Samsung Galaxy Note 10 – Preț, Păreri și Specificații

5336
Galaxy Note 10 – Pret Pareri si Specificatii
Galaxy Note 10 – Pret Pareri si Specificatii

Samsung lansează de mai mult timp în fiecare an un smartphone Galaxy Note de excepție. Cu seria Galaxy Note 10 a fost ceva diferit. Acum am primit două smartphone-uri, Samsung Galaxy Note 10 și Samsung Galaxy Note 10+. Cu ambele modele Samsung a arătat ce poate în domeniul tehnologiilor mobile. Sunt mai multe decât ar fi dorit orice fan Samsung de la seria Note.

Seria Galaxy Note 10 a fost lansată după seria aniversară Galaxy S10. În acest fel Samsung a fost obligat să vină cu mai multe noutăți pentru a face remarcată noua serie Note. Chiar și fără acest lucru fanii Note așteaptă permanent lucruri uluitoare în privința seriei purtătoare de stilou. Iar Samsung a adus fanilor două smartphone-uri de excepție care pot face mai mult decât vor utilizatorii.

Parcurgem împreună punctele importante ale seriei Galaxy Note 10. La scrierea acestei revizuiri am folosit un smartphone Samsung Galaxy Note 10 furnizat de MSL The Practice și un Galaxy Note 10+ personal.


Caracteristici importante la Galaxy Note 10 și Note 10+

 • Afișaj Infinity Super AMOLED de 6,3 inch pe Note 10 și de 6,8 inch pe Note 10+
 • Procesor Exynos 9825 (Europa și o mare pare din Asia) sau Snapdragon 855 (SUA)
 • Memorie 8 GB RAM cu 256 GB stocare pe Note 10 și 12 GB de RAM și 256 / 512 GB pe Note 10+
 • Baterie de 3.500 mAh, încărcare rapidă 25W pe Note 10 și 4.300 mAh cu încărcare rapidă de 45W pe Note 10+
 • Triple-camera spate pe Note 10 și quad-camera pe Note 10+

Caracteristicile de mai sus, sunt cele care fac în mare măsură diferența între cele două smartphone-uri Note 10. Doar dimensiunile ecranului, greutatea și camerele spate sunt puțin diferite și pot afecta experiența utilizatorului. Având în vedere asemănarea dintre cele două, prezentul review este destinat atât lui Galaxy Note 10 cât și lui Galaxy Note 10+. Când vom ajunge să discutăm mai pe larg despre părțile în care se diferențiază, vom puncta aceste deosebiri.


Ce primim în cutie cu Samsung Galaxy Note 10?

 1. Smartphone-ul Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+
 2. S Pen
 3. Un adaptor pentru priză
 4. Cablu de date USB
 5. Cheiță SIM
 6. Pensetă
 7. Vârfuri S Pen
 8. Căști USB Tip-C AKG
 9. Folie protectoare
 10. Ghid de inițiere rapidă

Lista acestor articole de mai sus ar putea varia în funcție de regiune și operatorul de telefonie mobilă. Unele componente, husă, folia protectoare și conectorul USB, pot să nu fie disponibile. Cu excepția husei, componentele de culoare albă sunt disponibile exclusiv împreună cu modelele de culoare albă. Toate celelalte modele, indiferent de culoare, vor avea incluse în cutie componente de culoare neagră.


Design-ul seriei Samsung Galaxy Note 10

Când a început să lucreze la designul seriei Note 10 Samsung a avut în vedere pe lângă un smartphone puternic și o alură de Don Juan. Ceva „nemuritor dar nu rece„, parafrazând puțin pe Eminescu! Și Samsung a făcut un superb Galaxy Note 10, cu un design premium dus la excelență, în spiritul și tradiția sa. Marginile sunt ca și inexistente, rezultând un ecran dominant și impunător. Incredibilul display Dynamic AMOLED este de-a dreptul indecent, atrage și fascinează în același timp. Nu are egal! Este mai mare și mai luminos ca niciodată. Note 10 are un ecran cu o rezoluție de 1.080 x 2.280 pixeli în timp ce Galaxy Note 10+ are rezoluția 1.440 x 3.040 pixels. Ambele au un raport de aspect de 19: 9.

