Acasă Stiri Cele mai bune 5 lucruri despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Cele mai bune 5 lucruri despre Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra este unul dintre cele mai scumpe telefoane pe care le puteți cumpăra în acest moment. Dar, trebuie să specificăm acest lucru, este și unul dintre cele mai bune de pe piață. Samsung a pus pe modelul ultra toată tehnologia mobilă de ultimă oră de care dispune.

Acest extraordinar smartphone are foarte multe lucruri bune și nu prea are lucruri de criticat. Ne vom opri acum, prin intermediul Android Police, la 5 dintre cele mai bune lucruri pe care Samsung le oferă consumatorilor cu Galaxy Note20 Ultra. Vom aminti, printre altele, noul S Pen, ecranul gigant de 120 Hz și promisiunea Samsung de 3 ani de actualizări majore ale sistemului de operare.

Un S Pen cu putere superioară pe Galaxy Note 20 Ultra

Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale telefoanelor Note a fost întotdeauna includerea unui S Pen de către Samsung. Indiferent dacă țineți evidența articolelor dintr-o listă de cumpărături sau notați idei pentru viitor, S Pen este întotdeauna gata de lucru. Și, să nu uităm, S Pen-ul de pe Ultra are integrat Bluetooth, accelerometru și giroscop!

Datorită ecranului cu rata de refresh de 120 Hz, experiența de scriere este mai bună ca niciodată. S Pen-ul are o latență mai mică de 9 ms. Aceasta este o reducere serioasă de la o latență de 40 ms pe Samsung Galaxy Note 10+. Din ce vedem, Samsung este foarte serios în ceea ce privește investițiile în S Pen. Stylusul se simte de parcă „cerneala iese din vârful stiloului S Pen, atât este de receptiv”. Chiar are efecte sonore fanteziste care imită sunetul real al scrisului unui stilou pe hârtie, dacă vă place acest lucru.

Petrache Poenaru brevetează primul toc rezervor din lume – stilou, mai întâi la Viena, apoi la Paris, brevetul nr. 3208, din 25 mai 1827. Petrache Poenaru a fost un pedagog, inventator, inginer și matematician român, membru titular al Academiei Române.

Putere foarte mare de procesare pe Galaxy Note 20 Ultra

Seria Note s-a lăudat întotdeauna cu unele dintre cele mai bune specificații, iar acest lucru nu se schimbă anul acesta. Cu procesorul Snapdragon 865+ și 12 GB de memorie RAM, Galaxy Note 20 Ultra este cel mai galonat dispozitiv Android aflat în prezent pe piață. Sigur, probabil că nu aveți nevoie de atâta putere pentru a face fotografii, pentru a juca Angry Birds și pentru a vă deprima pe Twitter, dar este plăcut să aveți un astfel de telefon când trebuie să editați unele videoclipuri 4K în mișcare. Bine, bine, este rapid și puternic dar cât va rămâne așa pe măsură ce trec anii? Note 20 Ultra este unul dintre acele telefoane care se vor simți în continuare rapid și puternic cel puțin, să zicem, în trei ani.

Trei ani de actualizări majore de Android

Așa este, gigantul tech a anunțat că seria Galaxy Note 20 va avea parte de trei actualizări majore ale sistemului de operare Android. Samsung a anunțat această perioada extinsă de asistență software în timpul evenimentului său Unpacked. Să fim sinceri, este unul dintre lucrurile care ne-au entuziasmat cel mai mult. Trei ani într-adevăr nu sunt atât de mulți în comparație cu cât timp Apple își actualizează dispozitivele. Este totuși cu un an mai mult decât au cei mai mulți producători de smartphone-uri Android. Microsoft face același lucru cu Surface Duo, deci se pare că Android este pe o cale bună când vine vorba de longevitatea actualizării sistemului de operare.

Design elegant, cu un ecran aproape fără rame pe Galaxy Note 20 Ultra

Foarte mulți apreciază excelentul design Samsung, dus aproape la perfecțiune. Sigur că sunt persoane care preferă și stilul Google, mai simplu și mai colorat. Dar chiar și aceștia trebuie să recunoască superbul design al lui Galaxy Note 20 Ultra. Este o piesă hardware extrem de frumoasă. Opțiunile de culoare sunt elegante, iar modulul camerei se curbează în toate locurile potrivite. Pe partea din față a telefonului, există un afișaj aproape fără rame, care merge din colț în colț. Singura întrerupere este o gaură pentru camera selfie, dar este mică și este centrată pentru a menține lucrurile simetrice.

Un ecran mare cu o rată de reîmprospătare și mai mare

Nu credem că există cineva căruia să nu-i placă ecranele mari. Poate sunt câțiva, dar din varii motive. Când vedem acest ecran cu diagonala de 6,9 inch (17,53 centimetri) ni se taie răsuflarea!  Este singura dimensiune pe care ar trebui să o aibă un ecran. Este perfect pentru vizionarea videoclipurilor YouTube oriunde și oricând. Câteodată urâm oamenii care urmăresc filme pe telefoanele lor, dar cu Galaxy Note 20 Ultra este ceva iertabil. Pur și simplu te provoacă la așa ceva! Un super ecran Dynamic AMOLED 2X cu un raport de aspect de 20: 9 și rezoluție de 3088 x 1440. Este încântător!

Suportă conținut HDR10+ și rata de reîmprospătare de 120 Hz este cireașa de pe tort. Un ecran cu o rată de reîmprospătare ridicată face ca derularea prin cele mai monotone site-uri să fie mai distractivă.

Stiri

Samsung Unbox & Discover – noi televizoare, monitoare și soundbar-uri

Samsung Electronics și-a prezentat gama MICRO LED, Samsung Neo QLED, televizoare lifestyle, monitoare și bare de sunet pentru 2021 la evenimentul său...

Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa...

Experiența S Pen pe Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Deși Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este compatibil cu S Pen, nu vine cu un stilou în cutie la cumpărare. S Pen...

Cum ne-a schimbat pandemia stilul de viață și felul în care interacționăm

Un studiu realizat de Samsung & Ipsos în Europa arată cum tehnologia ne-a ajutat să rămânem conectați cu ceilalți în timpul pandemiei....

În primele teste Exynos 2200 depășește procesorul Apple A14 Bionic

Săptămâna trecută am scris despre viitorul procesor Samsung Exynos 2200 echipat cu grafică AMD. Era vorba despre debutul acestuia, dacă va fi...

Galaxy Watch Active și Galaxy Watch primesc noi funcții cu o actualizare

Vești bune pentru utilizatorii de Galaxy Watch sau Galaxy Watch Active. Compania Samsung lansează o actualizare de software pentru smartwatch-urile mai vechi,...

Samsung a rămas pe primul loc în cota de piață în Europa în 2020

2020 a fost un an greu pentru piața europeană a smartphone-urilor deși cifrele vânzărilor s-au recuperat aproape în totalitate până la sfârșitul...