Actualizare seria Galaxy S10: patch de securitate și multe îmbunătățiri

261
Seria Galaxy S10
Sursă foto: Google

O actualizare surprinzător de mare a fost lansată pentru seria Galaxy S10. Primesc actualizarea Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Samsung Galaxy S10e. Pe lângă securitate, camera și conexiunea Bluetooth sunt, de asemenea, îmbunătățite. O descărcare de peste 1GB este disponibilă pentru toate telefoanele din gama Galaxy S10.

În urmă cu o lună am prezis că seria Galaxy S10 ar trebui să primească o nouă actualizare în octombrie. Acum este noiembrie și predicția noastră nu s-a adeverit. Cel puțin, nu din punct de vedere tehnic. Aveam dreptate în privința securității. Patch-ul de securitate din octombrie a fost lansat acum pe seria Galaxy S10 și aduce cu el mai multe bunătăți.

Mai trebuie și menționăm ceva. După cum se știe, Samsung Galaxy S10 Lite își urmează propril drum. Conform unui program oficial Samsung recent, Galaxy S10 Lite va primi actualizarea Android 13 și One UI 5.0 în decembrie. Celelalte modele din seria Galaxy S10 nu vor primi Android 13! Explicația este foarte simplă, Galaxy S10 Lite a apărut cu un an mai târziu decât celelalte modele și, prin urmare, are parte de încă un upgrade major.

Actualizarea din octombrie și mai multe bunătăți ajung pe seria Galaxy S10

Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10e primesc versiunea de firmware G97*FXXUGHVJ5, potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub. Aceasta instalează corecția de securitate din octombrie, inclusiv toate corecțiile de la patch-urile intermediare din urmă. Actualizarea este una mare, având în vedere că sunt telefoane care se apropie de patru ani mâine, poimâine. Deoarece seria Galaxy S10 primește în mod oficial actualizări trimestriale următoarea actualizare o estimăm la începutul anului 2023. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru seria Samsung Galaxy S10!

Dar lista de modificări este mai lungă și, de asemenea, știm că stabilitatea camerei s-a îmbunătățit. Acest lucru probabil nu duce imediat la fotografii mai bune, dar face doar aplicația de cameră mai funcțională. În plus, noua actualizare modifică și conexiunea Bluetooth, care devine mai stabilă. Acest lucru este frumos pentru – de exemplu – utilizarea căștilor wireless.

Începând cu 2019, peste 3,05 miliarde de dispozitive compatibile cu Wi-Fi sunt livrate la nivel global în fiecare an. În 2021 existau aproximativ 22,2 miliarde de dispozitive din întreaga lume conectate prin wireless (Wi-Fi), potrivit Statista.

Noua actualizare este acum disponibilă pe telefoanele libere de rețea din mai multe țări din Europa. Și cele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă vor primi noua actualizare în perioada următoare. Utilizatorii vor primi automat o notificare când actualizarea ajunge pe telefon. Dar, puteți verifica și manual dacă este acolo prin Setări -> Actualizare software -> Descărcați și instalați.