Acasă Stiri Actualizare Galaxy Watch și Watch Active 2 și noua aplicație Hand Wash

Actualizare Galaxy Watch și Watch Active 2 și noua aplicație Hand Wash

Compania Samsung a lansat o nouă actualizare în care sunt implicate smartwatch-urile Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2. Spre deosebire de ceea ce s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, această actualizare este relativ mică și aduce doar îmbunătățiri ale software-ului ambelor dispozitive. De asemenea a apărut o aplicație nouă “Hand Wash” pentru utilizatorii de smartwatch-uri Samsung Galaxy. Și Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 sunt printre ele.

Jurnalul în care sunt trecute modificările de actualizare (changelog) are versiunea R820XXU1BTD3 pentru Galaxy Active Watch 2 și versiunea R800XXU1DTC1 pentru Galaxy Watch. Vedem acolo că sunt aduse „îmbunătățirii pentru stabilitatea și fiabilitatea sistemului“. Este o corecție a erorilor detectate până în prezent combinate cu optimizarea mecanismelor responsabile de buna funcționare a ceasurilor inteligente.

Probleme de securitate remediate pe Galaxy Watch și Watch Active 2

În urma acestei actualizări, proprietarii de Galaxy Watch și Galaxy Watch Active 2 nu ar trebui să se aștepte la mari minuni. Nu este vorba de implementarea de noi funcții, nici măcar la aplicația aferentă pe smartphone-uri, conform MobileWorld. Unele erori au fost remediate prin această actualizare, pe lângă îmbunătățirea generală a performanței și fiabilității software-ului. Este posibil să mai apară și alte lucruri dar utilizatorii le vor observa în utilizarea zilnică a celor două smartwatch-uri.

Procesul de distribuire a celor două actualizări a început și se desfășoară treptat în mai multe zone. Acest lucru înseamnă că pot trece mai multe zile înainte ca actualizarea să ajungă și în România. Cu toate acestea, după ce ajunge, veți primi o notificare direct din aplicația Galaxy Wearable.

Aplicația Galaxy Wearable conectează dispozitivele purtabile la dispozitivul mobil. De asemenea, gestionează și monitorizează caracteristicile și aplicațiile dispozitivului pe care le-ați instalat prin intermediul aplicațiilor Samsung Galaxy.

O altă noutate în privința smartwatch-urilor Samsung este legată de contextul actual, de COVID-19. Organizația Mondială a Sănătății a recomandat spălarea frecventă a mâinilor într-o serie de alte măsuri pentru a stopa răspândirea COVID-19. Spălarea mâinilor este considerată eficientă doar atunci când durează minim 20 de secunde, potrivit specialiștilor din domeniul sănătății.

Aplicația Hand Wash pentru atenționarea spălării mâinilor

Un grup de designeri și dezvoltatori de la Samsung Research Institute Bangalore, au venit cu o soluție pentru a vă ajută să vă vă mențineți sănătos și în siguranță. Au construit aplicația „Spălarea mâinilor – Hand Wash”, conform TheVerge. Aplicația solicită utilizatorilor să își curețe mâinile, un atribut preventiv cheie pentru a rămâne în siguranță. Aplicația este pentru toate ceasurile inteligente Samsung Galaxy.

De asemenea, de fiecare dată când utilizatorul începe să se spele pe mâini, aplicația „Spălarea mâinilor” urmărește timpul și le oferă utilizatorilor un feedback haptic după 25 de secunde de spălare. Cinci secunde sunt pentru pornirea robinetului și aplicarea săpunului, în timp ce 20 de secunde sunt destinate spălării efective a mâinilor.

Aplicația „Spălarea mâinilor” înștiințează, de asemenea, utilizatorii dacă ratează oricare dintre datele programate pentru spălarea mâinilor. Hand Wash vine în plus cu o față de ceas elegantă, care permite utilizatorilor să își urmărească intuitiv rutina zilnică de spălare. Tot mai bun și mai tentant acest smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2. Vedeți mai multe despre el în pagina noastră din iLoveSamsung.

Stiri

Samsung Odyssey Neo G9: cel mai puternic monitor de joc disponibil

Calitatea graficii și a sunetului în jocuri se îmbunătățește tot timpul. Prin urmare, pentru a se asigura că se pot bucura din...

Samsung depășește Intel, este cel mai mare producător mondial de cipuri

Divizia de semiconductori duce în ultimul timp greul pentru pentru Samsung. Compania Samsung a înregistrat profituri record în Q2 2021, în mare...

Galaxy Watch 4 cu o durată de viață a bateriei de 7 zile

Cele mai recente scurgeri și zvonuri de la Samsung Galaxy Watch 4 ne oferă o presupusă foaie de specificații și o durată...

Seria Galaxy S21 se vinde mai rău decât seria Galaxy S20

Seria Galaxy S21 a avut un început de an fantastic înainte de a ajunge chiar pe rafturi. Dar, la șase luni de...

Samsung pierde locul unu în Europa, Xiaomi este pe primul loc

Rezultatele Xiaomi din ultimele douăsprezece luni nu au fost nici pe departe incredibile, iar cele mai recente date de piață din Europa...

Dispozitivele Galaxy care vor primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0

Interfața One UI 4.0 nu a fost momentan confirmată oficial, dar dacă Samsung nu decide să facă schimbări drastice filozofiei de proiectare...

Seria Samsung Galaxy S22 va avea o cameră de 50MP cu senzor RGBW

Samsung lucrează la un senzor de 200MP de ceva timp, care va ajunge mai întâi un smartphone Xiaomi Mi 12. Conform ultimelor...