Ecranul din sticlă foarte rezistentă Gorilla Glass 6 se îmbină perfect, într-o armonie extrem de naturală cu marginea din metal. Rezultă un smartphone ergonomic și foarte ușor de ținut, în mână în ciuda dimensiunilor mari. Totuși utilizarea cu o singură mână este puțin mai incomodă. Galaxy Note 10+ este mai mare, mai subțire și mai rapid decât tot ce am văzut până acuma. Este cel mai rafinat smartphone Galaxy Note produs de Samsung până acuma. Corpul este certificat IP68 pentru protecție la praf și apă.

În jurul corpului, pe partea stângă sunt balansorul de volum și butonul de alimentare / Bixby. Nu există nici o priză pentru căști de 3,5 mm aici, smartphone-ul se concentrează pe conectivitatea wireless, pentru un aspect aproape perfect.


Materiale și construcție de cea mai înaltă clasă

Materialele și calitatea construcției sunt la superlativ. În privința opțiunilor de culoare seria Note a fost destul de ternă până acum. Știm, este destinată oamenilor de afaceri și aceștia sunt în general serioși. Acum, Cu seria Note 10, Samsung a adus culori mai vii. Aura Glow, Aura White, Aura Black, Aura Pink și Aura Red destind și luminează și ele fețele utilizatorilor. Un plus binevenit pentru Samsung în această privință. S Pen-ul este disponibil în Negru, Argintiu, Alb, Galben și Albastru.

Chiar dacă ar mai fi de comentat în privința design-ului, încheiem cu mențiunea că Samsung s-a dovedit și de data aceasta un maestru atunci când vine vorba de design.


Display-ul pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

Aici este unul dintre puncte unde cele două smartphone-uri Galaxy Note 10 se diferențiază. În primul rând diagonala ecranului. Galaxy Note 10 are o diagonală de 6,3 inch (16 cm) în timp ce Note 10+ are diagonala de 6,8 inch (17,27 cm). Diferența este vizibilă pentru oricine.

Ca Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Note 10 continuă moștenirea Samsung de a avea unul dintre cele mai bune afișaje de pe piață. Lucru deloc surprinzător, având în vedere că Samsung este cel mai mare producător de ecrane AMOLED din lume. Samsung a câștigat 13 premii DisplayMate pentru afișajul de pe Note 10+, premii mai mult decât justificate.

Afișajul este practic de la margine la margine, oferindu-i un raport impresionant ecran-corp de ~91%. În interiorul ecranului se află senzorul ultrasonic pentru amprente, principala metodă de deblocare a seriei Note 10. Luminozitatea ecranului este excelentă în orice condiții de lumină. Poate fi crescută în caz de nevoie, dar nu uitați că afectează ochii și consumul bateriei. Unghiurile de vizualizare sunt și ele foarte bune. Față de seria Samsung Galaxy S10 ecranul infinity-O are o gaură amplasată central, ce cadrează mai bine cu un astfel de telefon.

Ecranul oferă și suport pentru HDR10+ pentru vizionarea în cele mai bune condiții a ultimelor apariții în acest nou format. Galaxy Note 10+ oferă rezoluții Quad HD+, dar Note 10 are un ecran Full HD+. Ecranul are o rată de actualizare de 60Hz în seria Note 10. O rată de reîmprospătare mai mare ar fi fost frumoasă, dar majoritatea aplicațiilor nu acceptă încă rate de actualizare mai mari.


Software și hardware la Galaxy Note 10 și Note 10+

Dispozitivele Galaxy Note 10 dispun de o configurație hardware similară cu seria Galaxy S10. Galaxy Note 10 și Nota 10+ funcționează ambele pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 855 sau Exynos 9825. Modelele S10 rulează fie pe Snapdragon 855, fie pe Exynos 9820, deci o ușoară variație.

