Actualizare Galaxy Buds pentru o conexiune Bluetooth mai stabilă

740

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds au fost actualizate cu aproximativ o lună de zile în urmă. Având în vedere importanța acordată setului Galaxy Buds de cumpărători, Samsung a lansat acum o altă actualizare pentru căștile sale fără cordon. Este o actualizare minoră, dar compania spune că va îmbunătăți stabilitatea conexiunii Bluetooth.

În acestă actualizare de firmware mai sunt incluse și alte îmbunătățiri. Actualizarea poate fi instalată utilizând aplicația Galaxy Wearable. De asemenea, puteți utiliza PC-ul personal pentru a actualiza setul wireless Samsung.

În special conexiunea Bluetooth a fost îmbunătățită

Samsung a lansat versiunea firmware R170XXU0ASE1 pentru Galaxy Buds. Changelog-ul care însoțește această actualizare menționează că adaugă remedii pentru stabilizarea conexiunii Bluetooth. Un Changelog este un jurnal sau o înregistrare a tuturor modificărilor notabile făcute unui proiect.

În plus, actualizarea rezolvă, de asemenea, o problemă cu pierderea sunetului la una din căști atunci când este activată caracteristica Sunet ambiental. Vorbind despre Ambient Sound, o alertă de notificare a fost instalată acum atunci când Sunetul Ambiental este activat printr-o apăsare lungă a touchpad-ului. Această actualizare de firmware la Galaxy Buds ocupă un spațiu puțin peste 1 MB, mai exact 1,35 MB.

AKG Acoustics a fost o companie austriacă care producea microfoane și căști profesionale. A fost fondată în 1947. În 1993, AKG Acoustics a fost achiziționată de Harman International Industries la valoarea simbolică de un shilling! În urma preluării de către Samsung, AKG este acum o marcă comercială a divizie Harman din cadrul Samsung.

Samsung Galaxy Buds au fost lansate la San Francisco cu ocazia evenimentului „Galaxy Unpacked 2019”. Simple și eficiente, funcționează cu orice dispozitiv Bluetooth, dar funcționează cel mai bine cu produsele companiei Samsung. Galaxy Buds oferă o experiență excelentă de ascultare, cu sunet reglat de AKG Acoustics. Sunt perfecte pentru mers, alergat sau în orice altă situație când sunt purtate.

Lansați aplicația Galaxy Wearables pe smartphone-ul asociat pentru a instala această actualizare pe Galaxy Buds. Aplicația vă va notifica automat că este disponibilă o actualizare. Dacă preferați să faceți acest lucru pentru căștile wireless Samsung prin intermediul computerului, utilizați programul Galaxy Buds Manager pe computerul dvs. Windows sau Mac.