Actualizarea din ianuarie 2024 lansată pentru Galaxy Z Fold 4

190
Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: sammyfans.com

Telefonul pliabil Samsung Galaxy Z Flip 4 a fost primul din acest an care a primit actualizarea de securitate din ianuarie 2024. Aproape imediat a fost urmat de colegul său de lansare Samsung Galaxy Z Fold 4. Actualizarea de securitate din ianuarie 2024 este lansată în prezent în Germania și în SUA, dar va ajunge la nivel global în zilele următoare.

Actualizarea din ianuarie 2024 pentru Galaxy Z Fold 4 sosește cu versiunea de firmware F936BXXS4EWL5. Utilizatorii vor trebui să descarce un pachet de 411,75 MB pentru a instala actualizarea. Conform jurnalului de modificări, stabilitatea generală și securitatea dispozitivului au fost îmbunătățite. Asta e tot de data aceasta, nu mai sunt inovații sau alte funcții aduse telefonului.

Până în acest moment nu știm ce face noua actualizare din decembrie, nici Google și nici Samsung nu au anunțat nimic. Probabil zilele următoare aflăm și problemele ce vor fi rezolvate de cele două companii. Ca de obicei se îmbunătățește securitatea dispozitivului prin remedierea vulnerabilităților. De asemenea, poate îmbunătăți stabilitatea generală a sistemului. În plus, îmbunătățește și unele funcții pentru a oferi o experiență mai bună și mai avansată, potrivit SammyFans.

Nu ar trebui să fie surprinzător faptul că nu există caracteristici majore în această nouă actualizare. Recent Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 au primit Android 14 și One UI 6.0 și multe noutăți au ajuns pe cele două telefoane pliabile. Apropo, azi se împlinesc 20 de ani de la inaugurarea Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, construită de Samsung C & T Corporation.

Samsung produce aproximativ o cincime din exporturile din Coreea. Are veniturile de peste 17% din PIB-ul Coreei. Compania are o influență puternică asupra dezvoltării economice, a politicii, mass-mediei și culturii din Coreea.

Pliabilul Samsung are un afișaj Dynamic AMOLED 2X de 7,6 inch (19,30 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul are rezoluția de 1.812 x 2.176 pixeli și luminozitatea de 1.200 niți. Ecranul exterior Dynamic AMOLED are diagonala de 6,2 inch (15,75 cm) și rata de actualizare de 120Hz. Telefonul are cinci camere foto: 50 + 12 + 10MP spate și una selfie de 4MP in-display, cameră selfie de 10MP pe ecranul exterior.

Ca întotdeauna, actualizarea pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 ianuarie 2024 va fi distribuită utilizatorilor în valuri. Deci poate dura ceva timp pentru unii dintre voi. Proprietarii de Fold 4 din țările de mai sus se pot aștepta să vadă în curând patch-ul de securitate din ianuarie 2024 pe telefoanele lor. Alternativ aceștia pot verifica dacă actualizarea este disponibilă pe Fold 4 mergeți la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.