Seria Galaxy Watch 4: cele mai bune caracteristici ale noilor ceasuri

896
Seria Galaxy Watch 4 cele mai bune caracteristici ale noilor ceasuri
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a prezentat două noi ceasuri inteligente – Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic – în această lună. Au urmat lui Galaxy Watch Active 2 și respectiv Galaxy Watch 3 și aduc diverse îmbunătățiri în ceea ce privește hardware-ul și software-ul. Noile ceasuri inteligente sunt disponibile de azi la liber pe piață, alături de cele două pliabile: Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3. Abordăm aici seria Galaxy Watch 4.

Cel mai mare upgrade pe care Samsung îl aduce cu noile sale ceasuri inteligente se află pe frontul software-ului. Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic sunt primele ceasuri inteligente ale companiei care rulează Wear OS 3. Este un nou sistem de operare co-dezvoltat de Google și Samsung. Se spune că noua platformă este rapidă, coezivă și eficientă din punct de vedere energetic.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Seria Galaxy Watch 4 rulează Wear OS 3 și UI Watch

Pe lângă Wear OS 3, noile articole portabile rulează interfața Samsung One UI Watch 3. Și aceasta este nouă și include funcții suplimentare, inclusiv posibilitatea de a instala automat versiunile de ceasuri ale aplicațiilor care sunt instalate pe smartphone-ul conectat. Noul One UI Watch 3 va sincroniza, de asemenea, setările între versiunile de telefon și cele de vizionare ale aplicațiilor.

Wear OS aduce, de asemenea, acces la mii de aplicații populare și fețe de ceas prin Play Store. Știm deja că Spotify și YouTube Music vor sprijini redarea muzicii offline direct prin Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Conform SamMobile, vor fi disponibile și alte aplicații precum Asistentul Google, Google Maps, Google Pay și Nike Run+.

Nike Run+ are instrumentele de care ai nevoie pentru a rula mai bine, inclusiv urmărirea GPS; rulări ghidate audio; provocări săptămânale, lunare și personalizate la distanță; planuri de coaching personalizate pentru obiectivele tale, etc.

Compania sud-coreeană a realizat un nou procesor Exynos pentru seria Samsung Galaxy Watch 4. Cele două noi ceasuri inteligente sunt echipate cu cip-setul Exynos W920 extrem de eficient din punct de vedere al energiei, care este fabricat folosind procesul de 5nm. Acesta dispune de două nuclee Cortex-A55 CPU și GPU Mali-G68. Exynos W920 face ca Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic să fie mult mai rapide și mai eficiente din punct de vedere energetic decât orice alt ceas inteligent Wear OS.

Seria Watch 4 cu 1,5GB de RAM și 16GB stocare

Noile ceasuri inteligente ale companiei au, de asemenea, 1,5GB RAM și 16GB stocare internă. Este de 3 ori mai mult RAM și de 2 ori mai mult spațiu de stocare în comparație cu Samsung Galaxy Watch 3. RAM mai mare înseamnă multi-tasking mai ușor, în timp ce spațiul de stocare mai mare vă oferă o modalitate de a stoca mii de piese muzicale offline, astfel încât să le puteți asculta în timp ce alergați sau mergeți cu bicicleta și spațiu pentru instalare mai multe aplicații.

Seria Galaxy Watch 4 are, de asemenea, 4G LTE (unele variante), Wi-Fi dual-band b / g / n, Bluetooth 5.0 și NFC. De asemenea, puteți prelua apeluri, verifica notificări și efectua plăți pe mobil folosind noile ceasuri inteligente.

De asemenea, noile ceasuri inteligente Samsung vă pot urmări cu exactitate activitatea și fitness-ul. Ambele ceasuri inteligente sunt echipate cu cei mai noi senzori, inclusiv un accelerometru, barometru, busolă, ECG, giroscop și un monitor de ritm cardiac, pentru a vă urmări activitatea fizică și fitness-ul. Datorită includerii GPS-ului, aceștia vă pot urmări activitățile în aer liber, precum ciclismul, alergarea și înotul. Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 vă pot urmări, de asemenea, compoziția de grăsime corporală, calitatea somnului, nivelurile de SpO2 și nivelurile de stres.

Construcție rezistentă, certificare IP68 și MIL-STD-810G

În ciuda unui hardware puternic și a unui design elegant, ceasurile din seria Galaxy Watch 4 sunt extrem de rezistente. Sunt certificate IP68 pentru rezistența la praf și apă (până la 5 ATM). Ceasurile sunt, de asemenea, conforme cu standardul militar American MIL-STD-810G pentru rezistență la șocuri.

Samsung știe că oamenii adoră rama rotativă a ceasurilor lor inteligente Galaxy. Astfel compania a inclus rama pe Galaxy Watch 4 Classic. Nu numai că face ceasul să arate bine, dar face și navigarea prin interfață mai ușoară. Cu toate acestea, Galaxy Watch 4 nu are rama rotativă și se potrivește celor cărora le plac ceasurile inteligente compacte.

Ambele ceasuri inteligente oferă niveluri ridicate de personalizări, astfel încât să le puteți personaliza în funcție de stil. Puteți înlocui curelele de ceas cu oricare alte curele de la terțe părți pentru a se potrivi stilului dvs. De asemenea, puteți alege dintre mii de fețe de ceas disponibile în Play Store. Ca de obicei, Samsung a creat mai multe fețe de ceas noi pentru seria Galaxy Watch 4 și le puteți personaliza schimbând schema de culori și adăugând ce doriți.

Baterii de lungă durată și încărcare wireless PowerShare

Samsung susține că noile sale ceasuri inteligente pot dura până la 40 de ore cu o singură încărcare. Versiunea de 40 mm a Watch 4 și versiunea de 42 mm a Watch 4 Classic sunt alimentate de baterii de 247mAh. În același timp versiunea de 44 mm a Watch 4 și versiunea de 46 mm a Watch 4 Classic sunt dotate cu baterii de 361mAh. De asemenea, acceptă încărcarea fără fir Qi, ceea ce înseamnă că le puteți încărca și prin intermediul smartphone-ului dvs. Galaxy high-end cu Wireless PowerShare.

Noile ceasuri inteligente Samsung permit să redați muzică, să primiți apeluri și să efectuați plăți în deplasare. Variantele LTE ale noilor ceasuri au un eSIM. Acest lucru înseamnă că puteți prelua apeluri, puteți reda muzică pe Spotify și chiar puteți efectua plăți (prin Google Pay sau Samsung Pay) chiar și atunci când ați lăsat telefonul acasă. Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic oferă Wi-Fi b / g / n, Bluetooth 5.0 și NFC.