Snapdragon 855 și Exynos 9825 din interiorul lui Galaxy Note 10 și Note 10+ oferă performanțe impresionante. Ambele au fost lansate cu Android 9 Pie, acum au primit deja Android 10. Pe partea de memorie Note 10 are 8 și 12GB de RAM cu 256 GB de stocare. Note 10+ este mai bine dotat cu 8GB de RAM / 256GB stocare și 12GB RAM și 512GB stocare cu posibilitatea extinderii cu un Micro-SD până la 1TB!.

Butonul de pornire de pe partea stângă este cuplat cu butonul destinat lui Bixby. Au fost adăugate noi setări care permit reaplicarea butonului, fie ca buton de pornire, fie ca buton Bixby, în funcție de modul de apăsare.

Ambele variante suportă o încărcare o încărcare super rapidă de 25 W, în timp ce Note 10+ acceptă și Super Fast Charging de 45 W. Ambele au încărcare inversă Samsung Power-Share, pot încărca alte dispozitive compatibile Qi din puterea bateriei.


Seria Galaxy Note 10 – Eternul și fascinantul S Pen mereu mai bun

Nu poți compara Note 10 și Galaxy S10 fără să ții cont de cel mai mare avantaj al acestuia: stiloul inteligent S-Pen. O adevărată armă secretă. S Pen-ul este minunat și dacă îl folosești o singură dată te îndrăgostești de el. Se conectează folosind Bluetooth Low Energy, este depozitat în corpul telefonului și se încarcă inductiv de acolo.

Stiloul seriei Galaxy Note 10 adaugă funcționalitate suplimentară aplicațiilor de productivitate și funcțiilor telefonului. În plus față de scrierea rapidă a notelor și scoaterea la iveală a talentului la desen, puteți utiliza S-Pen-ul ca telecomandă, pentru camerele foto sau controlând muzica de la distanță.

După ce a adăugat asistență Bluetooth la S Pen anul trecut și la transformat într-o telecomandă, Samsung a extins numărul de gesturi oferind oferind stylus-ului un giroscop și un accelerometru. În loc să faceți pur și simplu clic o dată sau de două ori pentru a declanșa acțiuni, puteți acum să plimbați stiloul prin aer – Air Actions – pentru a face lucruri cum ar fi să schimbați modurile camerei sau să măriți o scenă de departe cu o mișcare circulară.

O altă caracteristică a S Pen-ului este capacitatea de a converti scrisul de mână în text. Acesta va recunoaște automat ceea ce ați scris și vă va oferi o serie de opțiuni de export de la Samsung Notes – inclusiv mutarea directă în PDF sau ca document Word. De asemenea, are noile gesturi Air Actions. Mai există o nouă caracteristică AR Doodle care are potențialul de a crea momente de neuitat cu prietenii. Folosind S Pen-ul, puteți să vă personalizați o imagine live a unui subiect adăugând pe ea ce vreți, mustăți, barbă sau o pălărie, pentru distracție. Puteți scrie pe ecranul seriei Note 10 chiar și atunci când este adormit, datorită Screen Off Memo.


Camerele foto aflate pe seria Galaxy Note 10

Și aici există o diferență între Note 10 Și Note 10+. Modelul mai mare are patru camere la spate, cu perspective diferite și performanțe excelente. Configurarea camerelor la Note 10+ este practic aceeași cu a lui Samsung Galaxy S10 5G. Note 10 are o cameră mai puțin, cea de adâncime. Camerele sunt aranjat vertical spare deosebire de Note 9. Fotografiile în lumină scăzută sunt mai reușite ca niciodată, Night Mode ajutând enorm la acest lucru. Seria Note 10 are camere foto extrem de versatile.

Ies în evidență teleobiectivul de 12MP și camera Ultra-wide de 16MP. Acestea oferă fotografii diferite ca perspective, în timp ce camera de adâncime VGA Depth – doar pe Note 10+ ajută la aplicarea bokeh-ului pe fotografii. Note 10 mai mică se bazează pe estomparea cu ajutorul software-ului.

