anulare a zgomotului și sunetul ambiental după cum doresc.

3D Spatial Audio pe noile căști wireless Samsung

Niveluri multiple de anulare a zgomotului este o caracteristică oferită și de căștile Jabra Elite 85t. Aceasta permite utilizatorului să comute între până la 11 niveluri diferite de anulare a zgomotului, mai degrabă decât să aibă doar unul – anularea zgomotului activată sau dezactivată. De asemenea, veți putea regla nivelul de sunet ambiental pe Galaxy Buds Pro, sperăm într-un mod similar cu modul în care Huawei FreeBuds Studio permite utilizatorilor să comute între două tipuri de mod Hear-through.

Conform GizmoChina, Iahan Agarwal nu spune dacă aceste caracteristici pe Galaxy Buds Pro vor fi accesibile prin intermediul aplicației sau pot fi ajustate folosind comenzile de pe căști. Cu toate acestea, presupunerea noastră este că va trebui să lansați aplicația însoțitoare Galaxy Wearable pentru a accesa aceste caracteristici. Nu știm prea multe nici despre 3D Spatial Audio.

3D Spatial Audio este o tehnologie audio care manipulează sunetul produs de difuzoarele stereo, difuzoarele surround, rețelele de difuzoare sau căști. Aceasta implică plasarea virtuală a surselor de sunet oriunde în spațiul tridimensional.

O altă caracteristică menționată este suportul pentru pornirea automată a modului de sunet ambiental atunci când căștile detectează vocea. Acest lucru înseamnă că noile căștile vor activa sunetul ambiental odată ce detectează că utilizatorul vorbește. Astfel utilizatorul nu trebuie să întrerupă redarea a ceea ce ascultă pentru a auzi ce spune cealaltă persoană.

Galaxy Buds Pro în culori fantomatice Silver, Black și Violet

Ishan menționează că Galaxy Buds Pro va avea și o caracteristică audio 3D Spatial Audio cu suport pentru urmărirea capului. O caracteristică similară a fost anunțată de Apple pentru AirPods Pro acum câteva luni. Noul AirPods Max îl are și el. Funcția oferă o experiență asemănătoare Home Cinema atunci când vizionați un videoclip sau un film. În acest fel sunetul pare că ar proveni din jurul dvs. (lateral, sus, spate), mai degrabă decât dintr-o singură direcție.

Ca design noile căști Samsung vor semna cu setul Galaxy Buds+. Cel puțin momentan boabele de fasole Galaxy Buds Live vor fi unice între căștile Samsung. Funcția 3D Spatial Audio va funcționa numai cu un conținut care o acceptă. Deci, dacă vizionați un videoclip sau un film care nu funcția are, nu o veți putea folosi chiar dacă aveți funcția activată.

Galaxy Buds Pro va veni în trei culori Phantom: Silver, Black și Violet. Carcasa acestuia va conține o baterie mult mai mare decât modelul de ultimă generație, astfel încât utilizatorii ar trebui să aibă o autonomie mai mare a bateriei cu noile căști.