5 caracteristici uimitoare ale lui Samsung Galaxy S8 pe care le veți iubi

10797

În 2017, Galaxy S8 va fi primul telefon pilot de Samsung care va fi lansat în luna martie, și va dispune de cîteva caracteristici uimitoare.

În ultimul timp, am văzut multe smartphone-uri bune pe piață cu caracteristici puternice și specificații foarte rapide.

Dar, anul 2017 va fi diferit? Încă nu știm până unde vor merge constructorii de telefoane, cât de repede va lucra un telefon și ce memorie RAM va avea, sau de ce SoC dispune.

În acest an după ce vom ști mai multe despre caracteristicile telefoanelor, ne vom lămuri și în această privință, oricum noi cei care le folosim zilnic, așteptăm mai mult și mai bine.

SoC, (system on chip) sistem pe un cip, combină circuitele electronice necesare ale diferitelor componente de mobil pe un singur cip. SoC poate conține funcții analogice, de semnal mixt digital sau frecvență radio. Componentele sale includ, de obicei, o unitate de procesare grafică (GPU), o unitate centrală de procesare (CPU), care pot fi multi-core și memorie de sistem (RAM).

Samsung Galaxy S8 este unul dintre acele smartphone pe care îl așteptăm și îl căutăm.

Vă vom prezenta cinci caracteristici ale lui Samsung Galaxy S8, așteptate de toată lumea.

Cu specificații solide, capacitate remarcabilă a aparatului de fotografiat și design nou, Galaxy S8 va fi mai generos în comparație cu predecesorii săi.

Hai să vedem acele cinci caracteristici pe care nu le veți găsi în orice smartphone, și sunt disponibile conform tuturor informațiilor în viitorul Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

1. Iris Scanner – Pentru a proteja datele telefonului 

Securitatea este întotdeauna o mare preocupare la smartphone-uri, deoarece aceste terminale conțin date importante care pot provoca mari probleme atunci când sunt lăsate neprotejate. Așa că, Samsung a inventat propriul său mod de a face lucrurile diferit. Acum avem tehnologia Iris Scanner, care este imposibil să fie piratată.

Cu Iris Scanner a lui Galaxy S8 vă puteți bloca telefonul precum și datele sensibile din folderele aparatului. Acum, Samsung va aduce aparatul la un alt nivel de siguranță și securitate. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vor fi protejate, vă vor proteja datele, vă vor proteja intimitatea.

2. Modul Beast Mode

Dicționarele din întreaga lume explică acest cuvânt ca „fiara”, și se referă la ceva mai mare mai bine și mai rapid. Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus vor fi mai mari, vor face totul mai bine și mai rapid. Desigur, Galaxy S8 va fi ” Smartphone-ul Bestie”.

Conform rapoartelor Samsung va veni cu „Beast Mode„. Această caracteristică va ridica cu siguranță nivelul dispozitivelor mobile, astfel încât utilizatorii să poată efectua mai multe sarcini, fără nici o problemă.

3. Suport card micro-SD

Pe măsură ce nevoia de stocare este tot mai mult o mare problemă, fotografiile cu amintiri sunt tot mai multe, avem nevoie de mai mult spațiu de stocare a datelor, Galaxy S8 rezolvă această problemă. În acest context Samsung va oferi suport pentru card micro-SD extern.

Anul trecut Samsung Galaxy S7 si S7 Edge au venit cu micro-SD până la 256 GB. Viitoarele smartphone-uri Galaxy S8 și S8 Plus vor suporta carduri micro-SDXC și pot stoca până la 2TB (terabyte).

4. Jack-ul de 3.5 este prezent

Da, noul design al Galaxy S8 nu ne va ruina experiența muzicală. Pentru iubitorii muzicii la căști este un lucru neprețiut această mufă a telefonului. Deși au îndepărtat butonul acasă de pe panoul frontal, jack-ul de 3,5 mm va fi în continuare acolo, pe partea de jos a ramei telefonului.

Folosim de multe ori termenul de telefon chiar și atunci când vorbim de smartphone, dar, să nu uităm că termenul – smart – înseamnă inteligent, iar aproape toate telefoanele din ziua de azi sunt inteligente.

5. Modul desktop – funcționalitate PC

Acest lucru este total nou în caracteristicile ce vor fi incluse în S8. Vă oferă posibilitatea de a vă conecta telefonul mobil cu un monitor. Aceasta caracteristică oferă posibilități nelimitate pentru viitorii posesori de telefoane Samsung Galaxy S8 și S8 Plus. Cu toate acestea nu vorbim prea mult despre acest lucru pentru că este o informație încă neoficială.

Dar viitorul arata bine cu Samsung Galaxy S8.

Telefonul este de așteptat să se lanseze din 29 martie la New York.

Noi o să vă actualizăm în timp real toate datele despre Samsung Galaxy S8 și S8 Plus.