Samsung a lansat Galaxy Watch Active 2, proiectat pentru sănătate și conectivitate

2538
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a prezentat astăzi smartwatch-ul Galaxy Watch Active 2. Ca parte a familiei Galaxy, Samsng Galaxy Watch Active 2 aduce caracteristici noi, intuitive și rafinate. Poate fi personalizat stilului de viață al utilizatorilor, pentru ca aceștia să-și îmbunătățească sănătatea și starea de bine, precum și pentru a permite o viață perfectă și conectată.

Galaxy Watch Active 2 permite utilizatorilor să trăiască mai bine prin schimbări zilnice mici, dar semnificative. De la atingerea obiectivelor de sănătate, cum ar fi somnul, fitnessul și managementul stresului, până la finalizarea sarcinilor în mod eficient. Chiar dacă vreți să aveți liniște și să meditați sau să vă odihniți, puteți fi notificat cu privire la fiecare actualizare.

Samsung Galaxy Watch Active 2 completează stilul dvs. de viață și oferă ceea ce face diferența – toate în timp ce este un ceas cu stil și elegant.

Design-ul lui Galaxy Watch Active 2 a fost personalizat pentru viață

Galaxy Watch Active 2 este conceput cu măiestrie pentru a fi atât frumos cât și personalizabil pentru viața ta. Watch Active 2 are două dimensiuni – 44 mm și 40 mm – și carcase din aluminiu și oțel. Ceasurile inteligente pot fi personalizate cu o gamă de curele elegante și multe opțiuni de fețe de ceasuri. Are curele din elastomer, modelele din aluminiu și din piele, cele din oțel.

Galaxy Watch Active 2 este un upgrade la noua ramă rotativă. O ramă digitală rotativă pentru a face și mai convenabil să navigați cu o maximizare a dimensiunea ecranului. Acum direct pe ecranul Super AMOLED frumos curbat, luneta rotativă se atinge atât în ​​sensul acelor de ceasornic, cât și în sens contrar acelor de ceasornic pentru a naviga prin meniuri. Astfel puteți selecta cu ușurință aplicațiile preferate. În plus, interfața actualizată One UI oferă o experiență simplă, clară și naturală pentru navigare.

Iar pentru acei utilizatori care doresc un ceas la fel de elegant, acum puteți personaliza fața lui Galaxy Watch Active 2 pentru ținuta dvs. cu algoritmul de culori My Style. Disponibil în aplicația Galaxy Wearable, pur și simplu faceți o fotografie cu ținuta dvs., alegeți din cinci modele de culori diferite, iar chipul ceasului se schimbă în câteva secunde. Puteți potrivi stilul personal în fiecare zi sau puteți salva un stil preferat pentru mai târziu.

Însoțitorul perfect pentru obiectivele de sănătate și wellness

Galaxy Watch Active 2 servește, de asemenea, ca ghid pentru o sănătate și o stare de bine (wellness) îmbunătățite. Oferă idei de exerciții care vă pot ajuta să faceți alegeri pozitive asupra stilului de viață în dieta dvs., sănătatea mentală, somnul și multe altele.

Smartwatch-ul poate urmări manual mai mult de 39 de antrenamente, cu șapte dintre ele activate automat. Poate urmări: alergarea, mersul pe jos, ciclismul, înotul sau antrenamentele dinamice, printre altele. Vă puteți monitoriza ritmul de alergare în timp real și vă puteți bucura de șapte programe diferite de alergare pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Galaxy Watch Active 2 include și noi senzori inovatori de sănătate, care acceptă citirea mai repede. Astfel veți obține rapid informații pentru a vă maximiza rutina de fitness și a vă putea îndeplini obiectivele.

Galaxy Watch Active 2, de asemenea, vă ajută să urmăriți nivelurile de stres în timp real prin intermediul Samsung Health. De asemenea, oferă acces la programe de meditație printr-o integrare cu aplicația lider de somn și meditație, Calm, acum disponibilă în engleză, germană și spaniolă. Algoritmii îmbunătățiți de analiză a somnului vă ajută să dormiți mai sănătos și profund, ajutând la o recuperare mai bună pentru a doua zi.

