Actualizarea lui Bixby face asistentul Samsung mai ușor de utilizat

252
Actualizarea Bixby face asistentul Samsung mai putin enervant de utilizat
Sursa Foto: via xda-developers.com

În ceea ce privește popularitatea, asistentul Samsung Bixby este mai aproape de Cortana Microsoft decât de Google Assistant sau Alexa. Samsung a avut planuri mari pentru Bixby când l-a dezvăluit în 2017. Compania chiar obișnuia să includă un buton Bixby dedicat pe smartphone-urile sale emblematice până la seria Galaxy Note 10.

În ciuda eforturilor depuse de Samsung, Bixby nu a devenit a treia alternativă la Asistentul Google sau Alexa Amazon. Cu toate acestea, Bixby rămâne încă o parte integrantă a ecosistemului mobil și IoT al Samsung. Mai mult, gigantul tech se angajează să îl mențină în viață. La începutul lunii aprilie, Samsung a lansat o actualizare importantă sub forma Bixby 3.0. Aceasta care a adăugat suport pentru engleza indiană și alte câteva caracteristici specifice Indiei.

Asistentul virtual Bixby a fost actualizat de Samsung

Acum, Bixby primește o altă actualizare. Aceasta îmbunătățește și mai mult experiența utilizatorului și face serviciul mai puțin enervant de utilizat. Cu această actualizare, Bixby nu mai preia întregul ecran atunci când afișează rezultatele pentru interogarea dvs. Rezultatele care nu ocupă mult spațiu sunt afișate într-un card compact, la fel ca Asistentul Google. Acum, Bixby vă învață și preferințele în timp. Dacă aveți activată opțiunea „Personalizat Bixby”, aceasta vă va arăta sugestii personalizate bazate pe aplicații atunci când convocați serviciul.

Una dintre cele mai enervante părți ale Bixby este antrenarea asistentului pentru a-ți recunoaște vocea, ceea ce necesită să spui cu voce tare, Bună Bixby, de cinci ori. Din fericire, noua actualizare face ca partea de instruire să fie complet opțională, permițând utilizatorilor noi să înceapă să utilizeze comanda Hi Bixby imediat. Asistentul inteligent Bixby a fost lansat pe 20 martie 2017 și introdus alături de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+.

Google Assistant a fost lansat folosind vocea lui Kiki Baessell. Aceeași voce a fost folosită și pentru Google Voice în 2010. În octombrie 2019, Google a anunțat că vocea actriței Issa Rae a fost adăugată opțional la Google Assistant.

În cele din urmă, pe ecranul principal al Bixby, veți observa un nou card “Add Quick Commands to home – Adăugați comenzi rapide la domiciliu”. Acest lucru vă permite să adăugați o pictogramă Quick CommandComandă rapidă pe ecranul de pornire. În acest fel aveți un acces mai facil pentru la comenzile rapide personalizate.

Noua actualizare Bixby a început să fie lansată pe telefoanele Galaxy acceptate, conform XDA-Developers. Dacă folosiți Google Assistant și doriți să-i mai dați lui Bixby o șansă, mergeți la Galaxy Store pentru mai recentă versiune.