Actualizare la seria Galaxy Watch 4, aduce Samsung Health și multe altele

358
Actualizare la seria Galaxy Watch 4 aduce Samsung Health si multe altele
Sursa Foto: prin xda-developers.com

Samsung a început să lanseze prima actualizare software post-lansare pentru Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Actualizarea adaugă caracteristica Samsung Health la Setări, introduce un nou buton de anulare pentru detectarea automată a antrenamentului și multe altele.

Actualizarea a început să fie lansată pentru seria Galaxy Watch 4 din SUA, Europa și Marea Britanie. Are versiunea de firmware R8 ** XXU1BUH9 și ocupă un spațiu de 305,16MB. Deși jurnalul de schimbări al actualizării menționează doar că aduce îmbunătățiri de stabilitate și fiabilitate, acesta include câteva modificări remarcabile.

Prima actualizare la seria Galaxy Watch 4

Prima și cea mai importantă modificare este că actualizarea adaugă Samsung Health la setările ceasului. Cele mai recente ceasuri inteligente Samsung au Wear OS 3 și interfața One UI Watch și, vin cu Samsung Health preinstalat. Dar funcția nu este disponibilă în Setări, la fel ca la ceasurile inteligente Galaxy mai vechi cu Tizen OS. Cu această actualizare, puteți accesa acum toate funcțiile Samsung Health din Setări.

Seria Watch 4 vine cu o nouă funcție care detectează automat când începeți să vă antrenați și vă urmărește antrenamentul. Deși este un supliment destul de convenabil, ar putea deveni puțin enervant pentru utilizatorii care doresc să-și urmărească antrenamentele manual. Pentru a rezolva această problemă, Samsung a adăugat un nou buton cu cea mai recentă actualizare care vă permite să anulați cu ușurință detectarea automată a antrenamentului printr-o singură atingere.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Este deținut de compania JB Online Media din SUA. Este o sursă permanentă de știri privind telefoanele mobile.

Actualizarea adaugă, de asemenea, controale de volum la panoul de setări rapide, potrivit XDA-Developers. În acest fel puteți să controlați cu ușurință volumul media, îmbunătățiri pentru măsurarea caloriilor pentru exerciții de ciclism și unele îmbunătățiri ale stabilității. După cum am menționat mai devreme, actualizarea a început deja să fie lansată pe seria Galaxy Watch 4 în SUA, Europa și Marea Britanie. Ar trebui să ajungă la toți utilizatorii din toată lumea în zilele următoare.