Actualizarea Tizen 5.5 a început să fie lansată la Galaxy Watch Active 2

829
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung a anunțat luna trecută că va aduce unele dintre cele mai bune caracteristici Galaxy Watch 3 pe Galaxy Watch Active 2. Săptămâna trecută, actualizarea a început să fie lansată în SUA, aducând Fall Detection – Detectarea căderilor pe smartwatch. Compania a început acum să lanseze noua actualizare la Galaxy Watch Active 2 în India.

Noua actualizare software aduce Tizen 5.5 și One UI 2.0 la Watch Active 2. Are versiunea firmware R820XXU1CTI4 și ocupă un spațiu de memorie de 292,91 MB. Cu toate acestea, dimensiunea descărcării ar putea fi ușor diferită pentru varianta LTE a ceasului inteligent.

Nu știm când va ajunge actualizarea în România pe Galaxy Watch Active 2

Dacă sunteți un utilizator Galaxy Watch Active 2 din România, momentan nu sunt informații când această actualizare va ajunge la noi. Depinde foarte mult de Samsung, de operatorii de telefonie mobilă și, nu în ultimul rând de numărul de astfel de ceasuri inteligente existente pe piață. Pentru liniștea voastră puteți verifica din când în când dacă actualizarea a sosit, lansând aplicația Galaxy Wearable pe telefonul smartphone, apoi mergeți la Actualizare software Watch » Descărcați și instalați.

Bitmoji este o aplicație folosită pentru a crea versiuni mici de desene animate ale propriei persoane. Pur și simplu îți creezi un avatar și asamblezi diverse benzi desenate, GIF-uri, expresii și reacții care le folosește acest avatar.

Galaxy Watch Active 2 primește diverse caracteristici noi odată cu actualizarea software-ului. Veți primi Advanced Running Analysis care oferă mai multe informații pentru a îmbunătăți stilul de alergare și VO2 max pentru a verifica cantitatea maximă de oxigen pe care o utilizați în timpul exercițiilor. De asemenea, aduce Detecția căderilor, AR Emoji, Bitmoji și altele.

Iată caracteristicile pe care noua actualizare software le aduce la masă.

  • Analiză avansată a alergării pentru a vă oferi informații pentru îmbunătățirea alergării.
  • VO2max pentru a măsura cantitatea de oxigen utilizată în timpul exercițiilor.
  • Detectarea căderilor.
  • Notificare îmbunătățită cu fereastra de chat și posibilitatea de a vizualiza imagini.
  • AR Emoji sau Bitmoji care vă permit să le trimiteți prin ceas.
  • Funcție de captare care trimite automat imaginea de captură a ecranului pe telefon

Conform SamMobile, Fall Detection poate trimite apeluri și mesaje SOS către contactele de urgență atunci când ceasul detectează o cădere. Trebuie să fiți în mișcare pentru acest lucru, de exemplu dacă cădeți de pe scaun, smartwatch-ul nu va detecta căderea!