Samsung încă are de lucru cu actualizările de securitate din august, dar și din iulie. Acum a fost lansată actualizarea din august 2022 pentru Samsung Galaxy S21 FE. Conține cel mai recent patch de securitate și câteva optimizări. Samsung Galaxy Note 9, vechi de patru ani, este, de asemenea, actualizat – cu patch-ul din iulie. Aceasta poate fi una dintre ultimele actualizări regulate pentru acest dispozitiv.

În ultimele luni, Samsung Galaxy S21 FE a primit cele mai recente patch-uri relativ târziu în luna respectivă. Din fericire, de data aceasta cei de la Samsung au lansat actualizarea puțin mai repede. O actualizare de peste 400MB este acum acum lansată pentru modelul Fan Edition, potrivit GalaxyClub. Are versiunea de firmware G990BXXU2CVG7 care face două lucruri. Patch-ul din august, dar și unele optimizări.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Galaxy S21 FE ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” link=”url:http%3A%2F%2Fprofitshare.ro%2Fl%2F9774434||target:%20_blank|rel:nofollow” add_icon=”true”]

Samsung Galaxy S21 FE primește actualizarea din august

Patch-ul din august va fi instalat mai întâi pe Samsung Galaxy S21 FE. Acesta conține 24 de remedieri pentru sistemul de operare Android din bucătăria de software Google. Samsung însuși adaugă aproximativ 31 de remedieri pentru interfața și aplicațiile One UI. Printre acestea sunt îmbunătățirea securității conexiunii Bluetooth, precum și a aplicației Knox, DeX, Smart View și Telefon. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S21 FE și Galaxy A53!

Galaxy S21 FE va primi sistemul de operare Android 13 (2023), Android 14 (2024) și Android 15 (2025) în următorii ani. Același lucru este valabil și pentru actualizările de securitate. S21 FE le va primi cel puțin patru ani (până la începutul lui 2026). În primii trei ani aceste actualizări vor veni lunar. Deci sunteți asigurați în privința actualizărilor de securitate cu acest telefon.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Actualizările de securitate sunt actualizări de software axate în primul rând pe corectarea erorilor sau vulnerabilităților existente pentru a îmbunătăți securitatea software-ului. Practic protejează smartphone-ul în caz de atacuri rău intenționate.[/vc_message]

În plus, actualizarea promite, de asemenea, că „stabilitatea generală a dispozitivului dumneavoastră a fost îmbunătățită”. Samsung nu specifică exact cum se face acest lucru. Credem că aceasta se referă la optimizări care au loc în principal în culise. Actualizarea a fost lansată în mai multe țări din Europa și va ajunge, mai devreme sau mai târziu și în România.

Galaxy Note 9 primește actualizarea din iulie 2022

O nouă actualizare a fost lansată și pentru Samsung Galaxy Note 9, dar actualizarea din iulie 2022. Galaxy Note 9 a fost lansat de Samsung cu aproximativ patru ani în urmă. Dispozitivul a primit cele mai recente patch-uri lunar până în vara anului 2021. Apoi, sud-coreenii au redus frecvența de actualizare la câte o actualizare trimestrială. Și într-adevăr, practic asta s-a întâmplat de atunci.

Acum o actualizare de peste 215MB este lansată și aduce versiunea de firmware N960FXXU9FVH1. Lista de modificări menționează că stabilitatea GPS este îmbunătățită. În plus, Note 9 primește și patch-ul de securitate din iulie. Actualizarea a fost lansată în Europa și primele telefoane Note 9 care o vor primi sunt cele neblocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă.

Este ultima actualizare pentru Samsung Galaxy Note 9? Nu știm sigur momentan. Dar pentru că Note 9 a fost lansat cu mai bine de patru ani în urmă, această actualizare poate fi una dintre ultimele actualizări regulate pe care le va primi dispozitivul. De regulă, acestea se opresc la patru ani după lansare – cel puțin, pentru telefoanele din generația Note 9.

Seria Samsung Galaxy S9 a încetat oficial să primească actualizări regulate din această primăvară, de exemplu. Ultima a fost cea din martie 2022, dar primită în luna mai. Cu exemplul seriei Galaxy S9, probabil că actualizările nu se vor opri complet după ultimul patch obișnuit. Așa că este posibil să mai vedem actualizări pentru Note 9 în viitorul apropiat. Dar nu mai pot fi numite obișnuite. Dar să nu punem carul înaintea boilor. În acest moment, Note 9 se află încă pe lista oficială de actualizări a Samsung. Este posibil să mai primească încă o actualizare trimestrială regulată mai târziu în această toamnă.