Actualizare mare pentru Galaxy A54, prima și pentru seria Galaxy Watch 6

4580
Actualizare mare pentru Galaxy A54
Sursa foto: galaxyclub.nl

Printre alte actualizări lansate de Samsung în ultima perioadă, ieri a apărut și o actualizare pentru seria Galaxy Watch 6, prima după lansare, dar și una pentru Samsung Galaxy A54. Pentru telefonul lansat în acest an primește o actualizare majoră de peste 1 GB. Nu conține doar patch-ul din august. Detaliem mai jos ce aduc aceste actualizări.

Săptămâna aceasta este o săptămână încărcată pentru oricine care urmărește ce actualizări lansează Samsung pentru dispozitivele sale Galaxy. Interesant este că o serie de telefoane primesc actualizări masive, fără să fie imediat clar ce anume este îmbunătățit. Seria Galaxy S22 a primit o actualizare uriașă, dar mai multe telefoane de gamă medie primesc și descărcări de peste 1 GB.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizări pentru Galaxy A54 și seria Galaxy Watch 6

Actualizarea pentru Samsung Galaxy A54 are versiunea de firmware A546BXXU5AWGJ și o dimensiune de aproape 1,2 GB. Cu aceste tipuri de pachete te gândești rapid la o actualizare gen One UI. Dar, nu pare să fie cazul. Galaxy A54 nu este pe lista telefoanelor Samsung care primesc One UI 5.1.1. După instalarea noii actualizări, nici nu sunt întâlnite caracteristici One UI 5.1.1.

Așa că luăm ca atare mesajul sec din lista Samsung de modificări: „Comportamentul dispozitivului a fost îmbunătățit”. Lista aplicațiilor care vor fi actualizate este, de asemenea, lungă. Noua actualizare poate fi mare, dar încă limitată în ceea ce privește inovațiile. Ceea ce este nou după actualizare este corecția de securitate din august. Aceasta aduce 51 de îmbunătățiri la sistemul Android și 35 la interfața One UI. Printre altele, se lucrează la securitatea conexiunilor Bluetooth și Wi-Fi.

Numele Bluetooth provine de la regele danez Harald Blåtand, a cărui traducere în engleză este Harald Bluetooth. Regele este cunoscut pentru unificarea triburilor daneze și creștinarea lor. Numele a fost propus de Jim Kardach de la Intel.

Noua actualizare Galaxy A54 este disponibilă pe toate dispozitivele libere de rețea din Europa. Dacă aveți un model blocat în rețelele mobile, trebuie să mai așteptați puțin. Dacă nu doriți să așteptați notificarea automată, verificați manual prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.

Seria Galaxy Watch 6 la prima actualizare

La fel ca seria Galaxy Tab S9 și seria Galaxy Watch 6 este la prima actualizare, potrivit GalaxyClub. Un pachet de 160 MB este gata pentru Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic cu versiunea de firmware XXU1AWH4. Acest lucru îmbunătățește „stabilitatea și fiabilitatea”. Este ciudat că patch-ul de securitate pentru seria Galaxy Watch 6 este cel din iunie după această actualizare. Samsung promite că va oferi seriei Watch 6 câte un nou patch de securitate pentru Wear OS cel puțin o dată la trei luni. Actualizarea din septembrie va instala cel mai recent patch.

Actualizarea este disponibilă pe versiunile Bluetooth ale ceasurilor Galaxy Watch 6 și Watch 6 Classic. La momentul scrierii acestui articol, actualizarea nu a fost lansată pentru diferitele versiuni 4G ale celor două ceasuri.

Puteți instala manual actualizarea pe Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic prin aplicația Galaxy Wearable. De acolo, accesați fila Watch 6, alegeți Setări ceas, derulați în jos și accesați Actualizare software ceas.