Acasă Stiri Actualizare Galaxy Fold, primește caracteristici de la Galaxy Z Fold 2

Actualizare Galaxy Fold, primește caracteristici de la Galaxy Z Fold 2

Samsung introduce întotdeauna noi funcții software cu cele mai noi modele de smartphone-uri. Câteva luni mai târziu, unele dintre aceste caracteristici se îndreaptă spre modelele anterioare. În mod regulat, vedem acest lucru pentru seria Galaxy Note și Galaxy S. Nu este surprinzător să vedem că gama sa pliabilă primește același tratament. Este vorba despre Galaxy Fold care primește multe caracteristici de la Galaxy Z Fold 2.

Compania a confirmat ieri că o nouă actualizare pentru Galaxy Fold va fi lansată în curând. Această actualizare va aduce unele dintre cele mai bune caracteristici de la Galaxy Z Fold 2 pe modelul Fold original. Acestea includ caracteristici de productivitate și îmbunătățiri ale software-ului camerei care vor ridica experiența utilizatorului pentru proprietarii de Galaxy Fold.

Galaxy Fold primește cele mai bune caracteristici de la Galaxy Z Fold 2

Multi-Active Window a fost lansat cu Galaxy Fold anul trecut. Permite utilizatorilor să ruleze până la trei aplicații simultan pe ecranul pliabil al dispozitivului. Galaxy Z Fold 2 a făcut posibilă amenajarea orizontală a ferestrei Multi-Active pentru a permite multitasking mai flexibil. Acest lucru va fi acum posibil și pe Galaxy Fold.

Panoul Edge și funcțiile App Pair își fac drumul și către pliabilul original. Cu App Pair, puteți lega până la trei aplicații împreună care vor fi lansate în aspectul preferat al ecranului divizat. Wireless DeX a fost o completare majoră a smartphone-urilor Samsung în acest an. Această actualizare a lui Galaxy Fold include și Wireless DeX. Când este conectat, afișajul dispozitivului poate fi folosit ca touchpad pentru a controla al doilea afișaj cu gesturi.

Touchpad este un panou tactil care vă permite să controlați un cursor sau să facilitați navigarea printr-un meniu sau orice interfață grafică. Potrivit Smart Computing Encyclopedia, touchpad-ul a fost inventat de americanul George E. Gerpheide în 1988.

Noile caracteristici ale camerei includ și încadrarea automată. Mărește sau micșorează automat și poate urmări chiar mișcarea, astfel încât subiectul să fie întotdeauna încadrat central. Modul Capture View elimină necesitatea lansării unui ecran separat pentru a vă vizualiza fotografiile. Afișează până la cinci dintre cele mai recente fotografii sau videoclipuri în partea stângă a afișajului pliabil, care în cealaltă jumătate arată previzualizarea următoarei fotografii.

Samsung le permite în sfârșit proprietarilor Galaxy Fold să folosească ecranul exterior pentru fotografiere atunci când dispozitivul este desfășurat. Cu Dual Preview, atât fotograful cât și subiectul pot vedea previzualizarea așa cum este afișată atât pe ecranul extern, cât și pe ecranul intern. Smartphone-ul primește, de asemenea, modul Pro Video cu raport de aspect de 21: 9 și opțiuni de înregistrare de 24 fps.

Va dura câteva zile ca noua actualizare să fie disponibilă și în România

Funcțiile asistentului Bixby, cum ar fi maximizarea focalizării și histograma, sunt disponibile și ele. Previzualizarea dublă funcționează și pentru video, dar trebuie activată în modul Pro Video.

Acum puteți face selfie-uri cu camera din spate cu Fold-ul original în timp ce vedeți o previzualizare pe afișajul exterior. Chiar voiam să avem această abilitate când primul telefon pliabil a fost lansat anul trecut. Acum pur și simplu lansați aplicația camerei de pe ecranul exterior și activați Rear Cam Selfie. Deschideți dispozitivul pentru a face fotografia în timp ce priviți o previzualizare pe afișajul exterior.

În cele din urmă, această actualizare Galaxy Fold va facilita partajarea directă a parolei rețelei Wi-Fi la care sunteți conectat. Aceasta înseamnă că nu mai trebuie să repetați parole lungi și complicate ori de câte ori cineva dorește să se conecteze la Wi-Fi.

Samsung tocmai a anunțat această actualizare, conform Universmartphone. Deci poate dura câteva zile până când va deveni disponibilă pentru utilizatorii de pe tot globul.

Stiri

Samsung ISOCELL 2.0 pentru viitoarele camere de smartphone-uri

Smartphone-urile noastre sunt dispozitive incredibile - compacte și capabile să îndeplinească o mare varietate de funcții la standarde foarte ridicate. Cel mai...

Samsung Galaxy A71 4G actualizat cu Android 11 și One UI 3.1

Samsung și-a îmbunătățit sistemul de actualizare a software-ului cu pași mari în ultimii doi ani. Acum câțiva ani la compania Samsung era...

Samsung și Mastercard lansează un card biometric cu senzor de amprentă

Samsung și Mastercard au anunțat o nouă colaborare strategică în scopul dezvoltării unui Samsung Card cu un scaner de amprentă încorporat, pentru...

Samsung Galaxy Tab A7 Lite certificată de Bluetooth, lansare iminentă

Am scris recent despre două viitoare tablete Samsung Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab S7 Lite. Tot mai multe informații încep...

Samsung pe locul trei pe piața ceasurilor inteligente în 2020

Samsung Electronics Co. a fost al treilea cel mai mare furnizor de ceasuri inteligente din lume anul trecut. Datele au fost publicate...

De 8 Martie, Ziua Femeii, le dorim tuturor cititoarelor noastre La Mulți Ani!

Tuturor cititoarelor noastre le dorim de 8 Martie La Mulți Ani! Să fie norocoase, sănătoase și fericite! Să iubească și să fie iubite! Ziua Internațională...

Samsung Galaxy A52 și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung

Pagini de asistență pentru Galaxy A52 / A52 5G și Galaxy A72 au apărut pe site-ul oficial Samsung EAU. Site Samsung din...