Camera frontală pentru selfie și apeluri video este la superlativ. Ambele modele au aceeași cameră frontală. Este cea mai bună cameră selfie pusă de Samsung pe un smartphone. Diferențele între camerele foto, spate și față, pe cele două Galaxy Note 10 sunt foarte mici. La filmare Note 10 beneficiază foarte mult de stabilizarea optică a imaginii cu modul Super Steady. Video Live Focus este în progresie evidentă față de modelele anterioare. Zoom-in Audio servește pentru amplificarea sunetului subiectului la care faceți zoom.

Ca o concluzie fotografiile și videoclipurile făcute cu Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt cu adevărat impresionante.


Bateria aflată pe Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

O altă categorie în care Note 10+ se diferențiază de modelul mai mic este acumulatorul. Este o diferență de 800 mAh ce pe parcursul unei zile face diferența, dar poate nu chiar așa de mult. Din start trebuie să spunem că nu suntem prea încântați de bateriile de pe seria Note 10. Sigur că o baterie nu ține niciodată cât vrem noi, dar am vrut mai multă putere de la cele de pe seria Note 10.

Cu o baterie de 3.500 mAh sub capotă, Note 10 reușește o durată de viață de 24 de ore pe o singură încărcare. Note 10 are suport de încărcare rapidă de 25 W. Durează o oră și douăzeci de minute pentru o încărcare completă.

Bateria lui Note 10+ de 4.300 mAh, de obicei, durează cel puțin o zi întreagă cu o utilizare intensă, cu rezoluția WQHD+ (3.040 x 1.440). Reducerea rezoluției la Full HD+ (2.280 x 1.080) cu activarea funcțiilor de economisire a energiei și luminozitate adaptivă, face ca durata de viață a bateriei să crească la peste o zi și jumătate de folosire intensivă. Încărcătorul rapid inclus de 25 W (suportă 45 W) poate încărca complet bateria în 60 de minute.


Conectivitate, senzori, dimensiuni și greutate la seria Note 10

În materie de conectivitate avem tot ce ne trebuie pe Note 10 și Note 10+, mai puțin jack-ul de 3,5 mm pentru căști. Dar viața ne demonstrează că se poate trăi și fără el. Apple nu are mufă pentru iPhone-uri și nici unele Pixel-uri Google. Ambele variante vin ca dual-SIM și mai avem acolo Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4 / 5GHz), Bluetooth v 5.0 și patru sistem de poziționare globală: american, rus, european și chinezesc. NFC și MST sunt la bord pentru Samsung Pay.

Și în materie de senzori avem de toate. Ambele telefoane au accelerometru, senzor de proximitate, busolă, barometru, giroscop, senzor de ritm cardiac și, pentru securitate, recunoașterea feței și senzor ultrasonic de amprente în ecran.

O altă diferență este la dimensiuni și greutate. Note 10 este mai ușor, 168 de grame și ceva mai scund ca fratele mai mare: 71,8 x 151,0 x 7,9 mm. Samsung Galaxy Note 10+ are 196 de grame și dimensiunile 77,2 x 162,3 x 7,9 mm.


Pro / Contra Galaxy Note 10 / Galaxy Note 10+

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ sunt unele dintre cele mai bune telefoane Android pe care le puteți cumpăra. Acest lucru este valabil și în realitate, testând telefoanele. Dar, acest lucru nu înseamnă că sunt cele mai bune de pe piață. Totuși sunt foarte bune! Galaxia Samsung este plină de stele și acestea două sunt foarte strălucitoare.

