Acasă Stiri Samsung vrea să vândă 700.000 de telefoane Note 8 în prima lună

Samsung vrea să vândă 700.000 de telefoane Note 8 în prima lună

Samsung are planuri mari pentru noul său smartphone pilot Note 8, firma sud-coreeană intenționează să vândă peste 700.000 de unități de Galaxy Note 8 numai în prima lună, pe teren propriu în Corea de Sud.

Samsung a lansat Galaxy Note 8, phablet-ul a fost primit recenzii pozitive și nu a avut parte de critici din partea presei de specialitate, se pare că seria Note este în sfârșit pe drumul cel bun după incidentul de anul trecut.

Recent Samsung a recunoscut că vrea să vândă un număr de peste 11 milioane de unități din Galaxy Note 8, dar se pare că numărul final ar putea fi ajustat, deoarece Samsung Galaxy S8 și S8+ continuă să se vândă foarte bine.

Acum, Samsung a spus că planurile sale de marketing includ vânzarea a peste 700.000 de telefoane Note 8 numai în Corea de Sud și doar în prima lună. Cifră care, este aceeași cu numărul de unități vândute în prima lună de lansare a lui Galaxy S8, dar care a fost mult mai ieftin decât Note 8.

Pentru atingerea acestei cifre de vânzări, Samsung va furniza operatorilor majori de telefonie mobilă din Corea de Sud, precum SK Telecom, KT și LG U Plus un număr suficient și necesar de telefoane pentru a ajunge la acest țel.

SK Telecom este cel mai mare operator wireless din Corea de Sud, cu o cotă de piață de 50,5%. Are proprii sateliți de telecomunicații, și cel mai mare site social media din Corea. Brandurile companiei includ un portal web, un serviciu multimedia mobil, o aplicație mobilă pentru e-banking, un serviciu de telematică și o interfață online pentru aparatele de uz casnic.

Conform industriei telecomunicațiilor din Corea de Sud, Samsung va furniza peste 700.000 de unități acestor operatori de telefonie, 60% fiind din modelele cu 64GB și 40% din modelele cu 256GB ale lui Note 8.

Utilizatorii sud-coreeni vor putea alege și culoarea telefoanelor Galaxy Note 8, nu doar capacitatea de stocare. Samsung este așteptat să aducă 40% Blue Cyan Deep, 30% Midnight Black și 30% Grey Orchid din Galaxy Note 8 cu o capacitate de stocare 64GB, precum și 60% Deep Blue și 40% Midnight Black din Note 8 cu o capacitate de stocare de 256GB.

Samsung nu a spus nimic despre modelul de 128GB sau versiunea Maple Gold din Galaxy Note 8, model care ar putea să nu fie disponibil pentru cumpărare în Corea de Sud, cel puțin în prima lună.

Prețul smartphone-ului Note 8 pentru Corea nu este încă stabilit. Modelul de 64 GB al smartphone-ului are un preț de 950 USD în Statele Unite. Prețul pentru piața din Corea de Sud ar trebui să fie, totuși, puțin mai mic decât prețurile globale.

Samsung va începe să accepte precomenzi în Corea între 7 septembrie și 14 septembrie, vânzările începând cu data de 15 a aceleiași luni.

Stiri

Un Samsung Galaxy Note 22 poate fi lansat în 2022

Peste aproximativ două săptămâni, Samsung va găzdui un mare eveniment Galaxy Unpacked pentru a anunța cele mai noi produse mobile. Sunt așteptate...

Samsung va deschide o nouă eră în inovația smartphone-urilor

Publicăm mai jos editorialul postat recent de TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. Aflăm de aici ce...

Samsung Galaxy Z Flip 3 va veni cu încărcare rapidă de 25W

Samsung se pregătește pentru seria Galaxy Z de smartphone-uri pliabile. Noile telefoane pliabile Samsung vor fi lansate la Galaxy Unpacked 2021 în...

Specificațiile stiloului Samsung S Pen Pro se scurg înainte de lansare

Stiloul S Pen aflat pe Samsung Galaxy S21 Ultra nu dispune de conectivitate Bluetooth LE, ceea ce înseamnă că îi lipsesc unele...

Actualizarea de securitate din august 2021 ajunge pe Galaxy A8 (2018)

Samsung Galaxy A8 (2018) a început să primească actualizarea de securitate din august 2021. Cea mai recentă versiune de firmware de la...

Samsung Galaxy A03s aproape de lansare, are pagină de asistență live

Luna trecută Samsung Galaxy A03s cu numărul de model SM-A037F / DS a fost reperat la Biroul Standardelor Indiene (BIS). Acum pagina...

Samsung are profituri mari și promite să facă pliabilele mainstream

Samsung a anunțat câștigurile pe trimestrul doi din 2021, a obținut profit de aproximativ 11 miliarde de dolari. Este mai puțin decât...