Samsung Galaxy Buds Live sunt foarte bune, adevărate căști wireless dar, nu sunt cele mai bune din clasă. Au o serie de caracteristici excelente, oferă o durată de viață a bateriei de 28 de ore, dar sunetul lor nu este uimitor. Chiar și anularea zgomotului are loc pentru îmbunătățiri. Dar, cu siguranță, sunt unice!

Noul set wireless Samsung Galaxy Buds Live reprezintă o îndepărtare serioasă de la normă în categoria TWS. Designul lor este ceva nemaivăzut până acum; sunt primele căști cu adevărat wireless de la Samsung care includ anularea zgomotului; sunt reglate pentru a oferi un bas plăcut și multe altele.

Samsung nu este străin de acest tip de căști wireless, a lansat căștile anterioare Samsung Galaxy Buds și Galaxy Buds+. Forma lor de fasole este foarte diferită de ceea ce am văzut la majoritatea celorlalte branduri rivale de pe piață.

Este firesc, desigur, o companie trebuie să aducă mereu noutăți și schimbări la tot ce aduce pe piață. Iar Samsung Galaxy Buds Live exact asta a făcut și sunt o adevărată afacere, conform TechRadar. Acestea pot concura de la egal la egal cu Apple AirPods și Google Pixel Buds. Oferă aceleași funcții, precum și câteva noi, exclusiv pentru proprietarii de dispozitive Samsung. Surpriza este Bixby! Vestea proastă este că nu sunt cele mai bune căști total wireless (TWS) de pe piață bazate pe Android. Această onoare aparține în continuare setului Sony WF-1000XM3.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds Live ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7776724||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Design excelent la Samsung Galaxy Buds Live

Galaxy Buds Live vin în trei culori – negru, alb și bronz – într-o carcasă de încărcare ușor de purtat în buzunar. În partea din spate a carcasei există un port USB de tip C, sau, alternativ, o puteți încărca fără fir. Un LED este prezent atât în ​​interiorul cât și în exteriorul carcasei pentru a vă informa despre starea de încărcare a carcasei, precum și a căștilor.

În ceea ce privește mugurii înșiși, Samsung a creat ceva cu adevărat distractiv și unic aici. Dacă alți producători de astfel de căști copiază încă designul AirPod-urilor Apple, Samsung a creat ceva original. Pentru montarea lor în ureche trebuie să împingeți grila difuzorului până în interiorul urechii, în timp ce contactele de încărcare stau în partea superioară a urechii exterioare. Când sunt puse corespunzător în ureche ar trebui să sigileze urechea cu o împingere simplă.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]AirPod sunt căștile wireless create de Apple. Au fost lansate pe 7 septembrie 2016 alături de iPhone 7 și Apple Watch Series 2. În doi ani, au devenit cel mai popular accesoriu Apple. Apple a vândut 16 milioane AirPod în 2017, 35 milioane în 2018 și 60 de milioane în 2019.[/vc_message]

Desigur nu întotdeauna poate fi o potrivire perfectă. Dacă aveți urechile mari sau mai ales mai mici (la copii) sunt există șanse mari ca distanța dintre canalul urechii și urechea exterioară să nu fie de dimensiunea potrivită pentru a menține mugurii în loc, ceea ce înseamnă că ei poate ieși cu ușurință.

Certificare IPX2 și senzori tactili de comandă

Setul wireless Samsung vine cu un grad de rezistență la apă IPX2. Cu acestă certificare rezistă la transpirație și la o ploaie ușoară. Fiecare dintre cele două boabe de fasole are senzori tactili care pot sesiza cu o singură, dublu sau triplă atingere acțiunile preconizate de redare / pauză, precum și sărirea pieselor muzicale înapoi / înapoi. O acțiune de atingere mai lungă este și ea disponibilă și este personalizabilă pentru fiecare cască separat. Puteți să personalizați acestă atingere pentru a crește / micșora volumul, pentru a lansa Bixby sau Spotify. Bixby, evident, funcționează doar pe telefoanele Samsung, iar Spotify poate fi lansat doar pe telefoanele Android.