Pro

 • Ecran AMOLED superb
 • Design și hardware de super clasă
 • Performanțe excelente
 • Camere foarte bune
 • Stiloul digital S Pen foarte util și fascinant
 • Spațiu de stocare incredibil
 • Audio excelent

Contra

 • Fără jack pentru căști
 • Prețul
 • Durata de viață a bateriei

Specificații Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+

 Galaxy Note 10Galaxy Note 10+
Afișaj6,3 inch FHD+ │ Dynamic AMOLED Infinity-O │ 2280×1080 pixeli │ HDR10+6,8 inch Quad HD+ │ Dynamic AMOLED Infinity-O │ 3040×1440 pixeli │ HDR10+
ProcesorExynos 9825 / Snapdragon 855Exynos 9825 / Snapdragon 855
OSAndroid 9 (upgrade Android 10)Android 9 (upgrade Android 10)
Memorie8GB RAM + 256GB stocare (LTE)
12GB RAM + 256GB stocare (5G)
8GB RAM + 256GB stocare (LTE)
12GB RAM + 512GB stocare (5G) Slot Micro-SD până la 1TB
Camere fotoSpate:
Ultra Wide: 16MP F/2,2 (123°)
Unghi larg: 12MP F/1,5 – 2,4
Telefoto: 12MP F/2,1
Față: 10MP F/2,2
Spate:
Ultra Wide: 16MP F/2,2 (123°)
Unghi larg: 12MP F/1,5 – 2,4
Telefoto: 12MP F/2,1
DepthVision: VGA
Față: 10MP F/2,2  
Baterie3.500mAh │ Încărcare rapidă 25W │ Încărcare wireless inversă 9W4.300mAh │Încărcare rapidă 45W │ Încărcare wireless inversă 9W
ConectivitateWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4/5GHz) │ Bluetooth v 5.0 │ ANT+ │ USB Type-C │ NFC │GPS │ Galileo │ Glonass │ BeiDouWi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac / ax (2.4/5GHz) │ Bluetooth v 5.0 │ ANT+ │ USB Type-C │ NFC │ GPS │ Galileo │ Glonass │ BeiDou
Samsung PayNFC │ MSTNFC │ MST
SenzoriAccelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │ senzor Hall │ proximitate │ senzor RGBAccelerometru │ barometru │ giroscop │ geomagnetic │ senzor Hall │proximitate │ senzor RGB
SecuritateModel │ PIN │ parolă
Deblocare biometrică: senzor amprentă in-display │ recunoașterea feței
Model │ PIN │ parolă
Delocare biometrică: senzor amprentă indisplay │ recunoașterea feței
CertificareIP68IP68
Dimensiuni/greutate71,8x151x7,9mm │ 168 grame77,2×162,3×7,9mm │ 196 grame
AudioDifuzoare stereo AKGDifuzoare stereo AKG
CuloriAura Glow │ Aura White │ Aura Black │ Aura Pink │ Aura RedAura Glow │ Aura White │ Aura Black │ Aura Blue
SAR0,21W/kg (cap) │ 1,52W/kg (corp)
0,19W/kg (cap) │ 1,40W/kg (corp)

Întrebări frecvente (Î) și răspunsuri rapide (R) referitoare la Galaxy Note 10

Întrebări frecvente despre design-ul lui Samsung Galaxy Note 10

Întrebare: Care sunt dimensiunile telefonului?

Răspuns: Are 151 x 71,8 x 7,9 mm (Înălțime x Lățime x Grosime).

Î: Care este greutatea telefonului?

R: 168 grame.

Î: Are Galaxy Note 10 corpul din sticlă și metal?

R: Da, Note 10 are corpul din sticlă cu cadru din oțel inoxidabil.

Î: Are Galaxy Note 10 scaner de amprente în afișaj?

R: Da, Galaxy Note 10 scaner de amprente digitale în ecran.

Î: Galaxy Note 10 este rezistent la apă și praf?

R: Da, Samsung Galaxy Note 10 este rezistent la apă și praf. Este certificat IP68 cu rezistență la praf / apă (până la 1,5 m timp de 30 min).

Î: Samsung Galaxy Note 10 crestătură, notch?

R: Nu, Galaxy Note 10 nu are o crestătură.

Î: Samsung Galaxy Note 10 este protejat de sticla cu sticlă Corning Gorilla?

