Prima aplicație Samsung Good Lock, a fost lansată în 2016 și a fost compatibilă cu versiunea Android 6.0 Marshmallow. Aceasta a introdus utilizatorii într-o gamă de caracteristici personalizabile, actualizată frecvent de compania sud-coreeană, pentru dispozitivele Samsung Galaxy. Samsung s-a ocupat și mai serios de Good Lock începând cu anul trecut.

Aplicația Good Lock vă permite să personalizați componentele interfeței Samsung după preferințele dvs. De exemplu, puteți schimba modul în care arată și se comportă ecranul Aplicații recente. Good Lock vă permite să schimbați culoarea notificărilor și stilul luminii pulsului Edge Lighting. De asemenea, funcția Edge Touch vă permite să modificați sensibilitatea anumitor zone ale afișajului.

Un design nou „Slim List” vine cu noua actualizare

Cu One UI, starea actuală a software-ului Android de la Samsung este departe de zilele întunecate ale TouchWiz. Suita de aplicații Good Lock oferă utilizatorilor Samsung una dintre cele mai personalizabile aplicații, iar o nouă rundă de actualizări este acum lansată. Noutățile mai importante din această actualizare sunt o nouă opțiune pentru Task Changer și posibilitatea de comutare pentru activarea sau dezactivarea butonului de rotație din aplicația NavStar.

Dacă vă place un nou stil de schimbare a tastelor, setările afișează acum o previzualizare la îndemână a ceea ce vă puteți aștepta de la fiecare opțiune. În același timp, a fost adăugat un nou design numit „Slim List” (sub centru), potrivit AndroidPolice. Acesta elimină imaginile de previzualizare completă și scade totul până la doar un titlu pentru fiecare aplicație deschisă.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]Good Lock (2019) este disponibilă momentan numai pentru utilizatorii din Statele Unite, Coreea de Sud, Australia, Singapore, Canada, India și Marea Britanie. Good Lock (2019) este disponibil pe Galaxy S9 / S9+, Galaxy S8 / S8+, Galaxy S7 / S7 Edge, Galaxy Note 9, Galaxy Note 8 și Galaxy Note 7 FE. Este, de asemenea, disponibil pe seria Galaxy S10 lansată anul acesta.[/vc_message]

Există câteva comutări noi în aplicația NavStar. Prima vă permite să activați sau să dezactivați butonul de rotire, la fel cum ați opri automat rotirea. Celălalt comutator este pentru a elimina tema navbar cu tema curentă, probabil pentru a vă menține opțiunea de navigare la alegere chiar și atunci când schimbați tema generală a dispozitivului.

Și unele dintre celelalte aplicații Good Lock au primit de asemenea actualizări. Puteți descărca cele mai recente actualizări Good Lock – inclusiv Task Changer și NavStar – din APK Mirror. O altă aplicație Samsung pentru a vedea o actualizare recentă este aplicația One Hand Operation+. Aceasta vă permite acum să activați declanșatoarele stânga și dreapta în același timp.