O actualizare de software aduce multe caracteristici de la Note 10 la Galaxy S10

1085
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Galaxy Note 10 și Note 10+ au venit cu instrumente puternice concepute pentru a ajuta utilizatorii să își demonstreze creativitatea și să fie mai productivi. Acum, cu o actualizare lansată pe piețele europene începând cu 23 septembrie, Samsung introduce multe dintre aceleași inovații la seria Galaxy S10. Funcții precum AR Doodle, Video Live Focus și DeX pe Windows ajung la Galaxy S10e, S10, S10+ și Samsung Galaxy S10 5G.

Despre această actualizare au fost tot felul de zvonuri în ultimul timp. Acum confirmarea vine direct de la Samsung prin News Samsung. După ce utilizatorii de Galaxy S10 primesc actualizarea, vor observa că departamentul foto a devenit și mai puternic. Actualizarea extinde Night Mode pentru camera frontală, oferind utilizatorilor mai multă libertate de a fotografia în întuneric. Introduce, de asemenea, o stabilizare îmbunătățită Super Steady, precum și suport pentru funcții dinamice Galaxy Note 10 precum AR Doodle și pentru Video Live Focus.

AR Doodle le permite utilizatorilor să-și îmbunătățească videoclipurile cu desene și mesaje distractive, cu realitate augmentată. Video Live Focus vă permite să aplicați efecte bokeh (inclusiv încețoșare, cerc mare, puncte de culoare și altele) videoclipurilor înregistrate prin camera frontală sau posterioară.

Seria Galaxy S10 primește DeX pe Windows și Link to Windows

Ori de câte ori utilizatorii de Galaxy S10 înregistrează un clip memorabil, noul Video Live Focus, accesibil din aplicația Galerie, oferă toate instrumentele de care au nevoie pentru a-l transforma într-un videoclip demn de partajat. Această caracteristică versatilă face ușor să editați videoclipuri precum un profesionist. Funcția Video Live Focus dispune de instrumente simple pentru decuparea clipurilor, îmbinarea acestora, reglarea vitezei de redare și multe altele. Puteți utiliza funcția pentru a adăuga subtitrări și muzică de fundal la clipuri pentru a face conținutul cu adevărat unic.

Samsung DeX este o stație compactă de andocare. Împreună cu un mouse și o tastatură, Samsung DeX poate fi utilizată foarte ușor pentru o experiență completă de desktop cu un smartphone Samsung Galaxy.

Actualizarea include, de asemenea, suport pentru Samsung DeX pentru PC. După ce utilizatorii descarcă aplicația de pe SamsungDeX.com, vor putea lansa Samsung DeX pe computer sau Mac pur și simplu prin conectarea lor Galaxy S10 la computer prin cablu USB. De asemenea, a fost adăugat Link to Windows! Acest lucru înseamnă că vă puteți conecta wireless Galaxy S10 la un PC cu Windows 10. Astfel puteți să vizualizați cu ușurință conținutul acestuia, să trimiteți și să primiți mesaje direct de pe computer.

Messages și Samsung Pass mult mai versatile pe Galaxy S10 cu noua actualizare

Aplicațiile pe care utilizatorii Galaxy S10 se bazează în fiecare zi, inclusiv Samsung Pass și Messages, au fost, de asemenea, făcute mai versatile și mai convenabile. Acum, configurarea Samsung Pass a fost simplificată. Utilizatorii de Galaxy S10 pot utilizeze tehnologiile biometrice avansate ale dispozitivului lor pentru a se conecta rapid și sigur la aplicații și site-uri. În aplicația Mesaje, pictogramele noi pentru adăugarea de fotografii și videoclipuri au fost poziționate în stânga ferestrei text pentru a le oferi utilizatorilor acces ușor la fișierele de care au nevoie.

Data lansării acestei actualizări poate varia în funcție de operatorul de telefonie mobilă și de țară. Toate țările, cu excepția SUA, vor primi aceleași funcții cu această actualizare. Deocamdată actualizarea nu este disponibilă în România.