Actualizarea de securitate din aprilie lansată pentru seria Galaxy S22

318
Actualizarea de securitate din aprilie lansata pentru seria Galaxy S22
Sursa foto: via sammobile.com

Seria Galaxy S23 a fost prima care a primit actualizarea de securitate Samsung din aprilie 2023. Actualizarea a ajuns mai întâi în Coreea de Sud și apoi s-a extins în Europa și în alte părți ale lumii. Acum, smartphone-urile emblematice din generația anterioară, seria Galaxy S22, au început să primească actualizarea de securitate din aprilie 2023.

Dispozitivele din alte părți ale lumii ar putea primi noua actualizare în următoarele câteva zile. Actualizarea include patch-ul de securitate din aprilie 2023 care remediază 64 de defecte de securitate găsite în dispozitivele Galaxy. De asemenea, potrivit SamMobile, ar putea aduce remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității.

Seria Galaxy S22 primește actualizarea de securitate din aprilie

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy S22 vine cu versiunea de firmware S90xU1UES2CWCC în SUA. De fapt aici a debutat actualizarea din aprilie pentru seria Galaxy S22. Această actualizare este destinată versiunilor deblocate ale Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra din SUA. În cel mai scurt timp actualizarea va ajunge și la modele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

Samsung a lansat seria Galaxy S22 la începutul anului trecut cu sistemul de operare Android 12 la bord. Toate cele trei modele au primit apoi actualizări lunare de securitate de la lansare. Aproape de sfârșitul anului, seria Galaxy S22 a primit actualizarea la Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0. În urmă cu câteva săptămâni, telefoanele au primit actualizarea One UI 5.1 cu funcții software suplimentare.

Rezervele de aur ale SUA sunt de 8.133 de tone. Germania este pe locul doi cu 3.355 tone, urmată de Italia cu 2.452 tone. Sunt urmate în clasament de Franța, Rusia, China și Eleveția. România este pe locul 37 cu o rezervă de 103,6 tone.

Utilizatorii telefoanelor din seria Galaxy S22 din SUA pot descărca cea mai recentă actualizare la primirea notificării. Dacă nu mai au răbdare pot verifica dacă actualizarea este disponibilă prin Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Este posibil să fie acolo. Dacă nu este, încercați ceva mai târziu.

Înainte de a face upgrade la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune adecvată la internet. Vă recomandăm să descărcați actualizarea prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.