ANC și calitatea apelurilor pe Galaxy Buds Live

Este impresionant cât de multă tehnologie a pus Samsung în Galaxy Buds Live. În fiecare dintre cască există trei microfoane! Mai sunt acolo și o unitate suplimentară de prelevare a vocii, difuzorul de bas și o mulțime de senzori, cum ar fi un accelerometru, IR și un senzor tactil. Toate aceste tehnologii permit un set bogat de funcții pe Galaxy Buds Live, funcționând unele mai bine decât altele.

Anularea activă a zgomotului poate fi mai dificil de obținut în astfel de căști wireless. Acestea nu se conectează la canalul urechii cu vârfuri din silicon în ureche, precum alte căști cu ANC. Samsung a dezvoltat acest ANC pentru a reduce zgomotul de fundal cu bandă joasă până la 97%, permițându-vă totuși să auziți voci și anunțuri. Acest lucru sună excelent pe hârtie, dar la fel ca majoritatea celorlalte căști wireless, ANC depinde de potrivirea mugurilor și de volumul a ceea ce ascultați.

Ceea ce funcționează bine la Galaxy Buds Live este calitatea apelurilor. Aceasta folosește cele trei microfoane (un microfon interior, plus două exterioare care formează fasciculul pe fiecare parte). Împreună cu unitatea de preluare vocală, care utilizează accelerometrul pentru a sesiza mișcarea maxilarului pentru a converti acea energie cinetică în semnale vocale, calitatea apelurilor este foarte bună. Aceasta vă permite să fiți auziți mai bine la celălalt capăt al „firului”, chiar și în medii zgomotoase.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds Live ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7776724||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Bluetooth 5 și Scalable Codec pe Buds Live

Samsung a implementat o multitudine de funcții pentru menținerea conectării Buds Live și sincronizarea cu dispozitivul dvs., toate bazate pe Bluetooth 5. Pentru a păstra un flux audio fiabil, Galaxy Buds Live are și caracteristica Scalable Codec. Aceasta împiedică întreruperea sunetului prin schimbarea ratei de biți în funcție de puterea conexiunii Bluetooth.

Atunci când conexiunea fără fir este slabă, Scalable Codec codifică automat informațiile audio cu un raport de compresie mai mare, permițând căștilor să primească date fără întreruperi. Căștile au un sunet neîntrerupt chiar și atunci când telefonul se afla la peste douăzeci de metri de Galaxy Buds Live.

Calitatea audio, în general, este bună și basul este foarte bun. Aplicația Galaxy Wearable vă permite să setați sunetul între șase moduri, care includ boost de bass și boost intens, deși nu puteți seta o setare de egalizare personalizată.

Un alt lucru bun în ceea ce privește Galaxy Buds Live este că se simt foarte confortabile și după perioade îndelungate de utilizare. Samsung a adăugat un sistem de aerisire pentru ventilație, ceea ce ajută la minimizarea senzației de dop în ureche după lungi sesiuni de ascultare de muzică.

Durata de viata a bateriei și prețul

La încărcarea completă, căștile ca atare vor dura șase ore. Carcasa poate oferi peste două încărcări complete, ceea ce înseamnă că vă puteți aștepta la aproape 20 de ore de redare cu Buds Live. Mai mult, Galaxy Buds Live acceptă încărcarea rapidă, care poate oferi o oră de redare cu doar cinci minute de încărcare.

Deci, cum se compara asta cu competiția? Ei bine, este similar cu ceea ce Apple oferă cu AirPods Pro. Dar alte modele precum Galaxy Buds+, oferă o durată de viață a bateriei mai impresionantă. Samsung Galaxy Buds sunt disponibile la majoritatea comercianților la un preț de 190 de euro. Sunt mai ieftine decât AirPods Pro și mai scumpe acum decât Galaxy Bud+.

Diferența este că Buds Live are anulare activă a zgomotului, în timp ce Buds+ utilizează reducerea zgomotului ambiental. Galaxy Buds+ are o durată de viață mai lungă a bateriei, dar una generală mai mică atunci când luați în considerare și carcasa de încărcare. Galaxy Buds Live ar putea fi o alternativă extrem de convingătoare pentru amatorii de căști TWS.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy Buds Live ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F7776724||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

[vc_btn title=”Arată-mi Preț – Galaxy Buds+ ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7460540||target:%20_blank|rel:nofollow”]