Actualizarea din septembrie pentru: Galaxy A42, A21s, A7 (2018) și M21

346
Actualizarea din septembrie pentru Galaxy A42 A21s
Sursa Foto: galaxyclub.nl

În ultimele zile Samsung a lansat mai multe actualizări pentru telefoanele care nu sunt actualizate lunar. Printre acestea sunt Samsung Galaxy A42, Galaxy A21s, Galaxy M21 și Samsung Galaxy A7 din 2018. Toate acestea au primit patch-ul din septembrie 2021.

Actualizarea din septembrie pe Samsung Galaxy A42. Săptămâna trecută, o actualizare cu versiunea de firmware A426BXXU3BUH2 a sosit pe Galaxy A42 5G. Actualizarea face două lucruri: îmbunătățește „stabilitatea generală a dispozitivului” și instalează patch-ul de securitate din septembrie. Aceasta urmează patch-ului din iulie, astfel încât dispozitivul să rămână protejat la zi. Deja actualizarea este disponibilă prin Over The Air (OTA) pe modelele Galaxy A42 vândute în mai multe țări din Europa.

Galaxy A42 și Galaxy A21s primesc actualizarea din septembrie 2021

Actualizarea din septembrie pentru Samsung Galaxy A221s. Jumătate din A42 este, desigur, Galaxy A21 – sau Galaxy A21s. O actualizare majoră de 154MB a fost lansată recent pentru Galaxy A21s. Acesta conține versiunea de firmware A217FXXS7CUI2, care la rândul său instalează patch-ul din septembrie pe dispozitiv. Actualizarea nu aduce alte modificări funcționale sau vizuale. Actualizarea este acum disponibilă pe toate modelele vândute în Europa, blocate sau libere de rețea.

Actualizarea din septembrie pentru Galaxy M21. O actualizare surprinzător de mare a sosit săptămâna trecută pe Galaxy M21. O descărcare de peste 863MB aduce dispozitivul la versiunea de firmware M215FXXU2BUH6. Lista de schimbări este scurtă – „Securitatea dispozitivului dvs. a fost îmbunătățită”, conform Galaxy Club.

GalaxyClub este un site olandez independent scris de profesioniști din domeniul telefoniei mobile. Publică informații de ultimă oră despre telefoanele și tabletele Samsung. Este un site web serios și bine informat. Nu este afiliat Samsung.

Odată cu actualizarea, există mai multe optimizări în culise și un gadget nou, mic. Acum puteți activa sau dezactiva modul de culcare direct printr-o tastă rapidă. Nu mai trebuie să vă aflați în aplicația Ceas pentru aceasta. În plus, ne așteptăm la aceeași actualizare pe Galaxy M31 în scurt timp. Dar momentul lansării acesteia nu este încă disponibil.

Galaxy A7 (2018) primește patch-ul de securitate din septembrie 2021

Actualizarea din septembrie pentru Galaxy A7 (2018). Un alt dispozitiv care este încă destul de bine întreținut de Samsung, la mai bine de trei ani de la prima lansare, este Galaxy A7 din (2018). La acea vreme, era primul telefon cu trei camere Samsung și s-a dovedit a fi destul de popular datorită camerelor bune și prețului mic. Fratele său mai mare Galaxy A8 (2018) a fost actualizat lunar în ultimele trei luni!

De câteva zile puteți instala versiunea de firmware A750FNXXU5CUH2 pe dispozitiv. Acest lucru asigură faptul că Galaxy A7 este în mare parte actualizat în ceea ce privește securitatea. La fel ca pentru toate dispozitivele menționate mai sus, noua actualizare este disponibilă prin OTA pentru toate modelele vândute în mai multe țări din Europa.

Puteți descărca o actualizare pentru telefonul dvs. Galaxy în două moduri. Puteți aștepta până când primiți automat o notificare că puteți descărca noul firmware. Sau puteți merge la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcați și instalați.