Cât timp va mai primi Galaxy Note 9 actualizări de software?

451
Cat timp va mai primi Galaxy Note 9 actualizari de software
Sursa Foto: SamMobile.com

Recent am scris că seria Galaxy S10 și smartphone-ul Galaxy A50 au fost retrogradate de Samsung la actualizări trimestriale. De asemenea, seria Galaxy S9 nu va mai primi suport software de la Samsung. Poate doar în caz de strictă necesitate. Dar, seria Galaxy S9 a fost lansată tot în același an cu Samsung Galaxy Note 9. Da, este o diferență de câteva luni dar sunt același leat. Deci, cât timp va mai primi Note 9 actualizări de software?

Pentru mulți fani Galaxy Note, Galaxy Note 9 este încă unul dintre cele mai bune dispozitive lansate vreodată din seria Galaxy Note. Mulți încă se agață de Note 9 din diverse motive, iar unul dintre acestea este, fără îndoială, faptul că telefonul continuă să primească actualizări regulate de securitate, chiar dacă Samsung a încetat să mai lanseze actualizări majore ale sistemului de operare cu ceva timp în urmă. Vedeți pe recenzia noastră pentru Samsung Galaxy Note 9!

În acest moment, Note 9 primește actualizări de securitate la fiecare trei luni în majoritatea piețelor, potrivit SamMobile. Nu putem spune decât că este grozav pentru un telefon care a fost lansat în 2018. Dar cât timp va continua și când Note 9 nu va mai primi complet actualizări?

Probabil actualizările la Galaxy Note 9 se oprească în a doua jumătate a lui 2022

Recent, Samsung a retras suportul de actualizare pentru Galaxy S9 și S9+. Vă reamintim că ambele telefoane au împlinit patru ani pe piață. Același lucru se va întâmpla și pentru Note 9 mai târziu în acest an, puțin după a patra aniversare. Nu știm o data precisă, dar ne putem aștepta ca Samsung să renunțe la suport până în octombrie cel târziu.

Galaxy Note 9 are un ecran Super AMOLED de 6,4 inch (16,25 cm) și raport de aspect de 18,5:9. Folosește un procesor Snapdragon 845 în SUA, China, Japonia și America Latină sau un Samsung Exynos 9810 în restul lumii.

O actualizare sau două ar putea fi lansate pentru Galaxy Note 9 chiar și după încheierea perioadei de asistență oficială. Acest lucru se întâmplă pentru astfel de dispositive atunci când este descoperită o problemă critică de securitate. Dar dacă dețineți dispozitivul, așteptați-vă să nu mai vedeți notificări de actualizare pe acesta în ultimul trimestru din 2022.

Și dacă vă gândiți să faceți upgrade de la Note 9, fie acum, fie odată ce nu mai primește actualizări, poate doriți să aruncați o privire la Samsung Galaxy S22 Ultra. S22 Ultra este un Galaxy Note în totalitate, cu excepția numelui. Da, îi lipsesc funcții precum un slot micro-SD și o mufă pentru căști, dar are o mulțime de funcții extraordinare.