Actualizarea de securitate din august lansată pentru seria Galaxy S22

324
Actualizarea de securitate din august lansata pentru seria Galaxy S22
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a început deja să lanseze actualizarea de securitate din august 2023 pe dispozitivele sale Galaxy. Acum seria Galaxy S22 primește actualizarea din august, dar în acest moment, doar în câteva țări. Samsung a lansat anterior acest nou patch de securitate pentru Galaxy S20 FE, seria Galaxy Note 20, seria Galaxy S23 și alte câteva modele.

Actualizarea din august 2023 pentru seria Galaxy S22 a sosit cu versiunea de firmware S90xEXXS6CWG9. Actualizarea a fost lansată pentru toate cele trei telefoane: Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra. Momentan actualizarea este disponibilă numai în unele țări din America Latină, cum ar fi Brazilia, Chile și Columbia, potrivit en.techwar.gr. În scurt timp posibil, în zilele următoare, această actualizare va fi disponibilă pentru toate țările la nivel global.

Această actualizare din august 2023, conform paginii oficiale Samsung privind actualizările de securitate, a remediat peste 85 de defecte de securitate. Dintre acestea, 50 de defecte sunt remediate de Google pentru toate smartphone-urile Android. Diferența de 35 a ținut de parohia Samsung, se aplică doar dispozitivelor Galaxy.

Mai multe probleme de securitate rezolvate la seria Galaxy S22

Actualizarea de securitate din august 2023 aduce îmbunătățiri pentru o mai bună securitate a sistemului, astfel încât utilizatorii vor avea mai multă confidențialitate și o experiență de securitate îmbunătățită. De asemenea, actualizarea crește stabilitatea și fiabilitatea dispozitivului, ceea ce va ajuta la o performanță impecabilă. În această situație este și seria Galaxy S22.

Cu toate acestea, compania a spus că actualizarea din august 2023 va aduce și unele bunătăți pe lângă securitate. Veți primi o calitate mai bună a imaginii pentru fotografiile realizate când folosiți camera principală în scenarii cu lumină scăzută. Cu toate acestea, această modificare nu apare cu această actualizare. Probabil această actualizare va fi lansată puțin mai târziu în această lună. Cum am spus mai sus, momentan doar utilizatorii din Brazilia, Chile și Columbia au primit actualizarea.

Chile este cea mai stabilă și prosperă țară din America de Sud. Este cea mai dezvoltată țară din regiune și în privința calității vieții. Fernando Magellan a fost primul european care a pus piciorul, în 1520, pe actualul teritoriu chilian.

Seria Galaxy S22 a fost lansată de Samsung la începutul anului trecut cu Android 12 la bord. Toate cele trei modele au primit apoi actualizări lunare de securitate de la lansare. Aproape de sfârșitul anului cele trei modele au primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. În acest an toată seria a primit actualizarea One UI 5.1 cu funcții software suplimentare.

Utilizatorii ar trebui să își actualizeze software-ul pentru funcții mai bune și îmbunătățite care duc la o experiență impecabilă. Pentru acest lucru, dacă utilizați un telefon din seria Galaxy S22, trebui să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă. Alternativ, puteți verifica manual mergând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă actualizarea nu este disponibilă, încercați mai târziu, va fi disponibilă în curând.