Actualizarea din decembrie 2023 lansată pentru… Galaxy A12

233
Galaxy A12 December 2023 update
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Galaxy A12 a împlinit în luna noiembrie trei ani de la lansare. Fiind un telefon entry-level ar trebui să urmeze un program de actualizare bianual, dar acum primește un al treilea patch de securitate pentru 2023. În urmă cu câteva săptămâni, Galaxy A12 a primit actualizarea de securitate din noiembrie 2023 ca a doua a anului.

Deși Samsung Galaxy A12 primea actualizări semestriale de securitate, gigantul coreean a decis să lanseze actualizarea Android din decembrie pe acest terminal ieftin din 2020. În acest fel este doua actualizare de securitate care ajunge la acest smartphone ultimele două luni. Ne amintim că în urmă cu câteva săptămâni a primit actualizarea Android din noiembrie 2023.

Acum Galaxy A12 primește actualizarea de securitate din decembrie 2023 în mai multe țări din Europa și în SUA, potrivit SamMobile. În Europa, actualizarea din decembrie 2023 este disponibilă pentru acest telefon în numeroase țări prin versiunea de firmware A125FXXS4CWK3. Modelul deblocat din SUA primește actualizarea din decembrie 2023 cu versiunea de firmware A125U1UES8CWL1. Varianta blocată în rețelele mobile din SUA primește noua actualizare cu numărul de firmware A125USQS7CWK5.

Actualizarea de securitate din decembrie 2023 aduce mai multe remedieri pentru vulnerabilitățile de securitate cunoscute care afectează software-ul și hardware-ul Google și Samsung. Nu toate vulnerabilitățile privesc Galaxy A12, dar, teoretic, telefonul ar trebui să fie acum la fel de sigur ca și alte dispozitive care au primit actualizarea de securitate din această lună.

Samsung înseamnă în limba coreeană „trei stele”, de aici și trimiterea la Galaxy. “Stelele” înseamnă „veșnic” sau „etern”, precum stelele de pe bolta cerului. Sloganul companiei Samsung este „Inspire the World, Create the Future„.

Această actualizare de securitate pentru telefonul din 2020 indică devotamentul companiei față de securitatea dispozitivelor sale. Deoarece a primit al treilea patch de securitate în acest an, acum telefonul este în siguranță și actualizat împotriva vulnerabilităților. Samsung Galaxy A12 a fost cel mai popular smartphone din lume în 2021, potrivit companiei de cercetare Omdia.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy A12 veți primi o notificare de actualizare. Dacă nu aveți răbdare puteți obține cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingând Descărcare și instalare.