Actualizare Galaxy Watch pentru monitorizarea mai bună a înotului

899
Sursa Foto: iotgadgets.com

Nu de foarte mult timp Samsung Galaxy Watch a primit o actualizare de software. Aceasta a îmbunătățit în special caracteristicile din domeniul sănătății aflate pe ceasul inteligent Samsung. Acum gigantul tech revine cu o actualizare, de data aceasta mai mică, de doar 15,12 MB.

Ultima versiune de software / firmware pentru Samsung Galaxy Watch are numărul R800XXU1CSG4 / R8000XA1CSG4. Este lansată acum atât pentru modelul de 42 mm cât și de 46 mm. Conform informațiilor actualizarea a fost deja lansată în Statele Unite și în perioada următoare ar trebui să ajungă pe toate piețele.

Samsung Galaxy Watch obține o urmărire îmbunătățită a înotului

Actualizarea este disponibilă în prezent în SUA, dar ar trebui să ajungă și în Europa în cel mai scurt timp. Potrivit changelog-ului, jurnalul modificărilor făcute de această actualizare, aceasta aduce o fiabilitate îmbunătățită a sistemului, mici corecții de securitate și o urmărire mult mai bună pentru antrenamentele de înot.

În ultimul timp Samsung acordă o atenție mai mare smartwatch-urilor sale. Samsung Gear S3, Gear Sport sau Galaxy Watch Active au primit în ultimul timp mai multe actualizări. Și nu numai atât, Samsung include mai multe informații referitoare la schimbările ce vin cu aceste actualizări. Înainte gigantul high-tech sud-coreean era foarte lapidar – „remedieri de erori și îmbunătățirea performanțelor” și atât. Ce aduceau acele actualizări era de domeniul presupunerilor și ghicitului.

IotGadgets este un site cu sediul în Manchester, Marea Britanie. Publică știri, recenzii și comparații despre produse IoT, smartwatch-uri, cripto-monede și altele. Este un site de profesioniști care promovează noi tehnologii pentru publicul interesat de IoT, gadgets, blockchain și multe altele.

Acum toți ochii se află pe o posibilă lansare a ceasului Galaxy Watch 2 sau Galaxy Watch Active 2 la „Samsung Galaxy Unpacked” luna viitoare. Nu este încă foarte clar cum va fi numit viitorul ceas inteligent de la Samsung iar compania nu a confirmat momentan nimic oficial.

O informație recentă de la IotGadgets, care citează site-ul CashKaro, susține că se va numi Samsung Galaxy Watch 2. Anterior toate zvonurile și imaginile apărute au fost cu Galaxy Watch Active 2. Până la 7 august mai avem puțin timp, atunci, potrivit tuturor informațiilor viitorul smartwatch Samsung va fi lansat alături de seria Samsung Galaxy Note 10.