Actualizarea din noiembrie lansată pentru Galaxy S10e și Tab Active 3

193
Galaxy S10e si Tab Active 3
Sursă foto: Mysmartprice

Samsung lansează rapid actualizarea Android 13 și One UI 5.0 pe dispozitivele sale programate anterior. Dar nu a uitat de dispozitivele care nu sunt eligibile pentru noua versiune de Android sau care nu se află pe lista de priorități. Compania le adaugă cel mai recent patch de securitate. Galaxy S10e și Galaxy Tab Active 3 primesc acum actualizarea de securitate din noiembrie.

În momentul scrierii acestui articol, actualizarea din noiembrie pentru Galaxy S10e a fost lansată în Europa. Actualizarea este deja disponibilă în mai multe țări din regiune, inclusiv Elveția, Germania, Grecia, Polonia, Cehia și Țările de Jos. Noul patch de securitate poartă versiunea de firmware G970FXXSGHVK1 pentru Galaxy S10e, potrivit AndroidHeadlines. Galaxy S10 și Galaxy S10+ ar trebui, de asemenea, să primească actualizarea cu un număr de versiune identic. Pentru acestea actualizarea poate fi lansată în orice moment.

Galaxy S10e și Tab Active 3 primesc actualizarea de securitate din noiembrie

Între timp, Galaxy Tab Active 3 primește SMR (Security Maintenance Release – Versiunea de întreținere a securității) din noiembrie în America Latină. Actualizarea pentru varianta LTE a acestei tablete Samsung robuste a fost lansată momentan în Mexic și are versiunea de firmware T575XXS3DVK2. O lansare mai largă pentru acesta, precum și seria Galaxy S10, ar trebui să urmeze în zilele următoare. Firma coreeană ar trebui să actualizeze, de asemenea, modelul Wi-Fi cu un patch de securitate în curând.

Cele mai recente actualizări pentru Galaxy S10e și Tab Active 3 nu aduc nicio funcție nouă. Compania Samsung rezolvă doar problemele de vulnerabilitate din această lună pentru dispozitive, peste 60 de vulnerabilități. Sunt probleme ale sistemului de operare Android și defecte de confidențialitate și securitate specifice dispozitivelor Galaxy. Câteva vulnerabilități corectate luna aceasta au fost etichetate drept „critice” de Samsung și Google.

Numele Active în dispozitivele Samsung (tablete / telefoane) înseamnă angajat în acțiune, energic, care implică efort fizic și acțiune. Un astfel de dispozitiv este robust și are puterea și capacitatea de a înfrunta diferite situații grele.

La începutul lunii noiembrie seria Galaxy S10 a primit patch-ul de securitate din octombrie, dar și unele îmbunătățiri. Seria Galaxy S10 a primit deja ultima actualizare majoră a sistemului de operare Android. A debutat cu Android 9 în 2019, a primit Android 10, Android 11 și Android 12 până acum. Aceste telefoane nu sunt eligibile pentru actualizarea Android 13. În continuare, telefoanele vor primi actualizări de securitate doar până cândva în 2023.

Samsung Galaxy Tab Active 3, între timp, va primi Android 13. Tableta robustă a sosit în 2020 cu Android 10 din cutie. Mai primește încă o actualizare majoră a sistemului de operare Android. Foaia de parcurs Samsung pentru Android 13 spune că dispozitivul va primi noua versiune Android la începutul anului viitor.