Acasă Stiri Samsung va oferi o husă originală ca accesoriu pentru Galaxy Note 8

Samsung va oferi o husă originală ca accesoriu pentru Galaxy Note 8

Conform publicației sud-coreene ET News, Samsung Electronics intenționează să ofere o husă originală Samsung, pentru viitorul Galaxy Note 8 ca un accesoriu de bază.

Această husă originală va fi oferită în cutia telefonului cu celelalte accesorii cum ar fi un încărcător și un port de încărcare, au declarat surse din industria mobilă pentru publicația sus amintită.

Husa este de așteptat să fie făcută din plastic transparent pentru a proteja telefonul de murdărie și alți posibili factori neplăcuti, precum zgârieturile, praful sau șocurile cauzate de căzături.

Din păcate această husă este oferită, sperăm doar momentan, numai utilizatorilor din Corea de Sud, fără planuri pentru alte piețe-cheie de vânzare precum SUA și Europa.

Trei-patru producători locali au început deja producția, cu peste 10 milioane de unități care urmează să fie pregătite pentru livrare.

Samsung a luat această decizie de a livra o husă ca accesoriu și pentru a stimula vânzările noului phablet Galaxy Note 8.

Compania NDP Group a realizat un studiu printre posesorii de smartphones din lume și rezultatul relevă că peste 73,5% dintre proprietari își achiziționează huse pentru protecția telefoanelor lor. Studiul a fost realizat în anul 2013, iar de atunci sigur acest procent a mai crescut.

NPD Group Inc. este o companie de cercetare de piață fondată în 1966. Operează în peste 20 de țări, intervievează 12 milioane de consumatori pe an și monitorizează datele de cumpărare din peste 165.000 de magazine. NPD are sediul în New York cu birouri din America, Asia, Europa și Australia. În 2013, NPD s-a clasat pe locul 9 ca cea mai mare companie de cercetare de piață din lume.

Astăzi multe din telefoanele high-end vin certificate cu protecție împotriva apei și prafului, dar mai sunt destul de multe, poate majoritatea, care nu beneficiază de această protecție.

În general producatorii de smartphones încearcă să le construiască cât mai robuste, fără a le afecta esteticul, dar nu întodeauna reușesc. Un telefon este mai mereu expus riscului, supus erorilor neintenționate și neprevazute ale posesorului și din această cauză este pasibil de zgârieturi, lovituri, căzături sau alte șocuri. Specialiștii sugerează, achiziționarea de huse de telefon, care în general elimină în proporție de 88% riscul distrugerii unui smartphone (conform The Verge).

Cele 400.000 de exemplare din ediția limitată a lui Samsung Galaxy Note 7 FE, au fost și ele comercializate cu o husă originală Samsung ca accesoriu de bază.

Samsung Galaxy Note 8, cu ecranul său uriaș, este programat să vadă lumina zilei la un eveniment special dedicat lui în data de 23 august la New York.

Un accesoriu original Samsung de tipul celui care va fi livrat cu Galaxy Note 8 costă în general aproximativ 18-20 $, care poate fi o bilă albă la vânzarea telefonului.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...