Foarte multe de opțiuni de accesorii pentru seria Galaxy S22

398
Foarte multe de optiuni de accesorii pentru seria Galaxy S22
Sursa Foto: via letsgodigital.org

Astăzi utilizarea huselor de telefon este aproape nenegociabilă. Cu nume de top precum Samsung și Apple care lansează în mod regulat noi telefoane cu ecrane din sticlă, împreună cu creșterea funcțiilor unui telefon, costul acestora continuă să crească. În acest fel utilizatorii doresc să-și protejeze investiția cu o husă. Este și cazul și pentru seria Galaxy S22.

Samsung are pregătite zeci de accesorii pentru viitoarea serie Galaxy S22. Un total de 66 de opțiuni oficiale de huse în foarte multe opțiuni de culoare. De câteva zile toate acestea au fost listate de un retailer din Marea Britanie. Acesta confirmă, de asemenea, că S Pen-ul pentru S22 Ultra va fi disponibil în aceleași patru opțiuni de culoare ca telefonul: negru, alb, verde și roșu închis. Samsung ar putea, de asemenea, dezvolta accesorii suplimentare pentru noile sale flagship-uri și le poate pregăti pentru lansare la Galaxy Unpacked în februarie.

Husele cu locaș S Pen pentru Galaxy S22 Ultra nu mai există

Cele două modele mai mici din serie, Galaxy S22 și S22+ vor avea la dispoziție foarte multe costume. Sunt disponibile pentru ele huse transparente – Clear Covers; huse copertă transparente – Clear Standing Covers; huse pentru cadru – Frame Covers; Huse din piele – Leather Covers; huse din silicon (cu/fără curea) – Silicone Covers (with/without strap); huse Smart Clear View, Huse Smart LED View și altele până la numărul precizat mai sus.

Conform listării, Galaxy S22 Ultra va avea aceleași huse ca S22 și S22+ cu excepția husei Frame. De asemenea, merită remarcat faptul că nu există opțiuni de husă cu locaș special dedicat stiloului S Pen. Acest lucru ar avea sens doar dacă Galaxy S22 Ultra nu are un slot S Pen dedicat. S22 Ultra are slot fizic pentru stocarea S Pen-ului la fel cu au telefoanele mobile din seria Galaxy Note.

Martin Cooper, un inginer american a inventat primul telefon mobil portabil. El este considerat „tatăl telefonului mobil”. Este, de asemenea, citat ca prima persoană din istorie pentru a făcut un apel telefonic cu un mobil în public.

Primele huse pentru telefoane au fost inițial făcute doar din plastic, acum sunt fabricate din TPU. Acest material a fost testat riguros pentru a absorbi impacturile si șocurile pentru a evita spargerea telefonului. În timp ce materialul este important pentru durabilitatea generală, husele au devenit, de asemenea, o declarație de stil. Vrem să se asorteze cu telefonul, cu stilul nostru, să fie frumoase, atrăgătoare și, nu în ultimul rând, să ofere protecție în orice situație.

Conform SamMobile, listarea pe site-ul retailerului britanic confirmă 66 de opțiuni de huse pentru seria S22, cu variațiile aferente de culoare, dar aceasta nu este neapărat imaginea completă a tot ce oferă compania pentru telefoanele mobile din seria Galaxy S22.