Ultima actualizare majoră de software pentru Galaxy A51 5G: One UI 5.1

430
Galaxy A51 5G One UI 5 1
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a lansat ultima actualizare majoră de software pentru unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri ale sale, Galaxy A51 5G. Smartphone-ul de gamă medie este acum actualizat la One UI 5.1 cu o actualizare majoră de software. În acest moment, actualizarea se lansează în mai multe țări europene și s-ar putea extinde pe mai multe piețe în următoarele câteva săptămâni.

Actualizarea One UI 5.1 pentru telefon vine cu versiunea de firmware A516BXXU6FWB5. Actualizarea aduce și patch-ul de securitate din februarie 2023 pe acest telefon care împlinește anul acesta trei ani. A fost lansat în aprilie 2020. Este o actualizare de software destul de mare, așa că vă recomandăm să o descărcați folosind o rețea Wi-Fi.

Samsung Galaxy A51 5G actualizat la One UI 5.1

Actualizarea la One UI 5.1 pentru Samsung Galaxy A51 5G este disponibilă în prezent în Italia, Țările Nordice, Portugalia, Elveția și Republica Cehă. Telefoanele Galaxy A51 5G din alte țări europene ar putea primi actualizarea foarte curând, potrivit SamMobile. Cel mai probabil va ajunge și în România în zilele următoare.

Samsung a lansat Galaxy A51 5G cu Android 10 la bord în prima jumătate a anului 2020. Dispozitivul a primit actualizarea Android 11 la începutul anului 2021 și actualizarea Android 12 la sfârșitul anului 2021. Telefonul a primit actualizarea Android 13 și interfața One UI 5.0, ultima majoră de Android, spre sfârșitul anului 2022. Vedeți pe I❤️Samsung ce aduce interfața Samsung One UI 5.1 la telefoanele compatibile!

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, este un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google și apar independent de voința noastră.

Dacă sunteți utilizator de Galaxy A51 5G în Europa trebuie să primiți o notificare că actualizarea este disponibilă pe telefon. Dacă nu ați primit încă notificarea puteți verifica manual dacă a ajuns pe telefon accesând Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Dacă nu este acolo verificați mai târziu, poate sosi în orice moment.