Galaxy A8 (2018) primește a treia actualizare de securitate lunară la rând

454
Galaxy A8 2018 primeste a treia actualizare de securitate lunara la rand
Sursa Foto: prin SamMobile.com

Samsung a surprins pe toată lumea luna trecută când a lansat patch-ul de securitate din septembrie pentru Galaxy A8 (2018). Surpriza a fost că acesta a venit la doar câteva săptămâni după ce actualizarea din august a intrat în funcțiune. Acum Samsung surprinde iarăși. Compania a lansat deja patch-ul de securitate din octombrie 2021 pentru Galaxy A8.

Lansarea noii actualizări de securitate înseamnă că smartphone-ul a urmat în esență un program lunar de actualizare a patch-urilor de securitate în ultimele trei luni. La trei ani de la lansarea inițială, Galaxy A8 (2018) ar trebui să urmeze un program trimestrial de securitate. Conform SamMobile, în mod normal smartphone-ul ar trebui să primească actualizările de două ori pe an.

Samsung Galaxy A8 (2018) primește o nouă actualizare de securitate!

Dar, indiferent de motiv, telefonul A8 din 2018 se bucură de un tratament special de la Samsung în ultimele luni. S-ar putea vorbi despre vulnerabilități care afectează Galaxy A8 (2018) într-un grad mai mare decât în ​​cazul altor dispozitive sau ar putea fi o coincidență. Dar, cât timp poate Samsung să trimită actualizări lunare pentru Galaxy A8? Vedeți pe I❤️Samsung review-ul nostru pentru Samsung Galaxy A8 (2018)!

Oricare ar fi motivele pentru aceste lansări neașteptate de patch-uri de securitate pentru A8 (2018), acestea sunt binevenite. Dar va fi interesant să vedem cât timp Samsung va putea să mențină acest lucru. Nu știm dacă aceste actualizări lunare vor continua pentru Galaxy A8, dacă va primi și patch-ul de securitate din noiembrie 2021.

Majoritatea ofițerilor armatei EAU sunt absolvenți ai Academiei Militare Regale din Sandhurst, UK, ai Academiei Militare West Point din SUA, ai Colegiul Militar Regal, Duntroon din Australia și St Cyr, Academia Militară din Franța.

Actualizarea din octombrie pentru Samsung Galaxy A8 (2018) are versiunea de firmware A530FXXSLCUJ1. Aceasta a fost lansată deja în Emiratele Arabe Unite (EAU) și în perioada următoare va ajunge în mai multe țări. Utilizatorii acestui model ar trebui să primească o notificare de actualizare dacă nu au făcut-o deja. Dacă nu pot verifica actualizarea din aplicația Setări – mai precis, la Actualizare software.