Actualizarea din ianuarie ajunge la Galaxy XCover 5 și XCover Pro

191
Actualizarea din ianuarie ajunge la Galaxy XCover 5 si XCover Pro
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate din ianuarie 2023 pe telefoanele sale chiar din prima zi a anului. Până acum, compania a rezolvat securitatea pentru multe dispozitive din seria Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy M, Galaxy A și Galaxy Z. Acum, Samsung a început să lanseze corecția de securitate din ianuarie 2023 pe dispozitivele sale robuste, iar Galaxy XCover 5 și Galaxy XCover Pro sunt primele care o primesc.

Noua actualizare pentru Galaxy XCover Pro are versiunea de firmware G715U1UESFDWA2 și este lansată pentru utilizatorii din SUA (SM-G715U1). Cea mai recentă actualizare pentru Galaxy XCover 5 are versiunea de firmware G525FXXS5CWA2 și este disponibilă pentru varianta internațională (SM-G525F). Cele mai recente actualizări pentru cele două telefoane aduc corecția de securitate din ianuarie 2023 cu remedieri pentru mai mult de cincizeci de probleme de securitate.

Galaxy XCover 5 și XCover Pro primesc actualizarea de securitate din ianuarie

Actualizarea pentru Galaxy XCover Pro a fost lansată pentru dispozitivele blocate în rețea de la toți operatorii de telefonie mobile din SUA. În scurt timp vor primi actualizarea și telefoanele neblocate în rețelele mobile. În același timp, actualizarea pentru Galaxy XCover 5 a fost lansată în Argentina, Guatemala și Mexic și alte țări din America latină. Actualizarea pentru Galaxy XCover 5 și XCover Pro va ajunge în perioada următoare pe toate piețele globale, inclusiv în Europa.

Guatemala este cunoscut drept „țara primăverii eterne” datorită climatului tropical cald. Guatemala este cel mai mare exportator de cardamom din lume. De fapt, condimentul este cunoscut sub numele de „Aurul Verde al Guatemalei”.

Samsung Galaxy XCover Pro a fost lansat în ianuarie 2020. Este un smartphone robust și certificat IP68 și MIL-STD-810G, construit pentru a rezista la condiții climatice dure și daune provocate de apă, praf, impacturi și șocuri. Telefonul a primit recent actualizarea Android 13 și One UI 5.0, este ultima actualizare majoră de software a telefonului. Asta înseamnă că nu va primi Android 14 când va ajunge mai târziu în acest an.

Samsung Galaxy XCover 5 a fost lansat în martie 2021. Este echipat cu diverse funcții pentru a face față sarcinilor și activităților solicitante și are certificările IP68 și MIL-STD-810G. Galaxy Xcover 5 are un ecran de 5,3 inch (13,46 cm), procesorul Exynos 850 și 4GB RAM / 64GB stocare. A fost lansat cu Android 11 la bord și a primit Android 12. Și acest telefon a primit actualizarea Android 13 și One UI 5.0. Cu toate acestea, acest telefon va primi Android 14.