Actualizare pentru Galaxy Home Mini în ciuda lansării foarte limitate

579
Sursa Foto: via SamMobile.com

Difuzorul Samsung Galaxy Home Mini a primit o nouă actualizare a firmware-ului. Cei mai mulți dintre noi sigur își pun întrebarea: Și ce dacă? Și au dreptate. Primul difuzor inteligent al companiei Samsung nu a ieșit niciodată din Coreea de Sud. Și mai mult decât atât, acolo acesta a fost oferit doar ca un stimulent pentru persoanele care au pre-comandat un telefon din seria Galaxy S20.

Cu toate acestea, Samsung face un bine acelor clienți, relativ puțini, care dețin un difuzor inteligent Galaxy Home Mini în țara sa natală. O actualizare de firmware destul de mică, în ton cu numele Mini, 49MB, a fost lansată. Din câte se pare nu aduce nicio funcție nouă, dar ar trebui să îmbunătățească stabilitatea dispozitivului, conform SamMobile care citează un utilizator din Coreea.

Șansele unei lansări globale pentru Galaxy Home Mini sunt tot mai mici

Un reprezentant al companiei a dezvăluit în urmă cu câteva luni că Samsung nu are în plan să vândă Galaxy Home Mini pe cont propriu pe piața internă sau în altă parte. Cel puțin nu în perioada imediat următoare. Acum, cu pandemia de coronavirus care provoacă ravagii în întreaga economie globală, șansele sunt și mai mici. COVID-19 a dus și la reducerea vânzărilor de smartphone-uri anul acesta.

Analizând modul în care difuzorul Mini a fost lansat, pare mai degrabă un produs experimental decât orice altceva. Difuzorul trebuia să reprezinte prima intrare a gigantului high-tech pe piața de boxe inteligente. Despre mult așteptatul și lăudatul cu dimensiuni normale Galaxy Home – Silenzio stampa. Cu atât mai mult acum cu această lansare anemică a lui Galaxy Home Mini, șansele să vedem pe Galaxy Home par mai mici ca niciodată.

Silenzio stampa înseamnă tăcerea în relațiile cu presa. Se pare că vine de la antrenorul italian Enzo Bearzot care antrena naționala Italiei. Pentru că jucau prost jucătorii au fost hărțuiți de presă iar Bearzot a impus silenzio stampa. Singurul care avea voie să vorbească cu presa a fost portarul Dino Zoff.

Galaxy Home Mini poate deveni o experiență pentru Samsung. Compania poate învăța că trebuie să cântărească foarte mult înainte de a decide dacă o investiție merita sau nu. Chiar și așa, nu am fi surprinși dacă planurile de viitor pe care Samsung le-a fi avut pentru difuzoarele sale inteligente ar fi fost suspendate. Doar timpul va spune dacă și cum compania va merge înainte în această privință.