O nouă actualizare a aplicației Samsung Music pentru telefoanele pliabile

311
Noua actualizare Samsung Music pentru telefoanele pliabile
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru aplicația Samsung Music. Aceasta este concepută pentru a profita de ecranele mari pliabile din gama Samsung Galaxy Z Fold și de tabletele sale. Versiunea 16.2.26 a aplicației Samsung Music introduce o vizualizare cu mai multe coloane. În acest fel vă oferă acces rapid la lista de piese „în curs de redare”, plasându-le în partea stângă a ecranului.

Anterior, ecranul de redare era pe întregul ecran. Samsung permite practic aplicației Muzică să profite mai bine de marile ecrane de pe pliabile și tabletele sale. Presupunem că va face acest lucru pentru mai multe dintre aplicațiile sale în viitorul apropiat. Repetăm, actualizarea aplicației Samsung Music cu versiunea16.2.26 este dedicată în special telefoanelor pliabile Samsung.

Samsung Music actualizat pentru telefoanele pliabile

Totuși, ar fi minunat dacă s-ar putea răsfoi albume, liste de redare și multe altele din partea stângă a ecranului în vizualizarea cu mai multe coloane. În acest moment puteți vedea cu aplicația Samsung doar piesele din așteptare. Posibil ca Samsung să mai revizuiască aplicația Muzică pentru pliabilele sale în perioada următoare.

În plus față de vizualizarea în mai multe coloane, cea mai recentă actualizare Samsung Music face ca funcția temporizatorului să fie mai puțin deranjantă. Acum, când setați un cronometru de repaus pentru a opri automat redarea muzicii la un anumit moment, muzica redată va dispărea în loc să se oprească brusc.

Samsung Music este special optimizată pentru dispozitivele Samsung. Oferă o funcționalitate puternică de redare a muzicii și cea mai bună interfață cu utilizatorul. Suportă redarea diferitelor formate de sunet, cum ar fi MP3, WMA, AAC, FLAC.

Actualizarea adaugă, de asemenea, o solicitare de permisiune de stocare atunci când încercați să exportați sau să importați fișiere de rezervă ale playlistului pe dispozitivele care rulează Android 11 și versiuni ulterioare și modifică culoarea de fundal a mini playerului. Conform SamMobile, actualizarea aplicației Muzică este acum disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store.