Actualizare de securitate din iulie 2023 lansată pentru Galaxy S20 FE

446
Actualizare de securitate din iulie 2023 lansata pentru Galaxy S20 FE
Sursa foto: sammobile.com

La începutul săptămânii trecute, Samsung a lansat pentru prima dată actualizarea de securitate din iulie 2023 pentru telefoanele Galaxy. După ce au primit actualizarea seriile emblematice Galaxy S21, Galaxy S22, Galaxy S23, Galaxy Note 10 și mid-rangerul Galaxy A53, acum Galaxy S20 FE cu procesor Snapdragon, primește noua actualizare.

Samsung Galaxy S20 FE primește actualizarea de securitate din iulie 2023, începând cu America Latină. În perioada următoare actualizarea va ajunge pe toate piețele unde este disponibil acest telefon, potrivit SamMobile. Cea mai recentă actualizare de software, care poartă versiunea de firmware G780GXXS6EWF3, a fost lansată pe Galaxy S20 Fan Edition (SM-G780G).

Galaxy S20 FE, modelul cu procesor Snapdragon, primeste actualizarea din iulie 2023

Samsung a lansat inițial un model Galaxy S20 FE 4G cu procesor Exynos 990. Versiunea Snapdragon 4G a lui S20 FE a fost lansată pe piețe limitate în 2021 din cauza lipsei de cipuri. Dispozitivul a debutat cu sistemul de operare Android 11 și interfața One UI 3.1 la bord. A primit actualizarea la Android 12 și Samsung One UI 4 la începutul anului trecut. Apoi a primit și actualizarea la Android 13 și One UI 5.0. Cel mai probabil aceasta din urmă a fost ultima actualizare de Android.

Dacă vă amintiți, această versiune a Galaxy S20 Fan Edition a fost lansată la câteva luni după anunțul inițial al lui Galaxy S20 FE. Noua actualizare pentru S20 FE aduce, la fel ca pe toate telefoanele de până acum, doar îmbunătățiri de securitate. În acest fel nu vă așteptați la nicio caracteristică nouă sau îmbunătățiri de performanță.

Noua actualizare pentru aduce patch-ul de securitate din iulie 2023 care remediază peste 90 de vulnerabilități de securitate găsite în telefoanele și tabletele Galaxy, conform buletinului de securitate al Samsung. Actualizarea este acum disponibilă în Brazilia, Guatemala, Paraguay și Trinidad și Tobago. Ne așteptăm ca această actualizare să fie disponibilă în alte țări în următoarele zile.

Originea numelui „Guatemala” este „Quahtlemallan”, care înseamnă „locul multor copaci”. Țara este cunoscută drept „țara primăverii eterne” datorită climatului tropical cald. Guatemala este cel mai mare exportator de cardamom din lume.

Dacă aveți un Galaxy S20 FE (SM-G780G) și locuiți în oricare dintre țările menționate mai sus, puteți descărca noua actualizare imediat. Pentru a face acest lucru, navigați la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare.