Accesorii pentru seria Galaxy S21: adaptor de încărcare rapidă de 30W

974
Accesorii pentru seria Galaxy S21 adaptor de incarcare rapida de 30W
Sursa Foto: via gizchina.it

Samsung va lansa trei smartphone-uri din seria Galaxy S21 la Galaxy Unpacked 2021 în ianuarie. Diverse scurgeri și zvonuri au sugerat că gigantul tehnologic coreean va lansa modelele Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra. Acum avem câteva informații despre accesoriile din seria Galaxy S21, inclusiv carcase, huse și încărcătoare.

Samsung va lansa o mulțime de huse și carcase pentru dispozitivele din seria Galaxy S21. Acestea includ o husă transparentă Clear View Cover; o husă Led Cover; Led View Cover; Silicone Case; Leather Cover; Protective Standing Cover; Clear Protective Cover; Clear Standing Cover și Clear Cover. Compania va oferi, de asemenea, Smart Kvadrat Case în variante Mint și Violet, dar numai pentru S21+ și S21 Ultra.

Încărcător rapid de 30W opțional în cutie la seria Galaxy S21

A fost confirmat că Galaxy S21 Ultra va sprijini S-Pen, care a fost exclusiv pentru seria Note până în prezent. Samsung nu va pune S-Pen-ul în cutia telefonului și acesta nu va avea un slot dedicat pentru cazarea stylusului. Alături de S Pen, care va fi vândut separat, compania va vinde cel puțin două huse oficiale cu locaș pentru stilou, pentru S21 Ultra.

După ce Apple a făcut acest lucru, Samsung este pregătit să scoată încărcătorul din cutiile (în unele regiuni) dispozitivelor din seria S21. Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra vor fi livrate numai opțional cu un încărcător de 25W. Dispozitivele vor fi livrate peste tot cu un cablu de încărcare, dar fără adaptorul propriu zis. Conform MySmartprice, Samsung va lansa și un încărcător cu suport de încărcare rapidă de 30W, care va fi vândut separat.

PPS – Programmable Power Supply. Standardul PPS se referă la faptul că sursa de alimentare poate face schimb de date cu receptorul la fiecare zece secunde. Astfel sursa poate regla dinamic tensiunea și curentul de ieșire în funcție de starea specificațiilor produsului receptor.

Nu este clar de ce Samsung dezvoltă un încărcător de 30W, deoarece are deja un încărcător USB-PD de 45W cu PPS. Pentru a oferi utilizatorilor o satisfacție, Samsung a decis să vândă încărcătoarele la un cost mai ieftin decât înainte. Nu știm dacă intră aici și noul încărcător de 30W.

Sunt multe informații că Samsung va ucide în cele din urmă gama Galaxy Note și o va înlocui cu smartphone-uri pliabile. Cei cărora le place S Pen ar trebui să-l cumpere cu smartphone-urile din seria Galaxy S sau Z în viitor.