Actualizarea din februarie lansată pentru seria Galaxy Tab S8

215
Seria Galaxy Tab S8
Sursă foto: Samsung Newsroom

Ultima actualizare de securitate primită de Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra a fost în noiembrie. Cu puțin timp înainte de aceasta cele trei tablete din seria Galaxy Tab S8 au primit actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. Acum cele mai noi tablete emblematice Samsung, totuși lansate în urmă cu un an, primesc actualizarea de securitate din februarie 2023.

Seria Galaxy Tab S8 este prima seria de tablete de la Samsung care primește actualizarea din februarie 2023, potrivit SamMobile. Noua actualizare se lansează în mai multe țări din Europa și ar putea ajunge în alte țări din întreaga lume în următoarele câteva săptămâni. De asemenea, se așteaptă ca Samsung să aducă la aceste tablete actualizarea la interfața One UI 5.1 cândva luna viitoare.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy Tab S8 primește actualizarea din februarie 2023

Cea mai recentă actualizare de software pentru modelul Galaxy Tab S8 vine cu versiunea de firmware X70xBXXU3BWB4. În același timp, actualizările pentru Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra au versiunile de firmware X80xBXXU3BWB4 și X90xBXXU3BWB4. Noua actualizare aduce patch-ul de securitate din februarie 2023 care remediază mai multe vulnerabilități de securitate atât de la Samsung, cât și de la Google. Actualizarea poate include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Samsung lansează o nouă serie emblematică Galaxy Tab în fiecare an. Seria Galaxy Tab S8 a fost lansată în februarie 2022, dar Samsung nu a lansat un succesor anul acesta. Sunt informații că seria Galaxy Tab S9 ar putea fi lansată în a doua jumătate a acestui an sau la începutul lui 2023.

Dacă sunteți un utilizator al unei tablete din seria Galaxy Tab S8 în Europa trebuie să primiți o notificare de actualizare. Puteți verifica și manual dacă actualizarea a sosit mergând la Setări -> Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. Dacă nu este disponibilă nicio actualizare verificați din nou mai târziu. Poate sosi în orice moment.