Samsung Galaxy XCover 5 lansat, construit pentru medii dificile

673
Samsung Galaxy XCover 5 lansat construit pentru medii dificile
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat noul Galaxy XCover 5, un dispozitiv robust, dar sofisticat, conceput pentru a face față sarcinilor solicitante. Satisfăcând nevoile unei forțe de muncă din ce în ce mai mobile, noul Samsung Galaxy XCover 5 este potrivit pentru munca pe teren și în fabrică, cu protecție completă împotriva prafului și apei.

Proiectat pentru câmp și fabrică, Galaxy XCover 5 combină durabilitatea și confortul pentru un produs elegant și ușor de ținut. Este dar suficient de robust pentru a rezista mediilor de lucru extrem de dure. Este construit pentru a alimenta afacerea mobilă de astăzi, cu o sensibilitate la atingere îmbunătățită pentru utilizare cu mănuși și vine cu o baterie ușor de încărcat, înlocuibilă, pentru productivitatea pe tot parcursul zilei.

Samsung Galaxy XCover 5 construit pentru medii dificile

Galaxy XCover 5 este echipat cu diverse funcții pentru a face față sarcinilor și activităților solicitante. Absorbția îmbunătățită a șocurilor permite telefonului să reziste la căderi de până la 1,5 metri. Rezistența la apă și praf cu rating IP68 înseamnă că poate fi scufundat în peste un metru de apă mai mult de 30 de minute și protecție completă împotriva prafului. Profesioniștii din domeniu sunt obligați să poarte mănuși datorită măsurilor de precauție pentru sănătate și siguranță. Caracteristica Glove Touch crește sensibilitatea la atingere pe ecranul lui Samsung Galaxy XCover 5. În acest fel permite utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși pentru o utilizare rapidă și convenabilă.

Pe lângă faptul că este construit fizic pentru o durabilitate durabilă, telefonul protejează informațiile sensibile esențiale pentru operațiunile comerciale. Hardware-ul lui Galaxy XCover 5 este protejat de Samsung Knox, platforma de securitate la nivel de apărare a companiei. Aceasta oferă o adevărată protecție end-to-end cu securitate încorporată pe fiecare strat al dispozitivului, de la cip până la aplicații. Samsung Knox protejează informațiile comerciale confidențiale în timp real și răspunde preventiv la malware-uri și la alte amenințări.

Integrare cu ecosistemul partener Samsung și performanțe de excepție

Galaxy XCover 5 este, de asemenea, îmbunătățit cu soluții de mobilitate unice, permise de partener, pentru a fi utilizate într-o gamă largă de scenarii de afaceri, inclusiv posibilitatea de a integra funcția walkie talkie în Microsoft Teams. Funcția push-to-talk permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare de buton. De asemenea, se pot configura ce aplicații să fie lansate cu ajutorul XCover Key – o caracteristică personalizată care oferă acces cu o singură atingere la aplicațiile dvs. cele mai frecvent utilizate, cum ar fi lanterna LED, apelurile de urgență sau hărțile.

XCover 5 este echipat cu puternicul procesor Exynos 850 și 4GB RAM și până la 64GB stocare. Smartphone-ul robust are o baterie de 3.000mAh de lungă durată și înlocuibilă. Poate fi încărcată rapidă prin pinii USB și POGO, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp conectat și mai mult timp la lucru.

Camere foto și caracteristici la XCover 5

Samsung Galaxy XCover 5 vine echipat cu o singură cameră din spate de 16MP (f/1,8) care oferă o claritate impecabilă. Această diafragmă face posibilă captarea de imagini și videoclipuri de calitate profesională. Funcția Live Focus permite subiectului fotografiei să iasă în evidență, iar camera frontală de 5MP (f/2,2) este ideală pentru videoconferințe. În plus, includerea Samsung Knox Capture permite, de asemenea, scanarea cu telefonul, fără a compromite performanța dispozitivului.

XCover 5 este plin de alte caracteristici convenabile care vă vor ajuta în munca și activitățile în aer liber, conform Samsung Newsroom. LED-ul din spatele telefonului de lângă cameră poate fi utilizată ca o lanternă, ajutându-vă în medii mai întunecate. Galaxy XCover 5 vine, de asemenea, echipat cu un cip NFC care permite telefonului să fie utilizat ca portofel sau card de transport. Acest lucru îl face ideal pentru profesioniștii care folosesc transportul public pentru a face naveta la serviciu.

Noul Samsung Galaxy XCover 5 va fi disponibil începând din martie 2021, incluzând, dar fără a se limita la anumite piețe din Asia, Europa și America Latină. Disponibilitatea va fi extinsă și în alte regiuni la o dată ulterioară. Detaliile privind prețurile nu au fost confirmate oficial încă, dar zvonurile anterioare sugerează un preț de 299 euro pentru Europa.

Specificații Samsung Galaxy XCover 5

Display5,3 inch (13,46 cm) │ HD+ TFT
Dimensiuni147,1 x 71,6 x 9,2 mm
ProcesorExynos 850 (Octa 2.0GHz)
Memorie4GB RAM │ 64 GB stocare internă
Camere fotoSpate: 16M AF (f / 1,8) Față: 5M FF (f / 2,2)
Baterie3.000mAh detașabilă │ Încărcare rapidă 15W
OSAndroid 11 │ One UI 2.0
SIMDual SIM sau Single SIM │ tipul de SIM variază în funcție de piață
NFCNFC (EMV L1)
CertificăriRezistență la apă și praf IP68 │ Certificare MIL-STD810H
SenzoriAccelerometru │ Proximitate │ Geomagnetic │ Lumina ambientală │ Giroscop │ Busolă │ Amprentă digitală (lateral)
ConectivitateWi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac │ Dual-band │ Wi-Fi Direct │ Hotspot │Bluetooth 5.0 │ GPS │ GLONASS │ GALILEO │ BDS │ USB Tip C 2.0
Pogo PinNumai încărcare
SecuritateRecunoaștere facială
Tastă rapidăXCover Key – o tastă rapidă programabilă