Actualizare pentru Expert RAW, îmbunătățește fotografiile în lumină slabă

312
Actualizare pentru Expert RAW
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung lansează o actualizare la relativ noua aplicație emblematică pentru cameră Expert RAW. Îmbunătățește capacitățile de fotografiere în condiții de lumină scăzută ale aplicației. Noua versiune (1.0.01.1) este acum disponibilă pentru descărcare din Galaxy Store.

Jurnalul oficial de modificări pentru această actualizare nu menționează nimic în afară de „îmbunătățiri de claritate în condiții extreme de lumină scăzută”. Deci aceasta pare a fi o actualizare minoră, conform AndroidHeadlines. Dar dacă Expert RAW este aplicația ta pentru cameră pe smartphone-ul tău Galaxy, s-ar putea să vrei să instalezi noua versiune rapid pentru a rămâne în fruntea jocului.

Actualizare a aplicației foto Expert RAW

Samsung a lansat aplicația Expert RAW în versiune beta în noiembrie anul trecut. După cum sugerează și numele, vă permite să faceți fotografii în format RAW. În plus, beneficiați de funcții de fotografie de calitate profesională, cu controale mai fine asupra diferiților parametri, cum ar fi viteza obturatorului, ISO și altele. Aceste comenzi sunt disponibile pentru toate obiectivele camerei, astfel încât să puteți decide cum doriți să arate fotografia. Această aplicație îmbunătățește considerabil calitatea imaginii în comparație cu aplicația pentru cameră încorporată a telefonului dvs.

Limitat la Galaxy S21 Ultra la lansare, Expert RAW a ajuns pe mai multe smartphone-uri emblematice Galaxy. Aplicația a ieșit din faza beta la sfârșitul lunii februarie și a devenit imediat disponibilă pentru Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Va ajunge pe Galaxy Z Fold 3 la sfârșitul acestei luni. Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 Ultra și Galaxy Z Fold 2 vor primi aplicația până în iunie 2022. Vor fi și telefoane din seria Galaxy A care vor primi Expert RAW.

Cuvântul fotografie are la origine două cuvinte provenite din limba greacă: phōs care se traduce ca lumină și graphis – a scrie. Se traduce ca scriere cu lumină. Data oficială a invenției fotografiei este 1839 (Louis Daguerre).

În tot acest timp, Samsung îmbunătățește continuu funcționalitățile aplicației foto. A avut unele probleme la început, ceea ce este de așteptat cu un nou produs software, dar Samsung le-a rezolvat rapid. A urmat o actualizare majoră în ianuarie, care rezolvat unele erori și a îmbunătățit stabilitatea generală a aplicației. Actualizarea a introdus și câteva funcții noi, inclusiv High Efficiency RAW. Această caracteristică vă permite să capturați imagini RAW în format de înaltă eficiență pentru a economisi spațiu de stocare. Samsung a lansat acum o altă actualizare pentru Expert RAW, îmbunătățind fotografiile în condiții de lumină scăzută.