Acasă Stiri Samsung vrea să vândă 700.000 de telefoane Note 8 în prima lună

Samsung vrea să vândă 700.000 de telefoane Note 8 în prima lună

Samsung are planuri mari pentru noul său smartphone pilot Note 8, firma sud-coreeană intenționează să vândă peste 700.000 de unități de Galaxy Note 8 numai în prima lună, pe teren propriu în Corea de Sud.

Samsung a lansat Galaxy Note 8, phablet-ul a fost primit recenzii pozitive și nu a avut parte de critici din partea presei de specialitate, se pare că seria Note este în sfârșit pe drumul cel bun după incidentul de anul trecut.

Recent Samsung a recunoscut că vrea să vândă un număr de peste 11 milioane de unități din Galaxy Note 8, dar se pare că numărul final ar putea fi ajustat, deoarece Samsung Galaxy S8 și S8+ continuă să se vândă foarte bine.

Acum, Samsung a spus că planurile sale de marketing includ vânzarea a peste 700.000 de telefoane Note 8 numai în Corea de Sud și doar în prima lună. Cifră care, este aceeași cu numărul de unități vândute în prima lună de lansare a lui Galaxy S8, dar care a fost mult mai ieftin decât Note 8.

Pentru atingerea acestei cifre de vânzări, Samsung va furniza operatorilor majori de telefonie mobilă din Corea de Sud, precum SK Telecom, KT și LG U Plus un număr suficient și necesar de telefoane pentru a ajunge la acest țel.

SK Telecom este cel mai mare operator wireless din Corea de Sud, cu o cotă de piață de 50,5%. Are proprii sateliți de telecomunicații, și cel mai mare site social media din Corea. Brandurile companiei includ un portal web, un serviciu multimedia mobil, o aplicație mobilă pentru e-banking, un serviciu de telematică și o interfață online pentru aparatele de uz casnic.

Conform industriei telecomunicațiilor din Corea de Sud, Samsung va furniza peste 700.000 de unități acestor operatori de telefonie, 60% fiind din modelele cu 64GB și 40% din modelele cu 256GB ale lui Note 8.

Utilizatorii sud-coreeni vor putea alege și culoarea telefoanelor Galaxy Note 8, nu doar capacitatea de stocare. Samsung este așteptat să aducă 40% Blue Cyan Deep, 30% Midnight Black și 30% Grey Orchid din Galaxy Note 8 cu o capacitate de stocare 64GB, precum și 60% Deep Blue și 40% Midnight Black din Note 8 cu o capacitate de stocare de 256GB.

Samsung nu a spus nimic despre modelul de 128GB sau versiunea Maple Gold din Galaxy Note 8, model care ar putea să nu fie disponibil pentru cumpărare în Corea de Sud, cel puțin în prima lună.

Prețul smartphone-ului Note 8 pentru Corea nu este încă stabilit. Modelul de 64 GB al smartphone-ului are un preț de 950 USD în Statele Unite. Prețul pentru piața din Corea de Sud ar trebui să fie, totuși, puțin mai mic decât prețurile globale.

Samsung va începe să accepte precomenzi în Corea între 7 septembrie și 14 septembrie, vânzările începând cu data de 15 a aceleiași luni.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...