Actualizare pentru Galaxy Z Flip 5, Always On Display îmbunătățit

250
Actualizare Galaxy Z Flip 5 Always On Display
Sursa foto: via samlover.com

Samsung Galaxy Z Flip 5 este foarte popular printre fanii Samsung pentru unicitatea sa, dar nu numai pentru acest lucru. Dispozitivul este echipat cu un afișaj exterior mare care poate fi utilizat în mai multe scopuri. Nu este ca predecesorii, care au putut afișa doar lucruri limitate, cum ar fi timpul și nivelul bateriei. Acum puteți face mult mai multe lucruri pe acest ecran. Dar și așa, Samsung îi aduce noi îmbunătățiri, iar acum a lansat o nouă actualizare pentru funcția Always on Display (AOD).

Afișajul permanent (AOD) este o caracteristică găsită pe multe telefoane de ultimă generație cu ecrane OLED. Menține o parte a afișajului activă la putere redusă pentru a afișa notificări importante, date, ore și multe altele chiar și atunci când ecranul este oprit. Compania Samsung a lansat ieri o nouă actualizare pentru funcția Always On Display – Întotdeauna pe afișaj. Noua actualizare vine cu numărul de versiune 8.3.30.4. Potrivit SamLover, actualizarea aduce câteva modificări semnificative pentru ecranul exterior a lui Galaxy Z Flip 5.

Always On Display îmbunătățit pe ecranul extern al lui Flip 5

Acum, pe ecranul de pe capac la Samsung Galaxy Z Flip 5, când utilizați grafică sau un stil informativ pentru Alwais on Display, nu va afecta sau modifica stilul ceasului chiar și în roaming. Anterior, în roaming au apărut unele erori în afișarea ceasului pe ecran. În plus, noua iterație îmbunătățește și utilizarea memoriei în anumite cazuri când efectuați anumite sarcini pe ecranul exterior. Puteți descărca aplicația Always On Display din Samsung Galaxy Store. Acum funcționalitatea AOD a lui Galaxy Z Flip 5 ar trebui să ofere o stabilitate mai bună pe ecranul exterior.

Un telefon compatibil AOD menține o porțiune a ecranului aprinsă în modul de repaus. Always on Display arată în mod implicit ora, data și starea bateriei, dar și alte notificări. AOD are un consum suplimentar de baterie cu aproximativ 3%.

Dacă doriți să profitați din plin de noul ecran extern mare a lui Galaxy Z Flip 5, ar trebui să actualizați aplicația. Din punct de vedere informativ, afișajul exterior de pe Galaxy Z Flip 5 acceptă multe aplicații și funcții precum un afișaj obișnuit, ceea ce înseamnă că puteți face majoritatea lucrurilor fără a deschide smartphone-ul. De exemplu, ecranul acceptă aplicații de servicii de mesagerie precum WhatsApp, Samsung Messages, Google Messages și  multe altele.

Pentru a obține o experiență mai fluidă, ar trebui să păstrați întotdeauna aceste aplicații actualizate. Samsung oferă această funcție pe majoritatea smartphone-urilor și tabletelor premium Galaxy. Aplicația Always On Display le permite utilizatorilor să-și personalizeze experiența pe dispozitivele lor.