5 cele mai bune și cele mai rele lucruri la Samsung Galaxy Note 10

1202
Sursa Foto: AndroidPolice.com

De obicei știi ce primești cu fiecare nouă versiune a unui smartphone Samsung Galaxy Note. Un afișaj mare extraordinar, o construcție excelentă, o performanță excelentă și, desigur, S Pen. Aceste lucruri sunt în continuare valabile în ceea ce privește noua serie Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy 10+. Dar parcă aceste lucruri încep să fie previzibile cu fiecare nouă lansare.

Seria Galaxy Note 10 din acest an, pe lângă aceste noutăți, vine în plus cu o conectivitate 5G. Prin intermediul colegilor noștri de la site-ul Android Police vă oferim cinci cele mai bune lucruri și cinci cele mai rele lucruri de pe noua serie Samsung Galaxy Note 10.

Cinci cele mai bune lucruri de pe Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

1. Afişajul. Samsung stabilește standardul în materie de ecrane când vine vorba despre smartphone-uri. Samsung Galaxy S10 și Galaxy 10+ au venit cu ecrane fantastice, iar ecranul pe seria Galaxy Note 10 este în mare parte același. Spre deosebire de Galaxy S10, Note 10 mai mic are doar 1080p, dar ambele telefoane au afișaje OLED cu HDR10+ și, arată absolut fantastic. Culori excelente, bogate și vii cu foarte multe detalii. Decupajul central pentru camera frontală este doar un mic orificiu pentru o singură cameră. Este mult mai elegant și mai frumos decât găurile asimetrice de pe Galaxy S10.

2. Performanţa. Cu un procesorul Qualcomm Snapdragon 855 și 8/12 GB de RAM, cele două Note 10 sunt pur și simplu extrem de puternice, multă lume spune că sunt chiar prea puternice pentru un telefon. Mai mult, noile smartphone-uri Samsung Galaxy Note 10 sunt în prezent singurele telefoane Samsung care vă permit să folosiți Dex cu un computer Windows sau Mac. Un lucru extraordinar nu numai pentru utilizatorii de putere.

Mac OS este un nume de marcă pe care Apple îl folosește pentru sistemele de operare ale computerului propriu Macintosh. Din 1998, „Macintosh” a fost prescurtat oficial la „Mac”. Termenul este derivat de la Mac Intosh Operating System – un termen care nu a fost utilizat niciodată.

3. Viteza de încărcare. Atât Galaxy Note 10 cât și Note 10+ vin cu încărcătoare de 25 W în cutie. Acest lucru este foarte rapid, bateria de 4.300 mAh a lui Note 10+ trece de la 0% la 100% în puțin peste o oră cu încărcătorul inclus. Mai mult decât atât, Galaxy Note 10+ este capabil să încarce cu un încărcător de 45W. Aceasta este încărcare la nivel de laptop.

Durată excelentă de viață a bateriei pe seria Note 10

4. Durata de viata a bateriei. Având în vedere cât de puternice sunt Note 10 și Note 10+, nu ar fi surprinzător dacă și-ar epuiza acumulatorul rapid, dar nu este cazul. În timp ce durata bateriei lui Note 10 este doar medie, la Note10+ este excelentă. Nu nu are probleme să ajungă la peste șapte ore timp de lucru continuu pe ecran cu o singură încărcare.

5. S Pen-ul. Este lucrul ce face ca un telefon Note să fie uluitor. Noul S Pen Air este ireal! Dar, în general, S Pen-ul lui Galaxy Note 10 este mult mai bun ca stiloul aflat pe  generațiile trecute, chiar cel de pe Galaxy Note 9. Puteți să-l utilizați pentru a naviga pe telefon, evident, dar permite și alte funcționalități utile, cum ar fi să luați notițe fără să porniți ecranul dispozitivului. Odată ce te-ai obișnuit, este greu să folosești un telefon ce nu are S Pen.

Cinci cele mai rele lucruri la Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

1. Prețul. Deși seria Galaxy Note a fost actualizată de mai multe ori deja, cel mai ieftin Note 10 începe de la 950$. Note 10+ este și mai scump! Având în vedere alte telefoane mari, echipate aproximativ în mod similar, cele două sunt scumpe. Chiar și propriul Galaxy S10 costă mai puțin. Astfel prețul la seria Note 10 este o pastilă greu de înghițit.

2. Actualizările viitoare. Nu putem prognoza viitorul, dar, judecând după istoricul Samsung, probabil că Note 10 va rămâne în urma altor telefoane Samsung ca actualizare la Android 10. Android 9 Pie a venit prima dată pe telefoanele Google în luna august a anului trecut. Samsung Galaxy Note 9 liber de rețea nu a văzut actualizarea până în luna martie – șapte luni mai târziu! Extrapolând de acolo, Note 10 s-ar putea să nu vadă Android 10 până în primăvara viitoare. Nu este ideal.

3. Fără jack pentru căști. Seria Note are, în mod tradițional, opțiunea de a face totul. Având în vedere faptul că telefoanele implicit mai mici, gen Galaxy S10 au mufe audio de 3,5 milimetri, este o adevărată rușine că Note 10 și Note 10+ au renunțat la jack. Căștile USB-C din cutie sunt destul de drăguțe, dar asta nu este prea multă consolare pentru cei care sunt încă atașați de mufa de școală veche.

Diferență la caracteristici între cele două Galaxy Note 10

4. Scaner de amprente. Scanerele de amprentă în afișaj sunt cu ultrasunete. Este super fain, dar, de asemenea, nu este la fel de rapid ca soluțiile optice de la producători precum OnePlus. Cu siguranță nu sunt rele, dar nici „suficient de bune” într-un telefon atât de scump.

5. Diferența de de caracteristici. Cel mai mic, Galaxy Note 10 ar trebui să fie o opțiune cu adevărat interesantă pentru persoanele care doresc să probeze viața cu un S Pen fără să aibă buzunarul întotdeauna plin. Dar dacă alegeți un Galaxy Note 10+ ai o mulțime de lucruri în plus. Note 10 are un ecran de 1080p, pe când Note 10+ are un panou de 1440p. Note 10 are 8 GB de RAM în loc de 12. Note 10 are 256 GB de stocare, Note 10+ are 512 GB. Note 10 nu are un senzor ToF pentru detectarea adâncimii în fotografii și nici o compatibilitate de încărcare de 45W. Samsung Galaxy Note 10 este un telefon excelent, dar la aceste prețuri, nu ar trebui să existe atâtea compromisuri.