Acasă Stiri Actualizare Galaxy Watch și Watch Active 2 și noua aplicație Hand Wash

Actualizare Galaxy Watch și Watch Active 2 și noua aplicație Hand Wash

Compania Samsung a lansat o nouă actualizare în care sunt implicate smartwatch-urile Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, această actualizare este relativ mică și aduce doar îmbunătățiri ale software-ului ambelor dispozitive. De asemenea a apărut o aplicație nouă “Hand Wash” pentru utilizatorii de smartwatch-uri Samsung Galaxy. Și Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 sunt printre ele.

Jurnalul în care sunt trecute modificările de actualizare (changelog) are versiunea R820XXU1BTD3 pentru Galaxy Active Watch 2 și versiunea R800XXU1DTC1 pentru Galaxy Watch. Vedem acolo că sunt aduse „îmbunătățirii pentru stabilitatea și fiabilitatea sistemului“. Este o corecție a erorilor detectate până în prezent combinate cu optimizarea mecanismelor responsabile de buna funcționare a ceasurilor inteligente.

Probleme de securitate remediate pe Galaxy Watch și Watch Active 2

În urma acestei actualizări, proprietarii de Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 nu ar trebui să se aștepte la mari minuni. Nu este vorba de implementarea de noi funcții, nici măcar la aplicația aferentă pe smartphone-uri, conform MobileWorld. Unele erori au fost remediate prin această actualizare, pe lângă îmbunătățirea generală a performanței și fiabilității software-ului. Este posibil să mai apară și alte lucruri dar utilizatorii le vor observa în utilizarea zilnică a celor două smartwatch-uri.

Procesul de distribuire a celor două actualizări a început și se desfășoară treptat în mai multe zone. Acest lucru înseamnă că pot trece mai multe zile înainte ca actualizarea să ajungă și în România. Cu toate acestea, după ce ajunge, veți primi o notificare direct din aplicația Galaxy Wearable.

Aplicația Galaxy Wearable conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile și aplicațiile dispozitivului pe care le-ați instalat prin intermediul aplicațiilor Samsung Galaxy.

O altă noutate în privința smartwatch-urilor Samsung este legată de contextul actual, de COVID-19. Organizația Mondială a Sănătății a recomandat spălarea frecventă a mâinilor într-o serie de alte măsuri pentru a stopa răspândirea COVID-19. Spălarea mâinilor este considerată eficientă doar atunci când durează minim 20 de secunde, potrivit specialiștilor din domeniul sănătății.

Aplicația Hand Wash pentru atenționarea spălării mâinilor

Un grup de designeri și dezvoltatori de la Samsung Research Institute Bangalore, au venit cu o soluție pentru a vă ajută să vă vă mențineți sănătos și în siguranță. Au construit aplicația „Spălarea mâinilor – Hand Wash”, conform TheVerge. Aplicația solicită utilizatorilor să își curețe mâinile, un atribut preventiv cheie pentru a rămâne în siguranță. Aplicația este pentru toate ceasurile inteligente Samsung Galaxy.

De asemenea, de fiecare dată când utilizatorul începe să se spele pe mâini, aplicația „Spălarea mâinilor” urmărește timpul și le oferă utilizatorilor un feedback haptic după 25 de secunde de spălare. Cinci secunde sunt pentru pornirea robinetului și aplicarea săpunului, în timp ce 20 de secunde sunt destinate spălării efective a mâinilor.

Aplicația „Spălarea mâinilor” înștiințează, de asemenea, utilizatorii dacă ratează oricare dintre datele programate pentru spălarea mâinilor. Hand Wash vine în plus cu o față de ceas elegantă, care permite utilizatorilor să își urmărească intuitiv rutina zilnică de spălare. Tot mai bun și mai tentant acest smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2. Vedeți mai multe despre el în pagina noastră din iLoveSamsung.

Stiri

Caracteristici unice pe Galaxy S21 Ultra – nu la are niciun alt telefon

Samsung ne-a inundat efectiv cu informații despre Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra în timpul evenimentului Galaxy Unpacked 2021. A lansat...

Samsung a lansat o nouă cameră de 108MP – detalii și imagini mai clare

Samsung a lansat noul senzor de imagine mobil de 108MP, Samsung ISOCELL HM3. Cu un spectru larg de tehnologii avansate, HM3 poate...

Prima cameră Samsung sub-ecran va fi lansată pe notebook-uri

Scriem de mai mult timp despre o cameră Samsung in-display și o așteptăm cu nerăbdare, la fel cum am așteptat senzorul de...

Galaxy M02 și Galaxy A02 certificate de Bluetooth, lansare iminentă

Despre Samsung Galaxy M02 și Galaxy A02 am scris de mai multe ori în ultima perioadă. Acum sunt pe ultimii metri înainte...

De la AMOLED la Space Zoom: istoria inovației în seria Samsung Galaxy S

De la debutul său în 2010, seria Samsung Galaxy S a adus utilizatorii mai aproape de lumea din jur. Le-a făcut viața...

Samsung intenționează să aducă S Pen-ul la mai multe telefoane Galaxy

Samsung intenționează să aducă stiloul S Pen pe mai multe smartphone-uri Galaxy. Compania a anunțat acest lucru în cadrul evenimentului de presă...

Galaxy SmartTag poate localiza telefonul și funcționează ca o telecomandă

Seria Galaxy S21 și noua pereche de căști wireless Galaxy Buds Pro au fost punctul culminant al evenimentului Unpacked 2021. Dar nu...