Galaxy Watch Active 2, pentru un stil de viață perfect conectat

Cu Galaxy Watch Active 2 vă mențineți mai ușor conectat la viața de zi cu zi și la celelalte dispozitive. Watch Active 2 cu o conectivitate LTE vă permite să efectuați și să primiți apeluri pe ceas, în timp ce aplicațiile social media sunt accesibile doar cu o atingere a degetului. Acum puteți răspunde dacă doriți la un tweet și chiar puteți viziona un scurt videoclip chiar de la încheietura mâinii. Puteți călători peste tot cu mai multă încredere, deoarece Galaxy Watch Active 2 acceptă acum o traducere convenabilă de voce și text în timp real în peste 16 limbi.

Un alt mod prin care facem și mai ușor să rămânem conectați este prin parteneriatul cu Spotify. Conectați-vă la contul Samsung cu o conectare unică de pe telefon sau Galaxy Watch Active 2 și navigați cu ușurință pe Spotify pentru o experiență de ascultare continuă.

Parte integrantă a ecosistemului Samsung Galaxy

Ca parte a familiei Galaxy, Watch Active 2 aduce tot ce este mai bun din ecosistemul Samsung Galaxy la un smartwatch. Când Watch Active 2 este asociat cu smartphone-ul Samsung Galaxy, de exemplu, Watch Camera Controller de pe Watch Active 2 vă permite să faceți fotografii, să începeți să înregistrați un videoclip, să previzualizați imagini pe ceas, să comutați între camerele foto din față și spate sau verificați ultima fotografie sau video – toate de la încheietura mâinii. De asemenea, puteți utiliza Wireless PowerShare pe smartphone-ul dvs. Galaxy pentru a vă încărca smartwatch-ul într-un mod ușor și intuitiv.

În plus, toate serviciile Samsung pe care le obțineți cu ecosistemul Galaxy – cum ar fi Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay și altele – sunt integrate perfect cu ceasul și pe dispozitivele tale. Și, desigur, tot ce faci pe ceas este protejat de tehnologia Knox.

Specificații Samsung Galaxy Watch Active 2:
Afișaj Modelul de 44 mm: 1,4 inch (34 mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning Gorilla Glass DX+
Modelul de 40mm: 1,2 inch (30 mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning Gorilla Glass DX+
Procesor Exynos 9110 Dual core 1,15 GHz
Sistem de operare Tizen
Memorie 768MB + 4GB, 1,5GB + 4GB doar modelele cu LTE
Baterie Modelul de 44mm: 340 mAh
Modelul de 40mm: 247 mAh
Dimensiuni și greutate Carcasa de aluminiu, modelul de 44 mm: 44 x 44 x 10,9, 30 g
Carcasa de aluminiu, modelul de 40 mm: 40 x 40 x 10,9, 26 g Carcasa de oțel, modelul de 44mm: 44 x 44 x 10,9, 44 g
Carcasa de oțel, modelul de 40mm: 40 x 40 x 10,9, 37 g
Culori Aluminiu: Cloud Silver, Aqua Black, Pink Gold Oțel: Silver, Black, Gold
Curea Modelul de 44 mm și modelul de 40 mm: 20 mm interschimbabilă
Senzori Monitorizarea frecvenței cardiace, electrocardiogramă, accelerometru, giroscop, barometru, lumină ambientală
Conectivitate LTE, disponibilă numai pentru modelele LTE, Bluetooth 5.0, Wi-Fi b / g / n, NFC / A-GPS / GLONASS / Beidou
Certificare 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Android 5.0 sau o versiune ulterioară, RAM de 1,5 GB sau mai mare iOS: iPhone 5 și versiuni ulterioare, iOS 9.0 sau o versiune ulterioară