Actualizarea lui Galaxy A40 remediază erorile după primirea lui Android 11

834
Actualizarea lui Galaxy A40 remediaza erorile dupa actualizarea la Android 11
Sursa Foto: galaxyclub.nl

După actualizarea majoră la Android 11 pe Galaxy A40, mai mulți utilizatori s-au plâns de unele probleme cu privire la bug-uri. De alaltăieri, Samsung a lansat o actualizare mai mică pentru dispozitivul Galaxy S40, care pare să rezolve aceste probleme.

La începutul lunii aprilie, upgrade-ul la Android 11 și One UI 3.1 au ajuns pe Samsung Galaxy A40. Toate bune și frumoase, dar după scurt timp diferiți utilizatori au raportat diferite erori minore sau majore. Samsung a observat, de asemenea, unele lucruri în neregulă după această actualizare și, în consecință, a lansat o nouă actualizare pentru dispozitiv.

Actualizarea pentru Galaxy A40 remediază unele erori

Noua actualizare pentru Samsung Galaxy A40 ocupă un spațiu de aproape 125MB și instalează versiunea de firmware A405FNXXU3CUC4. Noul firmware nu aduce modificări la scară largă, doar reglează problemele subliniate de utilizatori și observate de Samsung, Conform GalaxyClub. De exemplu, nu este instalat niciun patch de securitate mai nou. Lista schimbărilor anexată firmware-lui indică clar: „Stabilitatea generală a funcțiilor s-a îmbunătățit„. În acest context, acesta este un pic din modul în care Samsung spune că remediază erorile. Ce bug-uri sunt remediate nu a fost explicat de companie în changelog. Așadar, verificați singur dacă noua actualizare de pe dispozitivul dvs. atenuează eventualele probleme avute. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy A40 și Galaxy A41!

Noua actualizare Over The Air (OTA) este acum disponibilă pe Galaxy A40 liber de rețea în mai mule țări europene. A fost lansată în Spania, Germania, Portugalia, Olanda și Belgia, printre altele. Dacă ați cumpărat telefonul de la operatorii de telefonie mobilă atunci trebuie să aveți răbdare. Actualizarea va veni probabil și la aceste modele în următoarele zile. Telefonul Samsung Galaxy A40 este un dispozitiv compact și performant foarte bine primit de piață.

Portugalia oficial Republica Portugheză, are doar doi vecini: Spania la est și nord și Oceanul Atlantic la vest și sud. Cu aproximativ 270 de milioane de vorbitori limba portugheza este a șasea cea mai vorbită limbă de pe glob.

Ca de obicei, mai devreme sau mai târziu o notificare a actualizării va apărea automat pe telefonul dvs. Dacă vedeți că actualizarea este disponibilă, atunci pentru a o descărca, vă recomandăm să utilizați o conexiune Wi-Fi. Dacă nu doriți să așteptați acest lucru, puteți oricând să verificați disponibilitatea dacă accesați Setări ˃˃ Actualizare software ˃˃ Descărcați și instalați.