R: Da, Galaxy Note 10 este protejat de sticla Corning Gorilla și vine împreună cu sticla 2.5D, care protejează smartphone-ul de zgârieturi sau căderi accidentale.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are portul USB de tip C?

R: Da, Note 10 are port USB tip C.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are lumină de notificare?

R: Nu, Galaxy Note 10 nu are lumină de notificare.

Î: Ce variante de culoare are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine în Aura Glow, Aura White, Aura Pink, Aura Red și Aura Black

Întrebări frecvente despre ecran la Galaxy Note 10

Î: Ce diagonală a ecranului are Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 un ecran de 6,3 inch (16 cm) FHD+.

Î: Ce rezoluție de afișare are Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu o rezoluție de 1.080 x 2.280 pixeli.

Î: Care este raportul corp/ecran la Samsung Galaxy Note 10?

A: Note 10 are un raport corp/ecran de ~91%

Î: Ce tip de ecran are Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 are ecran tactil capacitiv Dynamic AMOLED.

Î: Galaxy Note 10 are afișaj OLED?

R: Nu, Galaxy Note 10 nu are afișaj OLED.

Î: Ce raportul de aspect are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 are un raport de aspect 19: 9.

Î: Ce densitate de pixeli are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu densitate 401 PPI.

Î: Samsung Galaxy Note 10 acceptă HDR10+?

R: Da, acceptă HDR10+

Î: Samsung Galaxy Note 10 acceptă Allways on Display?

R: Da, acceptă Allways on Display.

Întrebări frecvente despre performanță la Galaxy Note 10

Î: Galaxy Note 10 este un dispozitiv de jocuri intense sau poate juca jocuri intense?

R: Da, Galaxy Note 10 este un dispozitiv pentru jocuri intense. Poate rula jocuri grafice intensive, fără întârzieri sau căderi de cadre.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are funcția de deblocare cu fața?

R: Da, Galaxy Note 10 are această funcție.

Î: Ce procesor are Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu două variante de procesor.

 • Procesor Samsung Exynos 9825 (7 nm)
 • Procesor Qualcomm Snapdragon 855 (7 nm)

Î: Ce procesor grafic are Galaxy Note 10?

R: Samsung Galaxy Note 10 are două variante de GPU

 • Mali-G76 MP12.
 • Adreno 640.

Î: Câtă memorie RAM are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu 8 GB de RAM.

Î: Câtă stocare internă are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 are 256 GB opțiune de stocare internă

Î: Există vreo problemă de încălzire pe Samsung Galaxy Note 10?

R: Nu, nu există nicio problemă de încălzire pe Samsung Galaxy Note 10. Se încălzește ușor după o utilizare îndelungată, lucru normal pe toate dispozitivele Android.

Î: Samsung Galaxy Note 10 acceptă Samsung Pay?

R: Da, acceptă plata Samsung și este certificat Visa și MasterCard

Întrebări frecvente despre performanțele lui Galaxy Note 10

Î: S Pen pe Galaxy Note 10 are accelerometrul și giroscop?

R: Da S Pen pe Galaxy Note 10 are accelerometru și giroscop.

Î: Samsung Galaxy Note 10 acceptă Google Assistant?

R: Da Galaxy Note 10 acceptă Google Assistant.

Î: Galaxy Note 10 acceptă conturi duble de Instagram și Twitter?

R: Da, Galaxy Note 10 acceptă conturi duble de Instagram și Twitter.

Î: Puteți dezinstala sau dezactiva aplicațiile preinstalate pe Galaxy Note 10?

R: Da, puteți dezinstala aplicațiile preinstalate pe Galaxy Note 10, dar nu pe toate.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are slot dedicat pentru Micro-SD?

R: Nu, nu are slot pentru carduri de memorie.

Î: Spațiul de stocare intern pe Samsung Galaxy Note 10 poate fi extins?

R: Nu. Nu poate fi extins.

Î: Ce versiune Android are Samsung Galaxy Note 10?

R: Vine cu sistemul de operare Android 9 Pie.

Î: Galaxy Note 10 are mufa audio de 3,5 mm?

