Acasă Stiri 3D Spatial Audio pentru Samsung Galaxy Buds Pro și multe noutăți

3D Spatial Audio pentru Samsung Galaxy Buds Pro și multe noutăți

Samsung va anunța noi căști fără fir alături de seria Galaxy S21 luna viitoare. Perechea de căști TWS – True Wireless Stereo va fi lansată cu numele Samsung Galaxy Buds Pro. În ultimul timp au apărut mai multe informații și chiar fotografii cu viitoarele căști wireless Samsung. Acum, o altă scurgere a dezvăluit câteva caracteristici cheie la noile căști Samsung, printre care 3D Spatial Audio.

Potrivit lui Ishan Agarwal (@ ishanagarwal24), Samsung Galaxy Buds Pro va avea suport pentru „niveluri multiple de anulare activă a zgomotului și sunet ambiental” și pentru 3D Spatial Audio. Acest lucru înseamnă că utilizatorii vor putea ajusta funcția de anulare a zgomotului și sunetul ambiental după cum doresc.

3D Spatial Audio pe noile căști wireless Samsung

Niveluri multiple de anulare a zgomotului este o caracteristică oferită și de căștile Jabra Elite 85t. Aceasta permite utilizatorului să comute între până la 11 niveluri diferite de anulare a zgomotului, mai degrabă decât să aibă doar unul – anularea zgomotului activată sau dezactivată. De asemenea, veți putea regla nivelul de sunet ambiental pe Galaxy Buds Pro, sperăm într-un mod similar cu modul în care Huawei FreeBuds Studio permite utilizatorilor să comute între două tipuri de mod Hear-through.

Conform GizmoChina, Iahan Agarwal nu spune dacă aceste caracteristici pe Galaxy Buds Pro vor fi accesibile prin intermediul aplicației sau pot fi ajustate folosind comenzile de pe căști. Cu toate acestea, presupunerea noastră este că va trebui să lansați aplicația însoțitoare Galaxy Wearable pentru a accesa aceste caracteristici. Nu știm prea multe nici despre 3D Spatial Audio.

3D Spatial Audio este o tehnologie audio care manipulează sunetul produs de difuzoarele stereo, difuzoarele surround, rețelele de difuzoare sau căști. Aceasta implică plasarea virtuală a surselor de sunet oriunde în spațiul tridimensional.

O altă caracteristică menționată este suportul pentru pornirea automată a modului de sunet ambiental atunci când căștile detectează vocea. Acest lucru înseamnă că noile căștile vor activa sunetul ambiental odată ce detectează că utilizatorul vorbește. Astfel utilizatorul nu trebuie să întrerupă redarea a ceea ce ascultă pentru a auzi ce spune cealaltă persoană.

Galaxy Buds Pro în culori fantomatice Silver, Black și Violet

Ishan menționează că Galaxy Buds Pro va avea și o caracteristică audio 3D Spatial Audio cu suport pentru urmărirea capului. O caracteristică similară a fost anunțată de Apple pentru AirPods Pro acum câteva luni. Noul AirPods Max îl are și el. Funcția oferă o experiență asemănătoare Home Cinema atunci când vizionați un videoclip sau un film. În acest fel sunetul pare că ar proveni din jurul dvs. (lateral, sus, spate), mai degrabă decât dintr-o singură direcție.

Ca design noile căști Samsung vor semna cu setul Galaxy Buds+. Cel puțin momentan boabele de fasole Galaxy Buds Live vor fi unice între căștile Samsung. Funcția 3D Spatial Audio va funcționa numai cu un conținut care o acceptă. Deci, dacă vizionați un videoclip sau un film care nu funcția are, nu o veți putea folosi chiar dacă aveți funcția activată.

Galaxy Buds Pro va veni în trei culori Phantom: Silver, Black și Violet. Carcasa acestuia va conține o baterie mult mai mare decât modelul de ultimă generație, astfel încât utilizatorii ar trebui să aibă o autonomie mai mare a bateriei cu noile căști.

Stiri

Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum,...

Samsung va lansa televizoarele MicroLED mai mari în 2022

Samsung a lansat în ultimul timp mai multe modele de noi televizoare. Am primit televizoare Neo-QLED, televizoare Lifestyle, dar acum Samsung se...

Ai încredere în smartphone-ul tău? Un nou studiu sugerează că te spionează

La fel ca mulți oameni, probabil că purtați telefonul mobil în buzunar în orice moment. Poate chiar te-ai îndrăgostit de dispozitivul tău,...

Windows Wallpaper Engine este disponibil și pentru telefoanele Samsung

Există o mulțime de imagini de fundal animate distractive pentru Android și majoritatea telefoanelor Samsung chiar vin cu câteva preinstalate. Dar dacă...

Livrările de telefoane pliabile au crescut în Q3 2021 datorită Samsung

Piața smartphone-urilor pliabile pare să fi explodat în trimestrul trei din 2021. Este chiar perioada în care Samsung a lansat noile telefoane...

Snapdragon 8 Gen 1 lansat, performanțe mai bune și AI îmbunătățit

Qualcomm a anunțat un nou procesor emblematic pentru smartphone-uri: Snapdragon 8 Gen 1. Procesorul a fost lansat la Snapdragon Tech, summit-ul anual...

Samsung Galaxy A23 va fi lansat în 2022, primele specificații

În ultimul timp, puțin câte puțin, am aflat multe despre seria Samsung Galaxy A din 2022. Știm și am scris despre Galaxy...