Seria Galaxy S21: acestea sunt variantele de memorie; Stylus confirmat

598
Seria Galaxy S21 acestea sunt variantele de memorie Stylus confirmat
Sursa Foto: via AndroidPolice

Samsung își lansează noua serie Galaxy S21 pe piață la mijlocul lunii ianuarie, mult mai devreme decât de obicei. În ultimul timp a fost o abundență de informații despre seria S21 și nu s-au terminat! Avem acum culorile și variantele de memorie care vor fi disponibile în Europa. De asemenea, putem confirma că va exista un stylus pentru Galaxy S21 Ultra.

Pe 14 ianuarie, lumea va face cunoștință cu noua linie de smartphone-uri emblematice Samsung. De fapt, nu vor fi gata de apariție pe tarabe până în februarie, dar lansarea este stabilită deja la această dată. Deja mai multe informații despre aceste dispozitive apar de la diferiți comercianți cu amănuntul. Primele videoclipuri au fost, de asemenea, prezentate recent, le-am publicat și noi.

Galaxy S21 și 21+ cu stocare maximă de 256GB, Ultra cu 512GB

În Germania, probabil și în Europa, seria Samsung Galaxy S21 va fi disponibilă numai cu un modem 5G integrat. Varianta 4G, cel puțin pentru modelul de bază S21, rămâne rezervată piețelor emergente, cum ar fi Brazilia sau India. Cel puțin acestea sunt informațiile în acest moment.

Culorile vor fi diferite în funcție de piață și operatorul de telefonie mobilă. Noile culori vor fi tip Phantom cu nuanțele specifice pentru fiecare serie. Sigur că la câteva luni după lansare vor apărea noi culori eventual și variante personalizate. Ne așteptăm la ediții Thom Browne, BTS sau Olimpic Edition, aceasta din urmă dedicată Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Zona Metropolitană Tokyo are peste 37.393 milioane de locuitori (2020). Tokyo este al patrulea centru financiar cel mai competitiv din lume după New York City, Londra și Shanghai. Tokyo este situat pe locul întâi în topul celor mai sigure orașe din lume.

Următoarele variante de memorie și opțiuni de culoare ale seriei Galaxy S21 vor fi disponibile în Germania și, presupunem în toată Europa:

  • Samsung Galaxy S21 128GB / gri, alb, roz, violet
  • Galaxy S21 256GB / gri, alb, roz, violet
  • Samsung Galaxy S21+ 128GB  / argintiu, negru, violet
  • Galaxy S21+ 256GB / argintiu, negru, violet
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB / argintiu, negru (Phantom Black)
  • Galaxy S21 Ultra 256GB / argintiu, negru
  • S21 Ultra 512GB  / argintiu, negru

Huse speciale pentru S21 Ultra cu S Pen

În ceea ce privește zvonurile despre ieșirea din scenă a seriei Galaxy Note, mai avem de așteptat un an. Dar există acum dovezi clare că modelului Galaxy S21 Ultra va avea capacitatea de a folosi un S Pen. Conform WinFuture, S Pen-ul nu va fi în cutie dar ecranul aflat pe Ultra suportă intrări de la S Pen.

Diverși comercianți cu amănuntul listează deja versiuni speciale ale huselor Clear View și Silicone Cover pentru S21 Ultra, care vin cu un compartiment pentru S Pen. În mod evident, clientul poate achiziționa o astfel de husă specială pentru S21 Ultra dacă vrea să-și cumpere și un stylus.

Samsung Galaxy S21 Ultra nu are un slot pentru S Pen cum are seria Galaxy Note 10, de exemplu. Aceste husă și altele care vor fi lansate, ar trebui să aibă locul stiloului Samsung cât mai la îndemână. Acestea aparent nu sunt chiar huse normale pentru S21 Ultra, ci ediții speciale cu opțiunea suplimentară de cazare a stiloului. Vor fi disponibile, bineînțeles și versiuni normale ale celor două modele de huse, fără spațiu de depozitare pentru S Pen.

Dacă introducerea posibilității opționale de a utiliza un stylus pe Ultra confirmă într-adevăr sfârșitul seriei Galaxy Note, nu este încă pe deplin sigur. Mai mulți experți din domeniu, am scris și noi, cum ar fi Ross Young, au scris că Samsung planifică un singur model de Galaxy Note 21 pentru anul 2021.