Acasă Stiri Samsung va oferi o husă originală ca accesoriu pentru Galaxy Note 8

Samsung va oferi o husă originală ca accesoriu pentru Galaxy Note 8

Conform publicației sud-coreene ET News, Samsung Electronics intenționează să ofere o husă originală Samsung, pentru viitorul Galaxy Note 8 ca un accesoriu de bază.

Această husă originală va fi oferită în cutia telefonului cu celelalte accesorii cum ar fi un încărcător și un port de încărcare, au declarat surse din industria mobilă pentru publicația sus amintită.

Husa este de așteptat să fie făcută din plastic transparent pentru a proteja telefonul de murdărie și alți posibili factori neplăcuti, precum zgârieturile, praful sau șocurile cauzate de căzături.

Din păcate această husă este oferită, sperăm doar momentan, numai utilizatorilor din Corea de Sud, fără planuri pentru alte piețe-cheie de vânzare precum SUA și Europa.

Trei-patru producători locali au început deja producția, cu peste 10 milioane de unități care urmează să fie pregătite pentru livrare.

Samsung a luat această decizie de a livra o husă ca accesoriu și pentru a stimula vânzările noului phablet Galaxy Note 8.

Compania NDP Group a realizat un studiu printre posesorii de smartphones din lume și rezultatul relevă că peste 73,5% dintre proprietari își achiziționează huse pentru protecția telefoanelor lor. Studiul a fost realizat în anul 2013, iar de atunci sigur acest procent a mai crescut.

NPD Group Inc. este o companie de cercetare de piață fondată în 1966. Operează în peste 20 de țări, intervievează 12 milioane de consumatori pe an și monitorizează datele de cumpărare din peste 165.000 de magazine. NPD are sediul în New York cu birouri din America, Asia, Europa și Australia. În 2013, NPD s-a clasat pe locul 9 ca cea mai mare companie de cercetare de piață din lume.

Astăzi multe din telefoanele high-end vin certificate cu protecție împotriva apei și prafului, dar mai sunt destul de multe, poate majoritatea, care nu beneficiază de această protecție.

În general producatorii de smartphones încearcă să le construiască cât mai robuste, fără a le afecta esteticul, dar nu întodeauna reușesc. Un telefon este mai mereu expus riscului, supus erorilor neintenționate și neprevazute ale posesorului și din această cauză este pasibil de zgârieturi, lovituri, căzături sau alte șocuri. Specialiștii sugerează, achiziționarea de huse de telefon, care în general elimină în proporție de 88% riscul distrugerii unui smartphone (conform The Verge).

Cele 400.000 de exemplare din ediția limitată a lui Samsung Galaxy Note 7 FE, au fost și ele comercializate cu o husă originală Samsung ca accesoriu de bază.

Samsung Galaxy Note 8, cu ecranul său uriaș, este programat să vadă lumina zilei la un eveniment special dedicat lui în data de 23 august la New York.

Un accesoriu original Samsung de tipul celui care va fi livrat cu Galaxy Note 8 costă în general aproximativ 18-20 $, care poate fi o bilă albă la vânzarea telefonului.

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...