Actualizarea din aprilie 2024 lansată pentru seria Galaxy Tab S7

60
Galaxy Tab S7 Series
Sursa foto: google.com

Compania Samsung continuă cu lansarea actualizării de securitate din Aprilie 2024 pentru dispozitivele sale. După ce a lansat actualizarea pentru seriile Galaxy Tab S9 și Galaxy Tab S8, acum Samsung a început acum să lanseze actualizarea pentru tabletele mai vechi, inclusiv seria Galaxy Tab S7.

În special, Galaxy Tab S7 și Tab S7+ primesc actualizarea cu numărul versiunii de firmware care se termină cu DXD1. Odată cu cea mai recentă actualizare, seria Galaxy Tab S7 primește unele îmbunătățiri pentru securitate, ceea ce va face dispozitivul mai puțin vulnerabil la amenințările externe, potrivit SamLover. Actualizarea pentru Galaxy Tab S7 și Tab S7+ este disponibilă și în Europa.

Seria Galaxy Tab S7 primește actualizarea din aprilie 2024

Pentru actualizarea de securitate din aprilie 2024 Google a contribuit la rezolvarea a 27 de probleme care vor îmbunătăți securitatea generală a sistemului de operare Android. În același timp, Samsung a rezolvat alte 17 probleme care îmbunătățesc exclusiv funcționalitatea dispozitivelor Galaxy.

Mai mult, actualizarea a adus și câteva îmbunătățiri suplimentare care vor spori performanța și stabilitatea dispozitivelor. Dacă întâmpinați probleme de la ultima actualizare, atunci aceasta le poate rezolva și oferă o experiență mai bună. Cum seria Galaxy Tab S7 se apropie de patru ani de disponibilitate de piață vă recomandăm să instalați imediat toate actualizările de securitate pe măsură ce sunt lansate de Samsung.

În aprilie 2024 Android 10 are o cotă de piață la nivel global de 8,98% (în România cota Android 10 este de 10,23%). Primul loc este ocupat de Android 13 cu o cotă de 26,57%, urmat de Android 12 cu 17,08%. Android 14 are 16,45%.

Samsung a lansat seria Galaxy Tab S7 în 2020. Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+ au debutat cu sistemul de operare Android 10. Apoi cele două tablete au primit succesiv Android 11, Android 12 și Android 13. După Android 13 cele două tablete nu mai eligibile să primească actualizări majore noi de Android. În schimb, tabletele vor primi mai multe actualizări de securitate cel puțin anul acesta.

Dacă locuiți în Europa sau America Latină și aveți o tabletă din seria Tab S7 trebuie să primiți notificarea de actualizare. De asemenea, puteți verifica manual dacă actualizarea a sosit cumva pe tabletă mergând la Setări -> Actualizare Software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare. În caz că actualizarea nu este disponibilă, încercați mai târziu, poate sosi în orice moment.