Practic, accesibil și performant: Samsung Galaxy A90 5G

1159
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Pentru cei care acordă prioritate accesibilității atunci când aleg un smartphone, este posibil ca un dispozitiv din seria Galaxy A să fie o alegere optimă. În special, Galaxy A90 5G – primul smartphone din seria A cu conectivitate 5G. Acesta include caracteristici esențiale care sunt la egalitate cu cele oferite de modelele premium de înaltă calitate, toate la un preț rezonabil.

Samsung Galaxy A90 5G este un smartphone din seria Galaxy A cu o conectivitate 5G. A fost lansat în luna septembrie 2019. Acesta oferă o experiență inedită, perfectă și sigură. Galaxy A90 5G are un ecran de 6,7 inch FHD+ Super AMOLED Infinity-U pentru o experiență unică cinematografică. Este dotat cu un procesor Snapdragon 855 Octa-core și 6 / 8 GB de RAM și 128 GB stocare, extensibilă până la 512 GB cu un MicroSD (numai varianta cu 6 GB RAM).

Descărcări video rapide la îndemână în orice moment

Caracteristica de excepție a Galaxy A90 5G este capacitatea sa de a valorifica puterea 5G, conform NewsSamsung. De la descărcarea de muzică la streaming de filme și jocuri video de înaltă performanță, Galaxy A90 5G utilizează transmisia de date 5G. În acest fel vă puteți  bucurați rapid și comod de conținut media, puteți descărca un film de înaltă definiție dintr-un click.

Rețeaua 5G are avantajul suplimentar de a oferi „latență ultra-scăzută”. Acest lucru permite utilizatorilor să se bucure de conținut fără probleme și fără întârzieri. Acest lucru este optim pentru situații când utilizatorii joacă jocuri prin intermediul serviciului de streaming. Capacitățile de rețea ale telefonului Galaxy A90 5G permit viteze de transmisie rapidă și latență scăzută, ceea ce înseamnă că atunci când joacă jocuri intense cu o manipulare constantă, utilizatorii se pot bucura de un joc fluid, fără a fi nevoiți să vă preocupați de probleme de latență, probleme de manipulare sau deconectări.

Octa-Core (octa înseamnă opt) indică numărul de nuclee de execuție dintr-un procesor, în cazul de față opt nuclee. Procesoarele Octa-core au două seturi de procesoare quad-core, care împart diferite sarcini între ele în funcție de tip. Nu toate cele opt nuclee funcționează simultan, pornesc în funcție de sarcini.

Performanță, stocare, utilizare și baterie de nivel premium

Galaxy A90 5G dispune de un procesor Snapdragon 855 Octa-Core de 7nm, 6 GB RAM și 128 GB stocare de bază, care poate fi mărită până la 512 GB. Astfel de specificații demonstrează că Galaxy A90 5G este competitiv cu o serie de modele emblematice.

Combinația dintre cel mai recent chipset Snapdragon 855 și jocul Booster bazat pe AI adaugă putere lui Galaxy A90 5G. Funcția Game Booster optimizează jocul prin aplicarea cunoștințelor învățate din obiceiurile utilizatorului pentru a echilibra utilizarea bateriei, performanța și temperatura dispozitivului. În plus, utilizatorii pot verifica starea dispozitivului în orice moment, făcând click pe o pictogramă în colțul din dreapta jos al ecranului în timpul jocului. Această interfață vă spune câte ore de joc mai aveți rămas în funcție de durata de viață a bateriei și vă permite, în plus, să vă măriți durata de viață a bateriei prin funcții care includ controlul temperaturii și monitorizarea memoriei.

Nu numai că Galaxy A90 5G oferă utilizatorilor performanțe fiabile și inteligente, ci oferă și o durată de viață a bateriei de lungă durată. Galaxy A90 5G are o baterie de 4.500 mAh de mare capacitate, pentru a permite utilizatorilor să creeze și să se bucure de conținut pe tot parcursul zilei. Mai mult, în cutie este inclus un încărcător Super Fast de 25W care reduce semnificativ timpul de încărcare.

Camere foto de calitate profesională pe Samsung Galaxy A90 5G

Datorită tehnologiilor avansate aflate pe camerele foto din zilele noastre, există multe modalități prin care utilizatorii își pot îmbogăți experiențele. Departamentul foto de pe Galaxy A90 5G cu triple-camera se dovedește un instrument valoros în acest sens. Camera principală de 48 MP vă permite să realizați imagini clare și de înaltă calitate. În același timp camera Ultra-Wide cu obiectivul său de 123˚ vă permite să fotografiați mai mult din ce vedeți în jurul vostru. Galaxy A90 5G are, de asemenea, modul de noapte – Night Mode, precum și o cameră de adâncime care vă permite să ajustați adâncimea fotografiei, rezultând mai multe fotografii și videoclipuri Live Focus, efectiv naturale.

Galaxy A90 5G are o altă caracteristică specială, bună pentru împărtășirea informațiilor utile. Utilizând funcția „Screen Recorder”, utilizatorii pot folosi camera selfie pentru a-și prezenta fața și vocea în videoclipurile înregistrate. Această caracteristică poate veni la îndemână în orice fel de situații, de la a explica unui prieten cum să cumpere un bilet la diferite manifestări la cum se joacă un joc. Galaxy A90 5G este, de asemenea, echipat cu AR Doodle, care vă permite să desenați imagini dinamice pe fotografii, permițându-vă să folosiți împrejurimile și imaginile ca un caiet de schițe.

Design de excepție pe un smartphone din seria Galaxy A

Designul de pe spatele lui Galaxy A90 5G își schimbă culoarea în funcție de unghiul în care îl țineți, smartphone-ul are un geometric unic pe spate. Capacul posterior al telefonului a fost proiectat cu pătrate și dreptunghiuri de culori diferite, care își schimbă culoarea atunci când țineți telefonul în unghiuri diferite, oferind un aspect rafinat. Dispozitivul este disponibil în două opțiuni clasice de culoare – alb și negru.

Pe lângă faptul că are un design cu margini subțiri ușor rotunjite, Galaxy A90 5G este proiectat să fie ușor de prins într-o mână, chiar cu dimensiunile sale de 164,8 X 76,4 X 8,4 mm. Butoanele laterale care controlează volumul și butonul de pornire sunt aliniate pe partea dreaptă a telefonului pentru a simplifica funcționarea. Afișajul imersiv al dispozitivului Full HD+ de 6,7 inch Infinity-U cu rezoluție 1080 X 2400 este cel mai mare din seria A. Astfel beneficiați la maxim de tot conținutul ce va fi afișat pe ecran.

La prima vedere numai experții în domeniul telefoanelor Samsung ar ști că Galaxy A90 5G nu este un smartphone de top. Arată mult mai bine ca multe alte modele de top de la alte branduri. Samsung a demonstrat din nou că știe să facă un smartphone de calitate, iar Galaxy A90 5G este un bun exemplu în acest sens. Este aproape la fel de bun ca rivalii săi din seria Galaxy S și Note dar, cu mult mai ieftin.