R: Nu, nu are mufa audio de 3,5 mm.

Î: Samsung Galaxy Note 10 acceptă difuzoare stereo?

R: Da, Galaxy Note 10 are difuzoare stereo. Sunetul este puternic și clar.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are Dolby Atmos?

R: Da, Galaxy Note 10 are sunet Dolby Atmos.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are busolă?

R: Da, Galaxy Note 10 are.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are NFC?

R: Da, Galaxy Note 10 are NFC.

Î: Galaxy Note 10 acceptă un GPS, Galileo, BDS?

R: Da, Galaxy Note 10 acceptă un GPS, Galileo și BDS

Î: Samsung Galaxy Note 10 este dual-SIM?

R: Da, Galaxy Note 10 este dual-SIM.

Întrebări frecvente despre camerele aflate pe Galaxy Note 10

Î: Ce camere spate sunt pe Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu triple-camera la spate, are o cameră principală de 12 MP cu f / 1,5 – 1,8 – 2,4 (diafragmă variabilă) + 12 MP, f / 2,1 (teleobiectiv) 2x zoom optic + 16 MP, f / 2,2 (ultra-wide).

Î: Ce caracteristici au camerele pe Samsung Galaxy Note 10?

R: Caracteristicile camerei pe Galaxy Note 10 sunt Autofocus, Fotografiere continuă, Zoom Digital, Geotagging, Panorama, HDR, Touch to Focus, Detectarea feței, Setări ale balansului de alb, Setare ISO, Temporizator automat.

Î: Ce camera frontală are Samsung Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu o cameră de 10 MP, f / 2,2 (wide).

Î: Galaxy Note 10 are Night Mode?

R: Da, Galaxy Note 10 are modul de noapte.

Î: Camerele de pe Galaxy Note 10 au AI (Inteligență artificială)?

R: Da, au AI (Inteligență artificială).

Î: Camerele de pe Samsung Galaxy Note 10 au Beauty Mode AI?

R: Da, acceptă modul AI Beauty Mode.

Î: Galaxy Note 10 poate înregistra video 4K?

R: Da, Galaxy Note 10 poate înregistra videoclipuri 4K.

Î: Poate Samsung Galaxy Note 10 înregistra videoclipuri cu mișcare lentă?

R: Da, Galaxy Note 10 poate înregistra videoclipuri cu încetinitorul.

Î: Galaxy Note 10 are modul HDR?

R: Da, Galaxy Note 10 acceptă modul HDR.

Î: Galaxy Note 10 are OIS?

R: Da, OIS este pe Galaxy Note 10

Întrebări frecvente despre bateria lui Samsung Galaxy Note 10

Î: Care este capacitatea bateriei pe Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 vine cu o capacitate a bateriei de 3.500mAh

Î: Galaxy Note 10 are încărcare rapidă?

R: Da, Galaxy Note 10 are încărcare rapidă de 25W.

Î: Cât timp durează pentru a încărca complet pe Galaxy Note 10?

R: Galaxy Note 10 durează ~60 de minute pentru încărcare completă.

Î: Samsung Galaxy Note 10 are încărcarea wireless?

R: Da, are încărcarea wireless Qi / PMA de 9W.

Î: Bateria Samsung Galaxy Note 10 este demontabilă?

R: Bateria nu este demontabilă.

Î: Ce tip de baterie are Galaxy Note 10?

R: Vine cu o baterie Li-Ion.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Samsung Galaxy Note 10
samsung-galaxy-note-10De la procesor la camere și de la baterii la S Pen totul este la superlativ pe Samsung Galaxy Note 10 și Galaxy Note 10+. Poate doar lipsa unui jack de 3,5 mm pentru căști, durata de viață a bateriei (niciodată suficientă) și faptul că sunt un adevărat magnet pentru amprente pot fi criticate. Da, mai este ceva: prețul! Dar un smartphone puternic, frumos și elegant, dotat cu ultimele tehnologii în materie de telefonie mobilă, nu poate fi ieftin.