Actualizarea din decembrie lansată pentru Samsung Galaxy A90 5G

192
Samsung Galaxy A90 5G
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Actualizarea din decembrie a fost lansat de două zile de Samsung, oarecum cu întârziere față de cum eram obișnuiți. După ce seria Galaxy S20 a primit actualizarea și Galaxy Z Fold 4, iar acum Samsung Galaxy A90 5G beneficiază de patch-ul de securitate din decembrie 2022.

Galaxy A90 5G nu a primit Android 13 și interfața Samsung One UI 5.0 și nu le va primi niciodată. Cu toate acestea, telefonul din gama medie superioară primește printre primii o nouă actualizare de firmware. Acum Samsung a început lansarea actualizării de securitate din decembrie 2022 pentru Galaxy A90 5G.

Samsung Galaxy A90 5G primește actualizarea de securitate din decembrie

Samsung a detaliat patch-ul de securitate din decembrie 2022 recent și în acest fel fel știm ce probleme rezolvă. Noua actualizare abordează multe vulnerabilități, dintre care 67 afectează sistemul de operare Android în sine, potrivit SamMobile. Asta înseamnă că nu se limitează doar la smartphone-urile Samsung, ci la toate companiile care folosesc Android OS.

Mai degrabă neobișnuit față de ce știam despre Samsung în materie de actualizări de securitate, primele regiuni în care Samsung Galaxy A90 5G primește patch-ul de securitate din decembrie 2022 sunt Australia și Noua Zeelandă. Actualizarea are versiunea de firmware A908BXXS5EVK4.

Noua Zeelandă este cea mai puțin coruptă națiune din lume (la egalitate cu Danemarca). Țara are cele mai multe terenuri de golf pe cap de locuitor din lume. Noua Zeelandă a fost prima țară din lume care a acordat femeilor dreptul de vot în 1893.

Galaxy A90 5G are peste trei ani de la lansare și nu mai primește upgrade majore de Android. Cu toate acestea, va continua să primească patch-uri de securitate pentru o perioadă mai lungă – aproximativ doi ani. Cunoscând stilul Samsung în privința actualizărilor, patch-ul din decembrie va ajunge relativ curând pe A90 5G pe mai multe piețe.

Ca întotdeauna, veți primi o notificare când actualizarea este disponibilă. În același timp puteți verifica dacă actualizarea este pe telefon deschizând aplicația Setări pe telefon, accesând Actualizare software și atingând Descărcați și instalați.